- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi MightyPineapple
-
Böyle bir şey dediği için kızgınım ama, o dediği için ayrı kızgınım. Hiç böyle şeyler yapan bir insan değil diyordum.Bence hiç umursama adam yerine koyma. Ama halanla konuş hatta o geldiğinde kız kıza plan yapmıştık gezmeye gidiyorduk falan dersiniz. O ne öyle ya ne kadar saçma insanlar.
Yemin ediyorum zaten akraba deyince fenalık geçiriyorum, yanında durabildiğim 3-5 akrabam var, onların da yanında böyle olacaksam hiçbiriyle görüşmeyeyim o zaman şaka gibi.Akrabalık eşittir saçmalık
Sizin derdiniz de kanıtı.
Hiçbir akrabamla görüşmüyorum o yüzden yorumum yok,sadece Allah kimseyi böyle işsiz bırakmasın diyorum,
Kıskançlık pis şeydir.
Ooo, ben bunun altında kalır mıyım sizce? Telefonu o an elime alsam hakaret davasından mahkemelik olurduk, elimi ısırdım konuşmamak için.Koskoca adamın uğraştığı şeylere bak. Armut dibine düşer, kıskançlığını annesinden almış demek ki. Onlar nasıl sinsiyse, sen de gizliden haddini bildir, yüz yüze hiç muhatap olma.
Açık açık bir şey dersem halam zor durumda kalır bu sefer, bir de o var, annem de zor durumda kalır. Şöyle pis pis bakıp süzmeyi, uyuz bakmayı çok istiyorum ama işte gizliden halletmem lazım.ben olsam lafı gediğine oturtur çekilirim kenara. içimde tutamam kendi kendni yiyeceğine sok lafı bırak
açık söylemek yerine ne o kıskanıyor musun da ben buradayken damlıyorsun falan diyebilirsinAçık açık bir şey dersem halam zor durumda kalır bu sefer, bir de o var, annem de zor durumda kalır. Şöyle pis pis bakıp süzmeyi, uyuz bakmayı çok istiyorum ama işte gizliden halletmem lazım.
Ama çok gücüme gitti, ben tek kız yeğenim. Ailem bana böyle yaparsa ileride eşimin ailesi neler yapmaz ki?Aman takma AllasenKendilerini kiymetli sanmasinlar ...
Halamı her gün arıyor ablası. O da söylüyor ne yapalım Almighty var, ya da önceki gün arıyorsa yarın gelecek diye laf arasında söylüyor yani.sizin geldiğinizden nasıl haberleri oluyor?
Halamı her gün arıyor ablası. O da söylüyor ne yapalım Almighty var, ya da önceki gün arıyorsa yarın gelecek diye laf arasında söylüyor yani.
Yokmuş demek ki valla. Akşamın kör vakti bir de enişte geldi apar topar giyinip put gibi oturdum koca adamın yanında hayatımda ilk defa gördüm yani.Uğraşacak başka işi yokmuy muş dana kadar herif teyzesini kıskanıyor..
Annem de demiş o kıskançlık görmemiş, ''Almighty yakında gelmesinler derse şaşırma, bekle gör'' diye gülmüş zaten.bu kadar canınızı sıkıyosa ve dediğiniz gibi kendisini pek seven yoksa halanızdan geldiğinizi söylememesini rica edin.
Sinirlendim vallahi, yanlarına kar mı kalsın bibiciğimHiç takmam istediklerini konuşsunlar umrumda olmaz konuşmadığım insanlar, neden bukadar takıyorsun salla dert etmeye değmezhalanada de bi zahmet senin geldiğini söylemesin demekki söylüyorki bitiyorlar hemen.
Ah anneciğim görüyor musun kızına neler ediyorlarBen de var böyle bir kuzen. Manyak ufacık sebeplerden kıskançlık ve huzursuzluk çıkarır. Ah diyorum bir kere de bana yapsa alsa ağzının payını ama hiç bulaşmıyor bana.
Onları değiştiremezsin canımcım o yüzden madem küçük halanla aran iyi özel olarak rica et orada olduğunu söylemesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?