• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl çıkarım bu işin içinden :(

Evet hoş değil tabiki benim de eşimin aklına ara sıra eski sevgilisi gelse beni sevmiyor aklı hala onda derim
eskiyi aklına getircekse ne işi var senle zaten.. Bilmiyorum Allah yaşatmasın yaşattırmasında ama ben karşı tarafa ve o evliliğe saygısızlk olarak goruyorum bnu.. biten bitmiştir ki hesaba kattgnda kac yıl gecmiş üstnden bnun mücadelesi verilmez hala vericekse zamanında vermeliydi.. son pişmanlık fayda etmiyo görüldüğü üzere..

Evlendiği adama yazık ama böylede içten içe ihanet derim ben buna..
Ben onu düşünüp hayaller kurmuyorm ona dair nişanlıma yazık edecek birsey yok o gayet mutlu benimle. Çoğu insanın geçmişe dair yaşadkları beynini kemirir benimde oyle aklıma geliyo bir kaç aydır bunu da atlatmaya çalışıyırum zaten nişanlım yanımdayken asla aklıma bile gelmiyo

V
eskiyi aklına getircekse ne işi var senle zaten.. Bilmiyorum Allah yaşatmasın yaşattırmasında ama ben karşı tarafa ve o evliliğe saygısızlk olarak goruyorum bnu.. biten bitmiştir ki hesaba kattgnda kac yıl gecmiş üstnden bnun mücadelesi verilmez hala vericekse zamanında vermeliydi.. son pişmanlık fayda etmiyo görüldüğü üzere..
Evet fayda etmiyo bir fayda beklediğimde yok zaten

Ne münasebet peşinde olduğum falan yok! Kimseye sordurduğum ve haber aldırdığımda yok! Nişanlıma ihanet edici hiç birsey yapmadım yapmam da yalnızca aklma geliyor bu aralar kafamı yastığa koyduğumda elimde olmadan bende bundan dolayı üzülüyorum ve o yüzdendir ki buraya yazıyorum. Aklıma gelmesinden hoşnut değilim zaten yargılayıcı olmak yerine anlamak için okusaydın bu yorumu yapmazdın eminim

"Arkadaşım bile ağlamış bir kere görmeden helal etmem" demiş demedin mi ? Eee o zaman haber almış olmadın mı?
Arkadaşına soruyorsun ki arada konuşma dönüyor, sormasan bile konusunu kapat.
Ben anladım seni zaten. Davranışların yanlış. Yoksa ben bu hayatta hiç kimsenin aşık olduğu adamla evlenemeyeceğine evlense de mutlu olamayacağına; annemde ve kendimde şahit oldum. Anlarım böyle durumları ama davranışların yanlış.

Hayat zor evt iki kişi çalışsa hiç fena olmaz ama erkekte razıysa,kendine güveniyorsa aile neden burnunu sokuyo,niye adam burunlarını sokturuyo,her kadın calısıyomuki sanki
Eskiden sbhın köründe kız evine giderlermiş ortalık toplumu diye sordukları soru yemek ütü..
Şimdi zamane oğlan anaları coguna ismini sorsan iki saatte cvplar,kıza ünv mezunu diye gidip bide formasyon soruyolar öğretmen kız cekiciya

Valla sandigin kadar buyuk bir ask degil bu o oglan seni gercekten sevseydi asla gidip baskasiyla evlenmezdi. Adama kiz bulmuşlar oda gidip evlenmis sonra ajitasyon falan yapmalar bunlar laf bence. Adam evlenmis barklanmis ustune cocukta yapmis sen ne diye dusunuyosun ki nisanlina baglanmaya calis ille de unutamiyorum diyosan ayril nisanlindan sonuc degismez ama yine de.
Bi de bisey soyliyim mi seytan nisanli ciftlerin aklina cok girermis is bozulsun diye dikkat et duygularina yenilme ..

Not: zaman cok degismis eskiden okumamis kiz ararlardi simdi okumus ariyolar vay canina :KK12:
3 yıl çok uğraş verdi sonra umudu tamamen kesnce mecburiyetten eevlenmş. Evet ya okudum da noldu okumadan önce daha saf temizdim simdi cin gibiyim masallah :)

Ben onu düşünüp hayaller kurmuyorm ona dair nişanlıma yazık edecek birsey yok o gayet mutlu benimle. Çoğu insanın geçmişe dair yaşadkları beynini kemirir benimde oyle aklıma geliyo bir kaç aydır bunu da atlatmaya çalışıyırum zaten nişanlım yanımdayken asla aklıma bile gelmiyo
o yokkende gelmemeli.. çünkü adam seni 7/24 bekleyemezki içine şüpheyi düşürürsen hayır görmezsin zaten bidaha aklını iyice ypla derim ben.. yılar gecınce hıc bısey kemırmez kmsenın aklını olan bı evlılık bı cocuk var sen nısanlı olmasan bıle cok sevıyosan zamanında gel dedıgnde gtcektın ben sevıyosam gurur murur dınlemem cunku.. ne biliyim değişik bi durum yani bana göre ki eskiden bende böyle düşünmezdim derin düşünmezdim yani ama artık cok farklı dusunuyorum bana göre gecmiş silindyse tamamdr .. ben mesela sildim dedgmı sorsalar hatrlamam ki bylede olmalıdır.

