Valla bu şekilde bak güzelim.
Erkek aileleri çalışan gelin neden ister? Hani çalışırsa iyi olur demek var, birde çalışmıyorsa istemeyiz, evlenemezsin demek var. Bu müdahaleye prim var 27 yaşında eşşek kadar adam var birde.
Mutlu mu olacaktın yani?
Ayrıca şu var bak. Deselerdi ki, oğlum daha yaşı küçük. Ailesi istemez. Önce okulunu kazansın. Sonra gider isteriz, ailesinin de içi rahat eder, okuluna devam ettiği için. Biraz bekleyelim biz. O zaman derdim ki tamam. Ama ne bu böyle, illa maaşı olacak, yoksa istemem. Olmaz güzelim, sen sadece yaşayamadıklarından dolayı acaba diyorsun.
Ama deme. Eğer işler resmiyete dökülseydi, ne olacağı belliydi.
Ayrıca eski sevgilinin de olaya bu kadar duygusal baktığını düşünmüyorum. Ailesi bu şekilde davranınca, sende gurur yapmışsın haklı olarak, peşinden koşmamışsın, ağlayıp yalvarmamışsın. O da senin peşinden gelmiş. Affedip gitsen, belkide bu kadar duygusal, anlamlı sözler etmeyecekti. Ayrıca evlenmiş, çocuğu var. Şerefli bir adam, helal olsun, evliliği de hayırlı olsun der, lafı uzatmazdı. Karısına saygısı olduğunu düşünmüyorum.
Bence onu bu kadar gözünde büyütme. Bana çok aklı başında, düzgün bir adam gibi gelmedi.