Nasil davranacagimi bilmiyorum artik

my family

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
116
51
98
30
Merhaba. Erkek arkadasimla iliskimizin basindan beri anlasamadigimiz bir problemimiz var.

İkimizde ayni sehirde universite okuyoruz okullarimiz farkli.

surekli okulda ne yaptigimi ogrenmek istiyor. Evet bunda ne var diyeceksiniz belki ama istedikleri o kadar sacma seyler ki..

Mesela gecen yil hazirlik okuyordum ve siniflarimiz 12-13 kisilik falan ve 2 ayda bir siniflarimiz degisiyor surekli ve ister istemez herkesi tanimis oluyorum. Birgun eski sinifimdan bi erkek o sabah gunaydin demisti ama eminim hicbir kotu niyeti yok sadece aniden karsilastik o da ne yapicagini bilemedi ve gunaydin deyiverdi. Ben de ayni sekilde cevap verdim..

Ben bunu aynen erkek arkadasima anlattim ve bana nasil boyle birseyin olabilecegini , demek ki o erkege bana gunaydin diyebilecek kadar yuz verdigimden falan bahsetti ..

Ama o kadar cok buyuk kavga ettik ki hala unitamiyor ve arada bunun lafini sokuyor bana..

Ya surekli benden biseyler anlatmami istiyor .. Ben de daha cok laf yeri geldigi zaman soylemeyi daha uygun buldugumu , hesap veriyormus gibi olmak istemedigimi anlatmaya calisiyorum..

Yine bugun laf arasinda ders arasinda bahceye cikiyoruz demistim. Bu neden ben ilk kez duyuyorum neden daha once soylemedin diye kiziyor ..

Ben artik gercekten ne yapacagimi sasirdim..

Bi akil verin lutfen

Ben genelde böyle olan adamın kendisinden şüphe ediyorum.eminim ki dışarı karşı senden beklediği gibi değildir.

Seni bu kadar boğmasına izin verme.küçücük bir şey bu kadar büyütecek ne buldu bilmem

Kadin ruhlu bir erkekle berabersin demek ki ya da yasi küçük olduğu için henüz mantıklı davranamiyor
Her anını anlatmak zorunda değilsin neden anlatmadin deme hakki yok

Kendisi surekli namuslu biri oldugundan siniftaki hicbir kizla iletisimi olmadigindan bu tarz seyleri yanlis buldugundan falann bahsediyo. Yani o konuda guveniyorum ama cok boguluyorum bazen..

Sonucta 3 yili bitirdik bunca zaman taniyamadin mi beni diyorum anlatiyorum sacma oldugunu...

Sana gore sacma olabilir bana gore sacma degil diyor

Hesap veriyomuş gibi olmuyosun baya hesabın en alasını veriyosun canım zaten.
Sevgilindeki de bu yaşta ne bu maçoluk, artık böyle tipler çok itici geliyor herkese.
Ne bu yani kocan mı nişanlın mı.
Ki öyle bile olsa bu şekilde hesap soramaz.

Iste o kendi kurallarinda yasiyor bu güzel ama seni onun kurallari ile yasamaya zorlayamaz saygi duymayi ogrensin

Yaş kaç bu sevgilinin 0 15 yaş arası galiba .one yahu :)) lisede kaldı saniyodum bu erkekler

ben böyle durumlarda erkeğin bi haltlar karıştırdığını düşünürüm. kişi kendinden bilir işi hesabı

Ve mesela pek arkadasim da yoktur ..

Herhangi bisey yapmaya kalksam 2 gun biriyle takiliyosun hemen onun gibi oliyosun diyo..

O konuda da hic saygisi yok

Var boyle tipler kizlar, gecen bir cocuk da oyle diyordu benim hayatimda biri varsa ben kadinlara bakmam hayatımdaki kadin da ayni olacak etrafinda erkek varsa ben bilecegim oyle siradan arkadaşlik bana ters diyordu

Disardan komik gorundugumun farkindayim ama bu durumu nasil duzeltebilecegimi de bilmiyorum
Sevgilinin namus falan değil de güven problemi var. Ve sağlıklı bi ilişki olduğumu sanmıyorum aranızdakinin.

Yani tabiki arada gizli sakli olmasın ama gizli bişey olmıcak diyede ben bugün ahmet'e günaydın dedim falan demene gerek yok.

Eve
Var boyle tipler kizlar, gecen bir cocuk da oyle diyordu benim hayatimda biri varsa ben kadinlara bakmam hayatımdaki kadin da ayni olacak etrafinda erkek varsa ben bilecegim oyle siradan arkadaşlik bana ters diyordu

Evet ya aynen benim erkek arkadasim da tam bu kafadan.

Onunla birlikte olmadan once hic sevgilim olmamisti. Bu ilk ..

Ama siniftaki butun erkeklerle seviyeli bi sekilde samimiyetim vardi.

Ama o bu tarz seyleri namussuzluk olarak falan goruyor

Daha once ikimizde oyleydik gecmisine karisamam ama artk biseylerin farkinda olmamuz lazim.. vs diyor

Eskisi kadar rahat olamayiz artik diyor

Yani evet tamam saygi duyuyorum
Ve aynen dedigi gibi oldu da zaten su an hicbir sekilde bi erkekle samimiyetim yok kimseyle konusmuyorum.. İnsanlarin ne dusunduklerini de takmiyorum falan... Ama hala ve hala karismaya calisiyo

aslında bu ipleri eline verip vermemek değil. ciddi bir güvensizlik sorunu.
ilişki güven üzerine oturmalıdır. bazı insanlar yaşamlarındaki bazı sorunlardan dolayı güven problemi yaşayabiliyorlar. ancak bunu aşmak için kiminle selamlaştığınızı söylemek değildir. aşmak için birlikte bir kafa yorun. eğer olmuyorsa da çok yıpratıcı bir ilişki olur sizin için..

Sevgilinin namus falan değil de güven problemi var. Ve sağlıklı bi ilişki olduğumu sanmıyorum aranızdakinin.

Yani tabiki arada gizli sakli olmasın ama gizli bişey olmıcak diyede ben bugün ahmet'e günaydın dedim falan demene gerek yok.

Ahhhhh aaahhh ben bunu ona nasil anlatabilirim sizce ??? Nasil kabullenir bunu ???

Guzel guzel konusuyorum anlatiyorum yok yine de anlamiyor

Baska bir sorunumuz da olmuyor yani bitirmek falan istemiyorum sadece bu

Asiri guvensiz ve kompleksli biriyle berabersiniz. Insanin omrunu torpuler bunun gibileri. Daha cok gencsin anladigim kadariyla, ugrasmana degmez bence. Bu kiskancliklarini bu kadar hoyratca ortaya koymasi da "seven" bir adamin yapacagi seyler degil.

Back
X