nasıl davrancam?

Espiri anlayışınız ilgincmis doğrusu belki kız arkadası rahatsız olmustur eşimin saka olarak görmesi umurumda olmaz şahsen ben ona hayvan dedirtmem oda bana

Ben artık bizimle arası çıkar ilişkisiymiş diye de düşünüyorum
Genelde bu oluyor canım, yarın öbür gün bir şey olmamış gibi eskisi gibi sıkı fıkı olmaya kalkabilir tabii hazırlıklı ol...

Espiri anlayışınız ilgincmis doğrusu belki kız arkadası rahatsız olmustur eşimin saka olarak görmesi umurumda olmaz şahsen ben ona hayvan dedirtmem oda bana
Daha öncesinde kızla konuşurkn benzer şeyler oldu ama. Dün ben özel olarakta kıza yazdım. Biz şakalaşıyoduk. Biraz abarttık sanırım. Bzim arkadaşlığmz böyle dedim. Kızda sorun değil canm ben farkındayım demişti

Aramazdim ben olsam , ne hali varsa görsün.
Bugun ararsan yarin baska sey icin tavir alir , bosuna usteleme.
Birak boyle kalsin...

Genelde bu oluyor canım, yarın öbür gün bir şey olmamış gibi eskisi gibi sıkı fıkı olmaya kalkabilir tabii hazırlıklı ol...
O daha önce silersem tam silerim diodu. Bakalım gerçekten silmiş mi. Bide erkek arkadaşımla konuşmadı ona nasl davranacak acaba

Artık farklı grubu var. Ben ona bağlıyorum.

ee bakın sırf farklı bir grup için size böyle davranan biri gerçekten arkadaşınız değilmiş
böyleleri sadece yalnızlığı geçene kadar sizlere eşlik ederler o kadar
sizin gibi arkadaşlığa değer veren birini kaybettiği için bence o uzulsun siz hiç takmayın bile :)
Allah daha sadık kişileri çıkarır karşınıza kimbilir :)

Dün özür diledim kız arkadaşına açıklama yaptım. Bugünde çok normal konştum. Dışarı çıkıoz gel diyip davet ettim. Çok şükür yakın arkadaşlarımzda var bzim.

Bugün o arkadaş aradı. Özür dieldi. Bende dedim ki eğer sen yine bana bu şekilde davranacaksan ben bi daha senin telefonunu bile açmam drdim. Şimdi niraz mesafeli davranacam. Erkek arkadaşımı aradı ama açamadı oda.

Hayretler içerinde okudum birbirinize yaptığınız şakaları
samimi olunca böyle şakalar yapılabiliyor öyle mi,ikinizin de söylediği sözler birbirinden beter.

ev sahıbı evde evcıl hayvan beslemeyın derken..
hımm bıde sey vrdı bız lisedeykenken yapıoduk
aaaaa gankaaaa kapıda satıcı ve ılencı gıremez yazıyo sen gıremezsın allfkbjkhıuyfhvbf ..
gözünü sevdıgım güzel kardesım..
cok samımıyet tez ayrılık getırır. kafan rahat olsun bırak

Bence bu arkadaşlığı bitiresi gelmiş, bitirmiş de daha ne yapcaksınız ki ?

İkinizin de yaptığı şakalar hoş değil. Ortaokul çocukları yapsa bu şakaları anlarım da koca insanlarsınız. Ama madem arkadaşın kendi işine geldiğinde sana şaka yapıyor, işine gelmediğinde senin yaptıklarına kızıyor. Aranıza mesafe koy gitsin. Bulunmaz hint kumaşı değildir herhalde.

Hayretler içerinde okudum birbirinize yaptığınız şakaları
samimi olunca böyle şakalar yapılabiliyor öyle mi,ikinizin de söylediği sözler birbirinden beter.
Bizim şimdiye kadar birbirimize yapıpta alınmadğmz şakalardı. Ki arkadaşm kendi kendinede derdi birden alınıp verdiği tepmiyi anlamaya çalışıyorm ben

garip bir şakalaşma tarzı
Diorum ya şimdiye kadar alınmayıp dün yaptığına şaşırdım ben. Arkadaşlığmz bunu kaldırıyodu. Yoksa her arkadaşma yaptğm bişe değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…