Tanınma korkusundan dolayı yeni üyelik oluşturdum sahte konu muhabbeti olmasın diye açıklamak istedim. Kusura bakmayın detay vermek durumundayım. Eşimle cinsel ilişki sonrasında ikinci defa yapmak istedik biraz uzayınca istersen duşa gir sen uzayacak gibi dedi bende yorulduğum için tamam dedim Yarım bıraktık . Duşa girdim ebeveyn banyosu. kapı deliğinden baktığımda telefon elinde devam ettiğini gördüm. Devam edeceğini biliyodum aslında saçma gelebilir bu ama konuşmuştuk. Neyse bi şeyler izleyerek yapmasını ya görmezden gelecektim ya da kapıyı açıp napıyosun dicektim her erkek yapıyordur diyerek üzerinde durmadım aslında nedense. Bebeğim uyanıp ağlayınca duştan çıktım telefonu kapatıp yanına koymuş napıyosun dedim valla bi şey yapmıyorum dedi suratımı asıp gittim geldiğimde yemin etti öyle Facebook falan bakınıyodum dedi. Saçmalıyosun dedi ben uzatınca. Şimdi de tavır yaptı gitti tv izliyo ben yataktayım. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum . Onurum kırılmış gibi . Asla kabul edip özür dilemez . Kapıdan gördüğümü söylesem ilişkimizin çok yıpranmasından korkuyorum. söylemesem aptal gibi hemen inanıp haklıyken kendimi özür dilerken bulmak istemiyorum