• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranıcam , normal mi geçen vakitlerimiz!

gerisi de geliyor mu acaba sonra, buna konu sahibi cevap vermemiş gerisi gelmiyorsa durmadan meme sıkmak için fırsat kollamak da bir tuhaf. aslında konu da bir tuhaf. :KK64:şu da bir gerçek ki erkekler seviyor bu meme denen organı. stres topu gibi oynasın dursunlar keyifleri yerine geliyo :KK33:

Var la tabi :) Merhaba tatlım diyorum, o da bana yemekte ne var diyo :KK70: Ben de kıza kelimeleri öğretiren öküz resmine baba dedirtiyorum :KK70:
hahaha :-) cok Tatli yaa :-)

Benim kp ruhum diyo kv ye, 60 yaşında adam, bence hoş olan bu, ne bileyim arkadan gelip sarılmak falan güzel de bu çok değişik,havalı korna mı bu kadın
kadinda gogUslerine dokununda oten minik toplardan koysun belki adam tirsar bidaha minciklamaz :-)

Konu sahibine kızmışsınız ama kadın haklı. Olur olmadık zamanlarda sürekli göğüslerinin sıkılması kimi rahatsız etmezki. Sevişmek için iki tarafında istekli olması gerekir.

İlk sayfa yorumları tam duygularıma tercüman :D kimden bahsediyor acaba dedim bende epey bir. temas etmek güzeldir ama bende sürekli didiklenmekten hoşlanmam,bunu da güzelce belirtirim. ama siz her seferinde ittiğiniz için adam her fırsatta şansını deniyor bence :) sapık birinden bahsediyor gibi yazmışsınız. Laptopa yazık olmuş ayrıca

:KK67:Ya insani ozendiriyorsunuz,daha yeni dogum yaptim aylardir meme skan yok bizim evde;) olan var olmayan var hayret bisi yaaaa:KK53::KK53::KK53:
o memintoların diğer işlevlerini unutacak kıvama geleceksin merak etme :) emzirmeyi bırakınca aaa doğru ya memelerim vardı deeemiii demiştim ben eşime :D. ayrıca hatunlar bu konudaki yorumların hepsi beni çatlattı gülmekten. Hepinize +1 :D dokunmak,temas güzeldir bende severim ama adam her fırsatta da yanaşmasın yani. Konu sahibi evliliğinizde başka sorunlar olduğu için bunlar size şu anda gereksiz geliyor sanırım. Uygun bir dille teması sınırlayabilirsiniz. Bende bazen o görmeden üzerimi değiştiriyorum çünkü atıyorum yemek yapmam lazım vs. Ama cinsellik gereklidir,önemlidir

Kocam seninki gibi olmazsa boşarım ben ya. Sende nasıl şikayetcisin eşin canın yani libidolar hep yüksek olmalı, hep temas hep öpüşme, hep tensel çekim. Adam haklı valla

Alemsiniz :D

İşyerinde bile diyo ama kızlar
Bu kaadrı normal mi
İşyerinin de bi adabı var

Alemsiniz :D

İşyerinde bile diyo ama kızlar
Bu kaadrı normal mi
İşyerinin de bi adabı var
Tabi orası kesinlikle abartı bende tepki gösteririm,tam tersi heyecanlı gelende olabilir ama şu varki adamın libidosu yüksek demekki ve her fırsatta aklına geliyor.ha evliliklerinde başka sorunlar varsa ama adamın tek derdi bu gibi bir durum varsa kötü. Fakat bunun dışında eşinin ona yaklaşmasını istemediği durumlarda şakaya vurarakta geri çekebilir kendini ve sevinmeli bence adam karısına yanaşıyor yani ne yapsın

Biran evcil hayvanınızdan bahsediyorsunuz sandım. Size dokunmasına sinir oluyorsunuz, ama o diye nitelendirdiğiniz eşiniz. Size dokunmasa da bence 1000 bahane bulacaksınız. Sevmediğiniz bir adamla aynı evi paylaşmak zor. Benim merak ettiğim dokunca bu kadar sinirleniyorsanız, fazlasını isteyince nasıl davranıyorsunuz?

Back
X