- 9 Ocak 2012
- 15.609
- 30.287
- 798
- Konu Sahibi Umutluolmavakti
Ayy ben hala guluyorumiyi geldi. Gunume nese kattin peyker
heheh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ben hala guluyorumiyi geldi. Gunume nese kattin peyker
Ben de sonunda köpek fln cıkacak zannetimAy ben önce evde bebeği var da o gögüslerine saldırıyor zannettim ya .![]()
Bence bu cok hos bıseynekadarlık evlisiniz? görücü usulu mu evlendiniz?
konu sahibi yemek yaparken, iş yaparken adamın orasını sürekli sıkması rahatsız etmiş onu.. top mu ki orası sürekli sıkıyor..
O meme uzun bir süre milka ineği olarak hizmet verecek :) Kutsalsın sen artıkYa insani ozendiriyorsunuz,daha yeni dogum yaptim aylardir meme skan yok bizim evde
olan var olmayan var hayret bisi yaaaa
![]()
Hahahaha valla oyleyim elmayramO meme uzun bir süre milka ineği olarak hizmet verecek :) Kutsalsın sen artıkKutsal inek
![]()
nisan 2015 de evlendık, evlendiğimizden beri sorunlarımız var artık dokunması bıle rahatsız ediyor. bıraz da nefes almak ıstıyorum sureklı başımda , ıs yerınde bıle anıden cıkıp gelebılıyor. rahat hıssetmek ıstıyorum. tamam oh mutfagı topladım. rahatım dedıgımde hemen o gelıp oramı buramı sıkıyor.
Valla adama nazar degdircez burdanisan 2015 de evlendık, evlendiğimizden beri sorunlarımız var artık dokunması bıle rahatsız ediyor. bıraz da nefes almak ıstıyorum sureklı başımda , ıs yerınde bıle anıden cıkıp gelebılıyor. rahat hıssetmek ıstıyorum. tamam oh mutfagı topladım. rahatım dedıgımde hemen o gelıp oramı buramı sıkıyor.
Ben de sonunda köpek fln cıkacak zannetim![]()