- 10 Aralık 2014
- 60
- 52
- 38
- Konu Sahibi cikolatalipastacik
-
Merhaba arkadaşlar, benim birkaç aydır hoşlandığım birisi var ve onun da bana karşı bir şeyler hissettiğini düşünüyorum. O bir yerde çalışıyor ve ben oraya gittiğim zaman onu görebiliyorum. Çalıştığı yere sık sık gitmek istiyorum ama bir yandan da çok istekli görünüp kendimden soğutmak istemiyorum. Gittiğim zaman da elimde olmadan belli etmeyeyim diye umursamıyor gibi davranıyorum ve onun da bunu fark edip bana farklı davrandığını hissettim. Sizce ne yapmalıyım? Yani hoşlandığımı belli edecek şekilde mi davranayım yoksa böyle devam mı edeyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkaadaşlarımla oturmak için gidiyorum genellikleÇalıştığı yere ne için gidebiliyorsun? Bir şey almaya mı, birini ziyarete mi? vs
Elimden geldiğince gülümsemeye çalışıyorum ve karşılık da alıyorum, pek konuşma imkanımız olmadı açıkçası sadece bakışlarından hareketlerinden vardım bu kanıya ne kadar doğru bilemem ama oraya gitmezsem de hiç göremiyorum yani hem kaçıp hem görebilmem mümkün değil kendimi engelleyip daha az gitsem daha iyi olacak sanırım ama diğerlerini uygulamaya çalışacağım teşekkür ederim yardımınız için :)Gulumseyin neseli ve dogal olun.. adamdan kacmayin ama yanina da gitmeyim. Onunla konuşurken gozlerinin icine bakin ve kendi saclariniza ya da boynunuza dokunun. Parfumunuz akilda kalici guzel bir koku olsun. Gulumseyin gulumseyin ve flort doneminin tadini cikarin :)
Elimden geldiğince gülümsemeye çalışıyorum ve karşılık da alıyorum, pek konuşma imkanımız olmadı açıkçası sadece bakışlarından hareketlerinden vardım bu kanıya ne kadar doğru bilemem ama oraya gitmezsem de hiç göremiyorum yani hem kaçıp hem görebilmem mümkün değil kendimi engelleyip daha az gitsem daha iyi olacak sanırım ama diğerlerini uygulamaya çalışacağım teşekkür ederim yardımınız için :)
Hoşlandığımı belli edersem de kaçar diye korkuyorum. Malum erkekler kendilerini zorlayan kadınların peşinden koşturuyor onları sevenlerin değil, o yönden biraz da korkum...Doğal davran bence,içinden geldiği gibi...
Doğal davran bence,içinden geldiği gibi...
Hoşlandığımı belli edersem de kaçar diye korkuyorum. Malum erkekler kendilerini zorlayan kadınların peşinden koşturuyor onları sevenlerin değil, o yönden biraz da korkum...
Kaçarsa kaçsın niye korkuyorsun ki? Sen doğal davran,öyle ölüyorum bitiyorum aşkından diye abartma..Sen normal ol egosu yüksek bir insansa,kaçma niyeti olursa kaçsın zaten boşver daha hayırlı olur senin için..Hoşlandığımı belli edersem de kaçar diye korkuyorum. Malum erkekler kendilerini zorlayan kadınların peşinden koşturuyor onları sevenlerin değil, o yönden biraz da korkum...
rica ederim. Mutlu insanlar her zaman icin cekicidir. Neseli olmak ise yarar. Umursamaz gibi davranip yanlis mesaj gondermeyin erkekler bazen yanlis yorumlayabiliyor. Ama bence sizinki mesaji almis. Sadece biraz cesaretle gelip konusur gibi.[/QUOTE
Umursamaz davranmam isteyerek olmuyor sadece öyle yapmam gerektiğini düşünüyorum o an çok kasılıyorum sanırım. Umarım söylediğiniz gibi olur. :)
ortam kurun işte... arkadas da çağırsın onu.. oturun, çıkınca bi yerlere giidin..Arkaadaşlarımla oturmak için gidiyorum genellikle
O anlamdaysa sorun yok o zaman öyle davranıyorum zaten ben de hoşlanmam yapmacıklıktan :)ama doğal davranmak ona hoşlandığınızı belli edin demek değil ki
kendiniz gibi davranın yani
O anlamdaysa sorun yok o zaman öyle davranıyorum zaten ben de hoşlanmam yapmacıklıktan :)
Yok sadece dış görünüşü etkiledi beni, öyle kapılıp gitmeyeceğime dair söz verdim zaten kendime. Bilmiyorum aslında orası da öyle ama kendimi zor duruma sokmak da istemiyorum...Kaçarsa kaçsın niye korkuyorsun ki? Sen doğal davran,öyle ölüyorum bitiyorum aşkından diye abartma..Sen normal ol egosu yüksek bir insansa,kaçma niyeti olursa kaçsın zaten boşver daha hayırlı olur senin için..
O kadar cesur değilim maalesef ondan bir şeyler beklemek durumundayımortam kurun işte... arkadas da çağırsın onu.. oturun, çıkınca bi yerlere giidin..
bekleyin bakalımO kadar cesur değilim maalesef ondan bir şeyler beklemek durumundayım
Dediğim gibi sen doğal ol,gerisini akışına bırak...Yok sadece dış görünüşü etkiledi beni, öyle kapılıp gitmeyeceğime dair söz verdim zaten kendime. Bilmiyorum aslında orası da öyle ama kendimi zor duruma sokmak da istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?