Evet düğünüm yaklaştı ondan bu duygusallık sanırım. Çok haklısınız bu şekilde bakmamıştım hiç. Gerçektwn çoookk teşekkürler. Nişanlımı seviyorm ve pişmanda olmycam inş

Valla bu şekilde bak güzelim.

Erkek aileleri çalışan gelin neden ister? Hani çalışırsa iyi olur demek var, birde çalışmıyorsa istemeyiz, evlenemezsin demek var. Bu müdahaleye prim var 27 yaşında eşşek kadar adam var birde.

Mutlu mu olacaktın yani?

Ayrıca şu var bak. Deselerdi ki, oğlum daha yaşı küçük. Ailesi istemez. Önce okulunu kazansın. Sonra gider isteriz, ailesinin de içi rahat eder, okuluna devam ettiği için. Biraz bekleyelim biz. O zaman derdim ki tamam. Ama ne bu böyle, illa maaşı olacak, yoksa istemem. Olmaz güzelim, sen sadece yaşayamadıklarından dolayı acaba diyorsun.

Ama deme. Eğer işler resmiyete dökülseydi, ne olacağı belliydi.

Ayrıca eski sevgilinin de olaya bu kadar duygusal baktığını düşünmüyorum. Ailesi bu şekilde davranınca, sende gurur yapmışsın haklı olarak, peşinden koşmamışsın, ağlayıp yalvarmamışsın. O da senin peşinden gelmiş. Affedip gitsen, belkide bu kadar duygusal, anlamlı sözler etmeyecekti. Ayrıca evlenmiş, çocuğu var. Şerefli bir adam, helal olsun, evliliği de hayırlı olsun der, lafı uzatmazdı. Karısına saygısı olduğunu düşünmüyorum.

Bence onu bu kadar gözünde büyütme. Bana çok aklı başında, düzgün bir adam gibi gelmedi.

Hayat zor evt iki kişi çalışsa hiç fena olmaz ama erkekte razıysa,kendine güveniyorsa aile neden burnunu sokuyo,niye adam burunlarını sokturuyo,her kadın calısıyomuki sanki
Eskiden sbhın köründe kız evine giderlermiş ortalık toplumu diye sordukları soru yemek ütü..
Şimdi zamane oğlan anaları coguna ismini sorsan iki saatte cvplarlar,kıza ünv mezunu diye gidip bide formasyon soruyolar öğretmen kız cekiciya
Onun ailesinin suçu... bakalım o vebali nasıl kaldıracaklar. Bıraksalar artık çocuklarının yakalarınu keşke tüm kaynanalar

3 yıl çok uğraş verdi sonra umudu tamamen kesnce mecburiyetten eevlenmş. Evet ya okudum da noldu okumadan önce daha saf temizdim simdi cin gibiyim masallah :)
canım evliliğin mecburiyeti olmaz... sen inanmak istediğine inanmışsın bence..oyun değil yani bu evlilik kimse mecburıyetten hayat kurmaz..

Birbirinizi gördüğünüz ilk anda yanınızdakilere ihanet edersiniz. Sen onu böyle düşünüyorsan o da elbet seni düşünüyordur. Keşke aramalarına seni bulmaya çalışmasına fırsat verseydin :)
Hayatında bir dönüm noktası yaratırdın şimdi o şansın kalmamış. Unutmaya bak başka işlerle uğraş aklına gelince dön nişanlına bak.

Valla bu şekilde bak güzelim.

Erkek aileleri çalışan gelin neden ister? Hani çalışırsa iyi olur demek var, birde çalışmıyorsa istemeyiz, evlenemezsin demek var. Bu müdahaleye prim var 27 yaşında eşşek kadar adam var birde.

Mutlu mu olacaktın yani?

Ayrıca şu var bak. Deselerdi ki, oğlum daha yaşı küçük. Ailesi istemez. Önce okulunu kazansın. Sonra gider isteriz, ailesinin de içi rahat eder, okuluna devam ettiği için. Biraz bekleyelim biz. O zaman derdim ki tamam. Ama ne bu böyle, illa maaşı olacak, yoksa istemem. Olmaz güzelim, sen sadece yaşayamadıklarından dolayı acaba diyorsun.

