- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Kesinlikle hiçbir şeyi yansıtmam ne kp ne kv asla.. karakter meselesi tabii ben yansıtmam sinsi sinsi uzaklaşır ve kabuğuma çekilirim. Kabuğuma çekildiğimde biri arayıp sorarsa az konuşurum geçiştiririm o yeter. Sık boğaz edildiği sürece daha da kötü oluyor insan ben bunu anladım.
Benim regl zamanları öyle oluyor, herkese bi bıçak darbesi atasım geliyor
Aksam arama kaydında 28 dakika biriyle konuşulmuş. Gittim soylemedigim laf kalmadi bagirdim cagirdim kimm bu diye kendimi yirttim. Beni demek aldatiyorsun bunu sana ödetecem bittin sen dedim.
Beni tek cumleyle susturdu. " benden halanı aradın ya "
Durum bu kadar vahim :)
Aslında insan kendi kendine yetebilmeli her konuda mutlulukta böyle kendin kendini mutlu edersen en ufacık bi şeyden sevinip mutlu olursan hayat daha da çekilir hale geliyor diğer türlü insanların hiçbiri mutluluk vermez verse de kısa süreli olurDaha var aslinda :) kadinlar zaten degisikler. Hormonlarin etkisinden kurtulamiyoruz ki...
Regl oncesi
Regl donemi
Yumurtlama dönemi
Ooof ooof
hahahahahahhahaha bende kendimi yırtıyorum hep ya offf
Neden gerginsin peki adet mi oldun
Aslında insan kendi kendine yetebilmeli her konuda mutlulukta böyle kendin kendini mutlu edersen en ufacık bi şeyden sevinip mutlu olursan hayat daha da çekilir hale geliyor diğer türlü insanların hiçbiri mutluluk vermez verse de kısa süreli olur
Maalesef çözemiyorum ama konuyu takipteyim dahiyane bişeyler çıkabilir
Bazı şeyler bütün gününü mahvediyor insanın kimse kimseyi düşünmüyor ki karşısındaki kırılacak mı üzülecek mi diye düşünen insanlar çok azCanım normalde öyleyim zaten.. minicik birsey beni mutlu edebilir bugunde cok iyiydim mutluydum enerjiktim. Birseye bozuldum cok onemsiz birsey aboooooo eşimden basladim herkese saydirmaya...
Regle 8 gun flan var. Erken başladiysa demek..
Bazı şeyler bütün gününü mahvediyor insanın kimse kimseyi düşünmüyor ki karşısındaki kırılacak mı üzülecek mi diye düşünen insanlar çok az
Hayır sacma degil önceki konularını biliyorum canim ben senin.. bunlari düşünmen normal ama düşünme en azindan baska seylere odaklanmaya çalışHayır daha var... Bir kac güne eltim dogum yapacak çok korkuyorum. Kendimi tutamam aglarmiyim diye. Ya da eşim severken gozlerim dolarmi , kırılırmıyım diye. Çok saçma ama malesef sanirim durum bu..
Hayır sacma degil önceki konularını biliyorum canim ben senin.. bunlari düşünmen normal ama düşünme en azindan baska seylere odaklanmaya çalış
Psikiyatristim ikinci seansta tahtaya bir yin yang çizdi. Yin karanlık tarafımız, yang ise aydınlık tarafımız. "İçindeki karanlık tarafı bastırdıkça daha sert bir biçimde çıkmaya çalışır. Ve bu uzun vadede seni mutsuz eder." demişti.
İçimde çok fazla öfke biriktirmiştim. Ve bana her zaman cici kız olmamam gerektiğini, yeri geldiğinde kötü yanlarımı kabullenip bunları gün yüzüne çıkarmam gerektiğini söylemişti. Ve o seansımın ödevi yüzsüz ve öfkeli olmaktı.
Yüzsüzlüğü pek beceremedim ama öfkeli olma kısmını yerine getirdim. Biriktirdiğim bütün öfkeyi sahiplerine kustum. Sonuç: "Daha önce neden yapmamışım ki?"
Kendi başınıza aşamıyorsanız bir uzmandan yardım alın.
Insan zaten tek başına kaldığı zaman kendisini cok dinliyor iyi bilirim. Kötü birsey ne yazık ki tek kalmayip kalabalikla olunca da gerilebiliyor bana oyle oluyor mesela. Keske beynimizi bosaltabilsekÖyle yapiyorum ne kadar gereksiz şey varsa kafami dagitmak adına yapiyorum. Şunun sorununu cözeyim. Şu iyi degildi ona gideyim derdini dinleyeyim. Eşimle şu konuyu konuşayim. Yoruluyo insan.
Evde tek kalinca da düsüncelerle başbasa kaliyor insan. Ne yaparim ne ederim nas davranirim acaba acaba acabalarla dolu etrafim.
Insan zaten tek başına kaldığı zaman kendisini cok dinliyor iyi bilirim. Kötü birsey ne yazık ki tek kalmayip kalabalikla olunca da gerilebiliyor bana oyle oluyor mesela. Keske beynimizi bosaltabilsek
Eşim ve ailesiydi zaten ki eşimin ailesini de ailem bildim bunca yıldır.Ya ailense ? Ya ailen kadar yakınsa ? Ya seni en sevdiklerin kırıp doküyorsa ?
Eşim ve ailesiydi zaten ki eşimin ailesini de ailem bildim bunca yıldır.
Şöyle düşün, onlar senin ailense sen de onların ailesisin. Ama onlar seni incitiyorlar. Belki bilerek belki de farkında olmadan. Sen bunun seni sinirlendirdiğini ve üzdüğünü anlatmazsan anlayamayabilirler. Kendini ifade etmen lazım. Hangi davranışın seni nasıl etkilediğini anlatman lazım. Ben bunu bazen öfkeyle bazen sakince anlattım. Ve bu durumda olmama katkısı olan insanlar tek tek özür diledi benden.
İnsanlardan söylemediğim şeyi anlamalarını beklemiyorum artık. Çünkü anlamıyorlar. Ben de söylüyorum.
Anneme olan öfkem içinse bambaşka bir çalışma yaptık. Tavsiyem kendini yenemiyorsan bir uzmana danışman.
Bu eziklik değil. Aksine birçok insanın yapamadığı bir şey bu. Çevrendeki herkesin bir yarası var ama gizliyorlar. Sen ise yaranı açıp gösterme cesaretini göstermişsin.8 aydir biriktirdiklerimi bir cirpida sakince beni uzen insana anlattm anladigini düsünuyorum ki üzerime gelmiyorlar. Ama anlatirken nasil yazdiysam sonraki gun okudugumda kendimi ezik gbi hissettim. Halbuki hani cok gucluydum herseyle basa cikabilirdm insan silmede cok comeerttim. Şimdi aciyarak bakiyorlar.
Bu eziklik değil. Aksine birçok insanın yapamadığı bir şey bu. Çevrendeki herkesin bir yarası var ama gizliyorlar. Sen ise yaranı açıp gösterme cesaretini göstermişsin.
Sana acıdıkları düşüncesini de sil kafandan. Seni mutlu edecek olan güçsüz olmaksa güçsüz ol. Ben de hep güçlü kadını oynadım ama içimde kocaman bir kara delik vardı. Ama 6 aydır akışına bıraktım, güçsüz olmam gerekiyorsa güçsüz oldum.
Şuna karar vermen gerek: güçlü mü olmak istiyorsun, mutlu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?