• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl çıkarım bu işin içinden :(

selin8090

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
27
9
3
36
Arkadaşlar uzun olabilir ama içimi dökmezsem gerçekten çıldırabilirim..
Deliler gibi aşık olduğumuz bir gün bile birbirimizi incitmeden geçirdiğimiz 1 bucuk yılın sonunda anlaşmamız gereği bırakıldım sebep ailesinin çalışan kız istemesi 2.girişimdede üniversiteyi kazanamadım ve uzak şehirlerde yaşadığımız için bitti aylarca ağladım oda ağladı ama ilişkinin başında kazanamazsam olmaza şartlandırmıştık kendimizi. Kopmamız zor oldu ailesi de beni biliyordu ama kazanamadıpımı duyduktan bi hafta sonra ona kız bakmaya başladılar her sn ağladm ikimizde mutsuzduk. Birde çocukluğum diyeyim. 19 yaşında bir kızdım işte o 27 yaşındaydı ailesi tarafından yaşın geçiyor baskısı vardı. 1 ay günlerim gecelerim zehir oldu her sn ağladım. Sonra tamamen birkaç gün görüşmedik ve sonrasında bana geri dönmek istediğini soyldi yapamadığını herşeye ragmen beni istediğini soyledi onu deli gibi sevmeme ragmen kabul etmedim inat gurur hırs hepsi karıştı birbirine. Çok acı çekiyodum ama kabul edemedim gururm çok incinmişti. Bana dönmek için çok şey yaptı çok göz yaşı döktü bulunduğum şehire geldi görmeye bile çıkmadım telefonlarımu değiştim ve hiç bir sekilde fırsat vermedim. Onun için ölebilirdim o kadar çok seviyodum ama gururum geri dönmeme engel oldu. Ve o yıl ben o hırsla sınavı kazandım ve mühendisliğe ilk adımımı attım. Diplomamı alırken bile aklımda o vardı hep o hüzün..Ve aylar seneler geçti sürekli haberini aldım bana ulaşmaya çalştıgını çok yürekten adımlarını duydum durdum. Kendini çok anlatmaya çalıştı çok çırpındı çok geldi peşimden nişanlıyım dedim vazgeçsin diye gerçek olmayan birsürü sey soyledim maillle bana ne olursa olsun başkasıyla evlilik imzası attığın güne kadar kabulümsün dedi hayır asla olmyck ddm. Yüzüne karşı güçlüydüm arkasından hep ağladım herkeste onu aradım ama nasipten mi bilmiyorum geri dönemedim. 2 yıl sonra biriyle görüşmeye başladım ve şuan nişanlıyım çok çooook iyi biri oda. Asla yanlış yapmam ama kalbim her gece onu geritiyo aklıma artk unutmak söküp atmak istiyorum içimden nişanlıma haksızlık etmek istemiyorum çok üzülüyorum aradan 5 sene geçti içim hala çok yanıyo bazen diyorum bi kere sarılıp kokusunu çekebilseydm keşke içime şimdi eskiye dönebilsek ve ona gidebilsem ama herşey için çok geç... simdi evli çocuğu var facede gördüm bense nişanlı. İçim o kadar sıkışıyordu ki sırf rahatlamak için ortak birinden helallik istettim nişablandığımı da öğrenmiş hakkımı helal etmiyorum ki öbür dünyada bir kere olsun görebileyim gördükten sonra zaten ederim demiş ve gene birsürü içimi parçalayan seyler soylemişş ortak ark bile hüngür hüngür ağlamş. sonra o nişanlıymış ben ise evli bu son konusma olsn demiş ve orda noktalandı zaten ötesi olmazdı. Aklıma geliyor geldiği zaman boğulacakmış gibi oluyorum yüreğimin acısı hala taze okadar seneye meydan okuyor resmen yüreğim bana. Nişanlımı da çok seviyorum çok iyi çok özel biri. Ama kalbimin bi köşedi de böyle üstünü örtmeye çalıştığım bir yarayla duruyo. Ne kadar masum saf sevmişim şimdiki aklımla olsa üniversiteyi şart koşan biriyle olmazdım bile oda çok pişmanmış nasıl yaptım deyip duruyormş ama geri dönmediğim için bana kızıyormş o evli ama onunda içinde ukte benimde... bu dünyada kavuşamadık nasip diyorum herkes kendi payına düşeni yaşıyor. Ayakta durmak zorundaym başka şanszm yok

Son düzenleme:
Üniversiteyi şart koşan sevgilinmiydi ailesimi karışık olmuş biraz?
Onun ailesi kafasına sokmuş. Oda kazanamazsan uzakta görüşemeyiz kazan ki bahanem olsun aileme karşı diyordu annesi beni seviyodu sözde sonra kız bakmaya başladı hemen

Onun ailesi kafasına sokmuş. Oda kazanamazsan uzakta görüşemeyiz kazan ki bahanem olsun aileme karşı diyordu annesi beni seviyodu sözde sonra kız bakmaya başladı hemen
Anladım canım..Ailesininde yaptığı hoş değil tamam ama keşke sende bukadar inat yapmasaydın biraz fazla gurur yapmışsın..Seni bu kadar çok sevdiyse,sende bu kadar sevmişsin keşke birlikte olsaydın ayrılmasaydın..Bak şimdi daha kötü olmuş..

