• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranıcam , normal mi geçen vakitlerimiz!

ne varki bunda? sinirlenince eşyaları kırmayı da anlamıyorum. Bi bilgisayarcıya götür laptopu fotoğraflar duruyodur ekran kırılmıştır. fotolarını aldırırsın ordan

nisan 2015 de evlendık, evlendiğimizden beri sorunlarımız var artık dokunması bıle rahatsız ediyor. bıraz da nefes almak ıstıyorum sureklı başımda , ıs yerınde bıle anıden cıkıp gelebılıyor. rahat hıssetmek ıstıyorum. tamam oh mutfagı topladım. rahatım dedıgımde hemen o gelıp oramı buramı sıkıyor.

nisan 2015 de evlendık, evlendiğimizden beri sorunlarımız var artık dokunması bıle rahatsız ediyor. bıraz da nefes almak ıstıyorum sureklı başımda , ıs yerınde bıle anıden cıkıp gelebılıyor. rahat hıssetmek ıstıyorum. tamam oh mutfagı topladım. rahatım dedıgımde hemen o gelıp oramı buramı sıkıyor.
:cool::cool::cool::cool:
e pekı ayıptır sorması
sonrası oluyormu?

Valla adama nazar degdircez burda ;)ayyyy ne guzel koca kesssske benim olsaaaa

Back
X