- 17 Temmuz 2021
- 7.372
- 24.291
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha fazla yorulmamı istemedi . Bilmiyorum bitirmesi için gayet yardımcı oldum biraz o kötü hissettirdi sanırım . Bide madem öyle illaki neden bitmek zorunda ki diye kızıyorumUzayınca derken ?
Yani adam sabaara kadar devam edecekti de uykusuz kalmanizdan mi korktu?
Yahut sizi fazlaca yormak mi istemedi ?
Hâl boyle ise normal değil mi ?
Sizi göndermiş ama devam edeceği belliymiş.
Üstelik genelde bir şeyler izlemez mi insanlar bunu yapmak için ?
Ayrıca izlemiyorum dese bile ne kadar doğru.
Şimdi herkes istediği şeye bir telefon vasıtası ile anında ulaşıyor.
Ya ben konuyu cozemedim ya da aşırı tepki veriyorsun.
Devam edecekmiş zaten..Haberiniz varmış.Hayal gücü yeterli gelmiyor demek ki esiniz için.
yani aslında karşınıza alıp konuşsanız, o anda ne hissettiğinizi anlatsanız çok üzüldüğünüzü filan, ne bileyim belki yumuşarsınız karşılıklı... çünkü böyle meseleler konuşulunca hallolabilen şeylerken karşılıklı trip yapınca sakız gibi gereksiz uzarHaklısınız gereksiz uzadı . Uzattım. Şimdi günlerce tavır yapıp surat asacak haklı olduğunu savunacak
Yani kusura bakmayın da neden kapıdan bakma ihtiyacı duydunuz ki?Tanınma korkusundan dolayı yeni üyelik oluşturdum sahte konu muhabbeti olmasın diye açıklamak istedim. Kusura bakmayın detay vermek durumundayım. Eşimle cinsel ilişki sonrasında ikinci defa yapmak istedik biraz uzayınca istersen duşa gir sen uzayacak gibi dedi bende yorulduğum için tamam dedim Yarım bıraktık . Duşa girdim ebeveyn banyosu. kapı deliğinden baktığımda telefon elinde devam ettiğini gördüm. Devam edeceğini biliyodum aslında saçma gelebilir bu ama konuşmuştuk. Neyse bi şeyler izleyerek yapmasını ya görmezden gelecektim ya da kapıyı açıp napıyosun dicektim her erkek yapıyordur diyerek üzerinde durmadım aslında nedense. Bebeğim uyanıp ağlayınca duştan çıktım telefonu kapatıp yanına koymuş napıyosun dedim valla bi şey yapmıyorum dedi suratımı asıp gittim geldiğimde yemin etti öyle Facebook falan bakınıyodum dedi. Saçmalıyosun dedi ben uzatınca. Şimdi de tavır yaptı gitti tv izliyo ben yataktayım. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum . Onurum kırılmış gibi . Asla kabul edip özür dilemez . Kapıdan gördüğümü söylesem ilişkimizin çok yıpranmasından korkuyorum. söylemesem aptal gibi hemen inanıp haklıyken kendimi özür dilerken bulmak istemiyorum
Yani bildiğimden emin mi olmalıyani aslında karşınıza alıp konuşsanız, o anda ne hissettiğinizi anlatsanız çok üzüldüğünüzü filan, ne bileyim belki yumuşarsınız karşılıklı... çünkü böyle meseleler konuşulunca hallolabilen şeylerken karşılıklı trip yapınca sakız gibi gereksiz uzar
O an şeytan dürttü diyelim. Yani ben bundan sonrasını sordum zaten farkındayım böyle yapmamam gerektiğininYani kusura bakmayın da neden kapıdan bakma ihtiyacı duydunuz ki?
Bir insanın özeline neden bu kadar müdahil olmaya çalıştınız.
Ya bırakın yapsın demek ki bu şekilde yapmak istemiş kendi kendini tatmin etmiş.
sizi ihmal etse cinsellik konusunda urum anlaşılabilir olurda, şu durumda bunu sorgulamanız, gizli gizli izlemeniz bile çok garip..
Sorduğunuzda ne diyecekti mas....n yapıyorum ee sen nasılsın mı diyecekti?
Eşinizi yalan söylemeye mecbur etmişsiniz resmen.
