Nasıl cevap vermeli

Niye böyle mesaj atmıştır sizce amaç ne yani Yedeğini kaybetmemek mi

Niye böyle mesaj atmıştır sizce amaç ne yani Yedeğini kaybetmemek mi

Canim bu cocugun seninle olan konusmalarina bakarsak zaten mantikli duzgun birine benzemiyor. En fazla rol yapar..ama uzun surmez buda degilmi?
Illa agzindan zihniyetinin salakligini belli eder yani. Kimse cekmez bunu.
E sende cektigine göre...baskasini bulamayinca sana dönmesi normal degilmi?
Ciddiye alinacak bir tip degil. Ergenin önde gideni, kiro resmen.
Kendini yorma fazla ...dedigim gibi iki üc birsey salla yada hic cvp verme sal gitsin.
Onun sana seni seviyorum demesini bile ciddiye alma. Seven erkek öyle davranmazdi.
Güzelim vaktini harcama. Icindeki sevgiyi dogru düzgün bir erkekle paylas.

cevap yazma

uzaklaştığını anlamış kozunu oynuyor. tek ayak üstünde yalan atıyor.

cevap yazma egosu parçalansın benden nasıl vazgeçebildi diye bi burulsun içi. şaşırsın ne kadar güçlü olduğuna.

Benle oyun oynuyo sanki
Şimdi de yazmış ki sorun şu ki birlikte sahip olacağımız o geleceğe kadar senle nasıl yaparım hiç bilmiyorum

Sen bu adamı gerçekten seviyor musun ya. Cevap falan vermiceksin. Bi şey demiceksin. Yzmicaksın. Yazarsan kaybedersin. Anla bunu. En kötü şey önemsenmemektir. Ve belirsizlik içinde beklemektir. Sen de ona bunu yaşatacaksın.

Hiyar dediginiz birine niye cevap veresiniz ki yani hıyar laftan anlamaz bi de ne yazsam diye dusunuyorsunuz bu durumda hiyar dediginiz birini muhatap alarak kendinizi dusurdugunuz durumun farkinda misiniz, engelleyin gitsin.

Hala uğraşıyor musunuz onunla? Bırakın gitsin. Yağlı kapı arıyor kendine. Evinin beyi, çocuklarının babası olmak istiyor. Seçimini yapana kadar herkesi yedekte bekletiyor. Kimden daha çok çıkarı olacaksa onu seçecektir. Siz bu oyuna dahil olmayın.

Benle oyun oynuyo sanki
Şimdi de yazmış ki sorun şu ki birlikte sahip olacağımız o geleceğe kadar senle nasıl yaparım hiç bilmiyorum
Ya bu nasıl bir cümle??
Tam İrem’den darbe yemiştir yazacaktım ki bu mesajınızı gördüm. Ayrıl sen bundan kardeşim, bu adam seni yarıyolda bırakır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…