Nasıl çözüyorsunuz?

Ben hep guclu oldum ama nasil olsa kırılmaz diyip hep kirdilar ama artik mutlu ve huzurlu olmak istiyorum.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ... Eşim bile her şeyi bana yükleyip "Ama sen dayanıklısın." derdi. Ne zaman ki güçsüz olduğumu, dayanamadığımı anlattım, gösterdim ;o zaman anladı. Tabii biraz zor bir süreçti ama sonunda üzerimdeki yüklerin ağırlığını gördü.

Mutlu olman için ne gerekiyorsa onu yap. Gurur her zaman mutluluk getirmiyor. Ben bunu kabullendim.

Evet bende esimin yaninda asla aglamazdim gucluyum ya. Sonra baktim cok uzerime geliyo icime atmayi biraktim nasil hissediyorsam onu yaptim yeri geldi agladim yeri geldi güldum. Simdi uzulmeyim diye bana hicbirsey yansitmiyor. Demekki oyle olmak gerekirmis

Bir güzel ağlama seansı düzenleyip içimdeki siniri atıyorum sonra ne yapabilirim diye kendimi sorguluyorum.
Sonra herşey sağlık be kızım umursama diyorum hasta olursun etme güzel kızım diyorum, sana birşey olsa kalanlara ne olcak ağlarsa anan ağlar diyorum ve sen olmasa hiçbirşey kimse yok o yüzden kendini yıpratma diye kendimle uzun bie konuşma sonrası iç huzuruma kavuşuyorum. Köşeme çekilik kitap okuyorum kafamı dağıtcak şeyler yapıyorum. Senden değerli giçbirşey hiç kimse yok içinde negatiflik biriktirme olan sana olur gerçekten bak.

Insanin kendi kendini teselli etmesi ne kadar feci bir durum. Hele bir de boyle konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…