Yoksa biliyorum yaptığını bu beni çok incitti mi
Yani bildiğimden emin mi olmalı
Aslında bildiğimden emin olmasını istemiyorum ya. Yazdı bi şeyler normalde uzatır haklı da haksız da olsa . Şimdi daha alttan alarak bi şeyler yazmış o benim vicdanıma oynamışbence sizin uzatmaniz, esinizin de kusup gitmesi cok gereksiz olmus. madem bu kadar incineceginiz bir konu bu, neden acik acik konusmuyorsunuz? ayrica ikinci seferin cok uzun surmesi bana normal geliyor. bircok insan da yasamistir bunu zaten.
burada dusunmeniz gereken, esinizi neden kontrol etme ihtiyaci duydugunuz. ben sizin yerinizde olsam acik acik soylerim. onu kiracaginizi dusunuyorsaniz da biraz olayi degistirerek onune koyabilirsiniz. "acaba birsey mi oldu diye tedirgin oldum, yapmamam gerekiyordu baktim ve gordum. kendimde sorun oldugunu dusundugum icin de acik davranip sormak istedim." diyerek onun vicdanina birakabilirsiniz. bunun uzerine hala yalan soyluyorsa, o zaman uzatmaniz gereken bir konu olur bence.
tamamen sebebi budur, başka bir açıklaması yok, kendinizi ve eşinizi boş yere üzmeyinİkinci sefer birlikte olamayınca Bi de kendi kendime deneyeyim demiş gibi. Bence çok büyütülecek bir şey yok. Sürekli izleyip Sizin ilişkinizi etkilemiyorsa. Yine de görmeniz hoş olmamış. Bazen bazı şeyleri görmemek bilmemek daha iyi sanırım. Bundan dolayı kavga etmeyin bence. Belki de kafasına taktı neden yapamadım diye. Tövbe est. Böyle de çok açık oldu.![]()
Bi sorunun varsa çözelim diyemem çünkü alışkanlık değil bundan eminim. Üstte de söylediğim gibi yazdım bi şeyler bakalım akşam uzatır tavır yaparsa benim de düşüncelerim değişir o zamanadam zaten biliyo senin bildiğini ki salonda yatıyo sana bariz tavır yapıyo
bunu karşına al açık açık konuş diyorum
evet biliyorum yaptığını, ben beraber sonlandıramadığımız için üzüldüm galiba garip tepkiler verdim, ama bi sorun varsa beraber çözelim diye seninle konuşmak istiyorum şeklinde olabilir konuşma
öbür türlü sana yakıştıramadım cart curt direkt suçlama ve yargılama olur ki bu da daha beter hale getiririr işleri
bi de erkeklerin fizyolojisi kadınlar gibi değil. bizde rahatlamak belki psikolojik olarak çok önemli ama erkeklerde o işin bitmemesi fiziksel olarak çok rahatsız edici sapıklık olarak algılamadan önce bunları enine boyuna düşün derim.
görmezden gelmeliydim çünkü onun için bu alışkanlık değil beni de düşünür kaba tabirle afedersiniz işini bitirip arkasını dönüp yatmaz yani. Bakmamalıydım evet. İnanmadığım için kırıldığını yazmış bende üzerine gitmemeye karar verdim ya . Bende beni de anlaması gerektiğini öyle görünce yaptığını sandığımı gururumun kırıldığını, sorunun bende olduğunu hissettiğimi vs vs bi şeyler yazdım . İyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum.
Evet sanırım sebebi oydu. Bide ben yorulunca odaklanamadığını beni düşündüğünü söylemişti. Uzatmicam bakalım o da uzatmazsa. İnsan bazen olayın şokuyla sıcaklığıyla nasıl davranması gerektiğini bilemiyo. Şu an bakıyorum çok gereksiz ve saçmatamamen sebebi budur, başka bir açıklaması yok, kendinizi ve eşinizi boş yere üzmeyin
Teşekkür ederim yabence çok çok iyi yapmışsın
kendin de söylemişsin bir kaç cümle önce sadece kendini düşünen, o tür filmleri ya da kendi kendine takılmayı alışkanlık haline getirmiş bi adam değil. fiziki ihtiyaç sadece böyle düşün kendini de üzme seninle bi alakası yok. düşünce sadece düşüncedir.
Budan sonrası için bir şey yamanıza gerek yok.O an şeytan dürttü diyelim. Yani ben bundan sonrasını sordum zaten farkındayım böyle yapmamam gerektiğinin