19 yaşındayken 27 yaşında bir adamla olmanızı siz sorun ermiyorsunuz da, onun ailesi senin çalışmıyor olmanı sorun ediyor. Pes yani asıl sizin aileniz aradaki yaş farkından dolayı bir kuruntuya düşse haklı payı olabilirdi, herneyse bence Allah kurtarmış seni. İyi ki dönmemişsin ona, seni gerçekten çok sevseydi ailesini ne yapar ne eder ikna ederdi. Şimdiki eşi çalışıyor mu peki?

Keske nisanlanmadan once veya o kisiyle sevgili olmadan once tum yaralarinizi iyilestirseysiniz gunahina girmis olmuyor musunuz o masum insanin

Anladım canım..Ailesininde yaptığı hoş değil tamam ama keşke sende bukadar inat yapmasaydın biraz fazla gurur yapmışsın..Seni bu kadar çok sevdiyse,sende bu kadar sevmişsin keşke birlikte olsaydın ayrılmasaydın..Bak şimdi daha kötü olmuş..
Keşk... şimdi o zamana dönebilmek için neler vermezdim herşey için çok geç

Olur böyle şeyler benım de çok sevdiğim,ilk sevdiğim biri vardı.Onun da annesi ayırmıstı bızı severek ayrılmıstık..Yıllar sonra hala benı sevdıgını ıtıraf etmişti..Bana Nasip Değilmiş şarkısını dınle demıstı..Ben ona ben evlendım dıyıp kestırıp atmıstım,çünki annesi ölmedıkce mutlu olmamızın ımkanı yoktu..Sen de aılesı yuzunden oldugu ıcın böyle dusuneceksın..Böyle olması gerekıyordu,bu hırsla en azından bı meslek sahıbı oldum de ve sevıyorsan nısanlınla evlen..Yok emın degılsen bırak..

Keşk... şimdi o zamana dönebilmek için neler vermezdim herşey için çok geç
Keşkelerde yaşanmıyor malesef,o yüzden artık önüne bakman lazım..Sen nışanlından ayrılsan bile o evli artık..Hiçbir şekilde bu işin oluru yok..O yüzden keşke demek yerine nışanlına bağlan,mutlu olmaya çalış..Eğer bu şekilde eskileri hatırlamaya devam edersen geçmişten çıkamazsın,boğulursun o anıların içinde..Düşündükçe özlersin,istersin,dayanamazsın..O yüzden önüne bak artık..

19 yaşındayken 27 yaşında bir adamla olmanızı siz sorun ermiyorsunuz da, onun ailesi senin çalışmıyor olmanı sorun ediyor. Pes yani asıl sizin aileniz aradaki yaş farkından dolayı bir kuruntuya düşse haklı payı olabilirdi, herneyse bence Allah kurtarmış seni. İyi ki dönmemişsin ona, seni gerçekten çok sevseydi ailesini ne yapar ne eder ikna ederdi. Şimdiki eşi çalışıyor mu peki?
Öğretmenmiş şimdiki eşi.. diyorum ya o zaman çocuktum hiç boyle düşünememiştim susmuş sadece içime atmıştım annem zaten istemiyordu ben herşeue ragmen onunlaydım

Keşkelerde yaşanmıyor malesef,o yüzden artık önüne bakman lazım..Sen nışanlından ayrılsan bile o evli artık..Hiçbir şekilde bu işin oluru yok..O yüzden bende keşke demek yerine nışanlına bağlan,mutlu olmaya çalış..Eğer bu şekilde eskileri hatırlamaya devam edersen geçmişten çıkamazsın,boğulursun o anıların içinde..Düşündükçe özlersin,istersin,dayanamazsın..O yüzden önüne bak artık..
Nişanlımla çok şükür bir problemim yok. Onu seviyorum yanyanaylen aklıma dahi gelmşyo.. ama sadece yataga başımı koyduğumda geliyo aklıma bunlar bu bir kaç aydır arttı. İnşallah evlenince tüm bu düşüncelerimden kurtulurum :(

Nişanlımla çok şükür bir problemim yok. Onu seviyorum yanyanaylen aklıma dahi gelmşyo.. ama sadece yataga başımı koyduğumda geliyo aklıma bunlar bu bir kaç aydır arttı. İnşallah evlenince tüm bu düşüncelerimden kurtulurum :KK43:
Haber alıyormusun hala eski sevgilinden?

Keske nisanlanmadan once veya o kisiyle sevgili olmadan once tum yaralarinizi iyilestirseysiniz gunahina girmis olmuyor musunuz o masum insanin
Ben iyiydim son birkaç aydır bu kadar kötüyüm. Nişanlıma karşı asla yanlış yapmamam ama bu farklı birsey yalnız kaldığımda elimde olmadan aklıma geliyor ne günahından bahsediyosun ki nasıl bi günah bu?

Ben iyiydim son birkaç aydır bu kadar kötüyüm. Nişanlıma karşı asla yanlış yapmamam ama bu farklı birsey yalnız kaldığımda elimde olmadan aklıma geliyor ne günahından bahsediyosun ki nasıl bi günah bu?
Aklinda biri varken onun da aklina gelmesinden bahsettim

Back
X