- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
Arkadaşlar benim sorunum eşim ve kendi ailemle ilgili...Konuya nereden başlayacağımı bilemiyorum ve başınızı ağrıttığım için şimdiden özür diliyorum...Konu şu ailemden uzakta yaşıyorum...Ailem yılbaşından sonra istanbula gideceklerdi kardeşime kız istemek için bana sende gel dediler bende eşime danıştım gidebilirsin dedi hatta uçak biletimi bile ayarladı...Gel zaman git zaman kardeşimin evleneceği kızın ailesi kızlarını evlendirmekten vazgeçtiler fakat annemler yinede istanbula geçecekler...Bu akşam konuşurken babam bana gel ama biraz geç dönersin dedi...benim bir bebeğim var ve babam onunla daha çok vakit geçirmek istiyor...ve yurt dışından kuzenlerim gelecek istanbula onlarda çok görmek istiyorlar...Neyse işte akşam konuşurken babam kardeşimin işinin bozulduğunu söyledi ve siz dönüş tarihini uzatın dedi...Bizse uçak biletini prompsyonlu almıştık ve uzatamıyoruz dedik...Babamda dönüş biletini ben alıırm sıkıntı yok dedi...Biz bu aralar maddi sıkıntıda olduğumuz için o ödemek istedi...Eşim kardeşimin işinini bozulduğunu duyunca kamerada onlara göstermeden söylenmeye başladı...Neyse kamerayı kapattık...evde kavga koptu...Eğer kız istenmeye gidilmeyecekse benim ne işim varmış,babam nasıl bizim yerimize karar verirmiş dönüş tarihini ondan yani eşimden izin almadan karar vermiş...Neden kuzenlerim geldiği için ben dönüş tarihini ileriye atacakmışım,dönüş biletini kimin için iptal ettirecekmişim...O bunları söylerken bende dedimki sen annenle kız kardeşinden korktuğun içinmi söyleniyorsun dedim...(Çünkü yazın ailem bana yine yanımıza gel demişti beni göndermek için annesiyle kız kardeşine danıştı ne kadar onurum kırılıyor bunu yazarken gözlerim doluyor...)Benim ailem torunlarını görmek istediği zaman buraya geliyor dedi seninkilerde gelsin dedi...Biz onları yiyormuyuz dedi...Ben hiç dayımın kızı,amcamın oğluna göre plan yapmıyorum dedi (burada kuzenlerim gelecekya onlar için söylüyor bunları)..Bende dedimki ben senle evlendim diye kendi ailemi yok sayamam dedim tabi bir yandanda ağlıyorum..Bana diyorki 5yaşındaki çocuk gibi davranıyorsun diyor...
Bende dedimki bu kadar lafın üzerine asla gitmeyeceğim dedim...Dahada kavga devam etti..Kafanızı şişrdim ama sorum şu.Ben yarın aileme gelmeyeceğimi söyleyeceğim ama nasıl söylemeliyim olayı olduğu gibi anlatsammı çıkamadım işin içinden....
Bende dedimki bu kadar lafın üzerine asla gitmeyeceğim dedim...Dahada kavga devam etti..Kafanızı şişrdim ama sorum şu.Ben yarın aileme gelmeyeceğimi söyleyeceğim ama nasıl söylemeliyim olayı olduğu gibi anlatsammı çıkamadım işin içinden....