Ama deme. Eğer işler resmiyete dökülseydi, ne olacağı belliydi.

Ayrıca eski sevgilinin de olaya bu kadar duygusal baktığını düşünmüyorum. Ailesi bu şekilde davranınca, sende gurur yapmışsın haklı olarak, peşinden koşmamışsın, ağlayıp yalvarmamışsın. O da senin peşinden gelmiş. Affedip gitsen, belkide bu kadar duygusal, anlamlı sözler etmeyecekti. Ayrıca evlenmiş, çocuğu var. Şerefli bir adam, helal olsun, evliliği de hayırlı olsun der, lafı uzatmazdı. Karısına saygısı olduğunu düşünmüyorum.

Bence onu bu kadar gözünde büyütme. Bana çok aklı başında, düzgün bir adam gibi gelmedi.
Tek yanlışı bu konuydu. Şuan için birsey soyleyemem. Ama tüm suç ailesinin benim gözüm o kadar kördü kü hiç birini götememişim ve sizlerim sayesinde gördüm diyebilirim. O zaman olsa savunurdum hakkımı ama çocukluktan onları haklı görmüşüm inandırmışlar beni şaka gibi :)

Tek yanlışı bu konuydu. Şuan için birsey soyleyemem. Ama tüm suç ailesinin benim gözüm o kadar kördü kü hiç birini götememişim ve sizlerim sayesinde gördüm diyebilirim. O zaman olsa savunurdum hakkımı ama çocukluktan onları haklı görmüşüm inandırmışlar beni şaka gibi :)
çok merak ettim evlendiği kızın mesleği neymiş:D

Birbirinizi gördüğünüz ilk anda yanınızdakilere ihanet edersiniz. Sen onu böyle düşünüyorsan o da elbet seni düşünüyordur. Keşke aramalarına seni bulmaya çalışmasına fırsat verseydin :)
Hayatında bir dönüm noktası yaratırdın şimdi o şansın kalmamış. Unutmaya bak başka işlerle uğraş aklına gelince dön nişanlına bak.
Çok uzak şehirlerdeyiz birbirimizi göremeyiz ama bu geceden sonra aklıma gelmesine bile müsade etmycem inş

Çok uzak şehirlerdeyiz birbirimizi göremeyiz ama bu geceden sonra aklıma gelmesine bile müsade etmycem inş
İnşallah.. bence o seni aklının ucundan bile gecırmıyo ve hıc bı zamanda keske dememıstr daha cok sevmese evlenmezdı.. yada seni daha cok sevse mücadele ederdi..

Ailesi elbetteki çocuklarının hayatına müdahale ettiği için hatalı.

Ama eski sevgilinde hatalı. Hatta en çok o hatalı. Kimseyi suçlama bunun için, ondan başka.

Ben senin hala onu sevdiğini düşünmüyorum. Yaşayamadıklarına duyduğun merak bu. Zamanla geçer. Ama dediğim gibi, evli barklı, karısına sevgisi, saygısı olan bir adam bu şekilde cevap vermez bence. O kadar da merak edilecek bir şey yok. Bitmiş gitmiş, önüne bak.

Ayrıca karısıyla da mecburiyetten evlendiğini sanmıyorum. Ayrılığınızın üzerinden kaç yıl geçmiş, seni unutmuştur, ona aşık olmuştur. Yıllarca unutulmayan, kişilerin kimseyle evlenmediği, senede biiiirrr günnn tadında aşklar, sadece filmlerde.

Y
Ailesi elbetteki çocuklarının hayatına müdahale ettiği için hatalı.

Ama eski sevgilinde hatalı. Hatta en çok o hatalı. Kimseyi suçlama bunun için, ondan başka.

Ben senin hala onu sevdiğini düşünmüyorum. Yaşayamadıklarına duyduğun merak bu. Zamanla geçer. Ama dediğim gibi, evli barklı, karısına sevgisi, saygısı olan bir adam bu şekilde cevap vermez bence. O kadar da merak edilecek bir şey yok. Bitmiş gitmiş, önüne bak.
Anladığınıza sevindimm gerçekten sevmiyorum sadece hala hırslar içe atılmşlklar patlak veriyor sadece

Y

Anladığınıza sevindimm gerçekten sevmiyorum sadece hala hırslar içe atılmşlklar patlak veriyor sadece
Ayrıca karısıyla da mecburiyetten evlendiğini sanmıyorum. Ayrılığınızın üzerinden kaç yıl geçmiş, seni unutmuştur, ona aşık olmuştur. Yıllarca unutulmayan, kişilerin kimseyle evlenmediği, senede biiiirrr günnn tadında aşklar, sadece filmlerde.

Back
X