1,5 yil once ;
Bi sabah bi arkadasimla disari cikmistik alisveris icin o sabah erkek arkadasim cok gec uyandigi icin onu defalarca aramama ragmen geri donmedi teli sessizdeymis..
Ben de nasilsa bisey demez zaten gdecegim yer her gun onunden gectigim yer diye gitmistim uyaninca konusuruz nasilsa diye..
Uyaninca neden bana haber vermiyosunnnnnnn falan filan epey bi kavga ettikten sonra ayrilma karari aldim ben artik..
Sadece iki gun ayri kaldik ama bu sure icinde; ben eski anilarimi hatirladim eskiden ne kadar mutlu nese dolu oldugumu hatirladim..
Zaten facebooku kendi istegimle silmedigin icin yeni bi face hesabi actim..
Ordan arkadaslarimi ekledim .. Ve yine erkek arkadasimdan once sadece konusmus oldugum iki erkek vardi onlari arattirdim facebooktan .. Onlari arattirmistim yani sadece birini bulabildim digerini bulamadim..
Kotu bir amacim yoktu sadece merak ettim nerede olduklarini , okuyorlar mi ne yapiyolar diye..
O da tabi baristiktan sonra facebook aramalarima bakmis orda gorunce kiyamet koptu resmen..
Sen beni aldatmissin vs vs diye..
Diyorummm aldatmadim hicbisey yapmadim ki sadece baktim ne yaptiklarini merak ettim ki zaten o donem icinde senden ayriydim falan dedim ben..
Bana hem diyo ki sen beni iki kez ust uste can evimden vurdun.. Senin facebook muhabbetin yuzunden istedigim bolumu okumadim zaten bi de bu aldatma cikti basimiza falan dedi..
Bir de ayrildigimiz iki gun de ben katilmak istedigim konferanslar falan vardi onlara katilmistim ..
Ama o konferans denilen olaya sadece kiz ve erkek tavlamak icin gdildigini dusunuyor.. Ona da cok kizmisti..
Yani o donemki kavgalarimizi Hatirliyorum da kavgasiz bir gunumuz bile gecmemisti bir yil boyunca..
Bana surekli sen boyle yaptin soyle yaptin nasil guvenebilirim sana falan diye kavga cikartiyordu..
Evet aslinda tam bi guven problemimiz vari ama sorun bende miydi onda miydi bilmiyorum...