Nasıl çözüyorsunuz?

Herkese bulaşıcı bi hastalık uydurun. Ağır grip veya başka bişey.
Bakın nasıl rahat bırakıcaklar sizi :)

Sanirim bu mümkün degil bir ara asilama yaptirdim dedimki 5 gun yatmam asla kalkmamam kapi acmamam gerekiyormus diye. Evim yine boş kalmadi :) diyorum ya sevinsemmi uzulsemmi bilemedm. Bazen kimse gelmesin istiyorum. Bazende niye gelmiyorlar diyip agliyorum. Psikolojim beni terketti sanirim :)

Kum torbasi almayi düsünüyorum :) onceden dans ederdim sinirlenince gecerdi simdi kolumu kaldiracak halim yok

O zaman kapıyı açmayın telefonu kapatın.
Askeri birlikle içeri sızmazlar ya :)

Tek kalinca geciyor mu ya da iletisimi kesince
Hemde nasıl.. şahsen ben faydasını gördüm. 3-4 aydır ilaç gibi geldi. Formatlandım adeta. Çevremde beni bunaltan ne var ne yok sildim attım. Tahammülsüzlük seviyem arttı ve tepkisizleştim. Sevmediğim birine cevap vermemeyi öğrendim. Sosyal medyalardan bakteri temizliği yaptım. Sonuç? Çok mutluyum. Keşke başından yapsaymışım. Çevremdekilerin yorumu bana “alla alla bu kıza ne oldu böyle değildi” oluyor.

Neee

O zaman yarın kilidi değiştirin. Çok insan her zaman iyi birşey değil bence ya. Bilmiyorum.
Hele ki bu kadar anahtarlı falan

Biz ev anahtari olayini yanlis anlayip genelde evde birakanlardaniz (unutanlardan) o yuzden iki ailede de anahtarimiz var :)

O yuzden acmamazlik falan yapamiyorum mazallah rezil olmayalim

Biz ev anahtari olayini yanlis anlayip genelde evde birakanlardaniz (unutanlardan) o yuzden iki ailede de anahtarimiz var :)

O yuzden acmamazlik falan yapamiyorum mazallah rezil olmayalim
Ha aileler bu rahat bırakmayalar.
O zaman rahatça biraz yalnız kalmak istiyorum diyin. Psikolojim bozuk derseniz düzeltmek için daha çok gelirler.

Sanirim birkaç gune darmadagin olacagim suan yasadiklarim onun gerginligi. Zaman zaman kabuguma cekiliyorum sonra kayinvalidem gelip o kabuktan cikariyor beni. Teselli edip onerilerde bulunuyor. Hatta agliyor biliyormusun. Boyle yapma cok üzülüyorum diyor. Kayinbabamda ayni sekilde kac kere arayip neyse sorunun gel beraber cozelim demisligi var. Oyle olunca mecburen o kabuktan cikmak zorunda kaliyorsn yani yine baskalari icin fedarlik yapiyosun

Benim yerimde sen olsan ne yapardin ?

Ha aileler bu rahat bırakmayalar.
O zaman rahatça biraz yalnız kalmak istiyorum diyin. Psikolojim bozuk derseniz düzeltmek için daha çok gelirler.

Evden cikmadigim zamanlarda anliyorlar zaten hemen ataga geciyorlar. Pink geliyoruz cay demle. Pink hadi yurüyuse.. Pink hadi piknige gidelim.

Şoyle birkac gun kacsam buralardan ne guzel olur tamda su onumuzdeki gunlerde ahh ahh

Evden cikmadigim zamanlarda anliyorlar zaten hemen ataga geciyorlar. Pink geliyoruz cay demle. Pink hadi yurüyuse.. Pink hadi piknige gidelim.

Şoyle birkac gun kacsam buralardan ne guzel olur tamda su onumuzdeki gunlerde ahh ahh
Aynısını diyecektim, uzaklaşmanız lazım.
Yokmu eş dost memleket falan uzaklarda.

Kesinlikle hiçbir şeyi yansıtmam ne kp ne kv asla.. karakter meselesi tabii ben yansıtmam sinsi sinsi uzaklaşır ve kabuğuma çekilirim. Kabuğuma çekildiğimde biri arayıp sorarsa az konuşurum geçiştiririm o yeter. Sık boğaz edildiği sürece daha da kötü oluyor insan ben bunu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…