• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranıcam , normal mi geçen vakitlerimiz!

ayni benim nişanlım otobüs, dolmuş, metro, su içmek, el yüz yıkamak, çay servisi hepsinde anında değerlendirir ama benim acaip hoşuma gidiyor ahh ahh bi evlenemedik ki

Eğer hiç hoşlanmadığnız bir durum ise bu , Ya kocanız ile ilgili hislerinizde yada cinsellikle ilgili probleminiz var sanırım.Bu konu üzerine biraz eğilebilirsiniz

çay demlerken gelir arkadan sarılır o neyse.. ama stres topu gibi sürekli dokunmak nedir..
sürekli yapınca hiçbir anlamı da kalmaz..

o memintoların diğer işlevlerini unutacak kıvama geleceksin merak etme :) emzirmeyi bırakınca aaa doğru ya memelerim vardı deeemiii demiştim ben eşime :KK70:. ayrıca hatunlar bu konudaki yorumların hepsi beni çatlattı gülmekten. Hepinize +1 :KK70: dokunmak,temas güzeldir bende severim ama adam her fırsatta da yanaşmasın yani. Konu sahibi evliliğinizde başka sorunlar olduğu için bunlar size şu anda gereksiz geliyor sanırım. Uygun bir dille teması sınırlayabilirsiniz. Bende bazen o görmeden üzerimi değiştiriyorum çünkü atıyorum yemek yapmam lazım vs. Ama cinsellik gereklidir,önemlidir
Valla canim sizim sizim sizliyorlar zaten bornoz bile giyemiyorum fenayim fena ;) hayirlisi bakalim bizim minnos da buyuyunce belki ben de memem vardi ya benim derim ;)

O diye bahsettiğin için bi an evde engelli bir kardeşin veya çocuğun var sandım sen bu adamı sevmiyorsun yoksa hareketleri göze batmazdi

çay demlerken gelir arkadan sarılır o neyse.. ama stres topu gibi sürekli dokunmak nedir..
sürekli yapınca hiçbir anlamı da kalmaz..
Beni anladınız herkes sever şefkatli davranılmasını , bana sarılmanı istiyorum bana şefkat göstermeni istiyorum diyorum . sana sarılmak istiyorum diyorum , sarıldıgımda bıle hemen mıncıklamaya başlıyor.

şaka bir yana hiç haz etmem gögüslerin sıkılmasından. benim eşimde bazen yapıyor kızıyorum,istemiyorum yani zorlamı.
herkesin huylandığı yerleri olabilir.
yani durduk yere gelip oramı buramı ellemesinden hoşlanmıyorum.

Beni anladınız herkes sever şefkatli davranılmasını , bana sarılmanı istiyorum bana şefkat göstermeni istiyorum diyorum . sana sarılmak istiyorum diyorum , sarıldıgımda bıle hemen mıncıklamaya başlıyor.

İlk yorumum görücü usulumu evlendiniz oldu.. Başka sebeplerden dolayı buda sizi fazlasıyla rahatsız etmiş..
bunun dışında mutlu bir evliliğiniz var mı?

evlenmeden önceki bir kaç hafta ve evlendikten sonra yaşadıklarımızdan dolayı kendısınden sogudum , dışarıda karşıya geçerken ınşallah araba çarpar da ölür bile dedğim oluyor. bir erkeğe yakışmayacak derecede çok konuşur. arkadaşım telefon etti yakınlardayız uğrayıp kahvenı ıcelım dedı. o da o sıra benı mıncıklıyordu salonda . bende dur gelıyorlarmış etrafı toplayım dedım. zorla ayrıldım yanından gelmezler gelmezler deyıp bırakmak ıstemedı. altlarında araba var heran gelebılırler dur dıyerek ayrıldım. ama gergınlık yaşadık. sonra yatagı toplarken ( işe gıderken sabahları toplayamıyorum ) sen ne kadar ıkı yuzlusun , normalde toplamazsın hemen bırı gelıyor dıye topluyorsun cok yapmacık bırısın sen diye konuşarak beni çıldırttı toplamadım daha da dagıttım o zaman boyle gorsunler evını dedım. arkadaşım geldiğinde de yatak odasının kapısını kapattım. evıme ılk defa gelen arkadasıma evı gezdıremedım. yatak odamı gösteremedim.
Eğer hiç hoşlanmadığnız bir durum ise bu , Ya kocanız ile ilgili hislerinizde yada cinsellikle ilgili probleminiz var sanırım.Bu konu üzerine biraz eğilebilirsiniz

şaka bir yana hiç haz etmem gögüslerin sıkılmasından. benim eşimde bazen yapıyor kızıyorum,istemiyorum yani zorlamı.
herkesin huylandığı yerleri olabilir.
yani durduk yere gelip oramı buramı ellemesinden hoşlanmıyorum.
bende anlatıyorum anlamıyor , herkesın rahatsız olduğu şeyler var dıyorum , ben annen desem hemen annemı agzına alma dıye bagırıp cagırır annesı hakkında sımdıye kadar konuşmamış annesı hakkında konuşulmasını istemiyormuş. ve daha neler , bundan hoşlanmam şundan hoşlanmam istemediklerimi yapmayacaksın diye konuşur.

İlk yorumum görücü usulumu evlendiniz oldu.. Başka sebeplerden dolayı buda sizi fazlasıyla rahatsız etmiş..
bunun dışında mutlu bir evliliğiniz var mı?
hayır balayında italya ya gittik. ama italya da bıle agladım. sureklı para muhabbetı yaptı. yok goguslerın sarkmış, yok popon sarkmış , yok kilo almışsın ( ben evlenmeden once 59 kiloydum dugun stresinden 52 ye dusmüştüm. 34 bendendi gelinliğim ) sureklı sorun cıkarttı. aılemden uzagım yalnızım sıkılıyorum dıyerek sorunlar çıkarttı. çevremın soyledıgı sen erkeksın o kız .

hayır balayında italya ya gittik. ama italya da bıle agladım. sureklı para muhabbetı yaptı. yok goguslerın sarkmış, yok popon sarkmış , yok kilo almışsın ( ben evlenmeden once 59 kiloydum dugun stresinden 52 ye dusmüştüm. 34 bendendi gelinliğim ) sureklı sorun cıkarttı. aılemden uzagım yalnızım sıkılıyorum dıyerek sorunlar çıkarttı. çevremın soyledıgı sen erkeksın o kız .

eşinin hal ve hareketlerinden sıkılmışsın.. diğer yorumların dada birşeyler yazmışsın..
Daha yolun başındasınız.. sorunları düzeltip o şekilde devam edin hayatınıza.. yoksa ilerde daha karmaşık bir hal alacağa benziyor :KK43:

evlenmeden önceki bir kaç hafta ve evlendikten sonra yaşadıklarımızdan dolayı kendısınden sogudum , dışarıda karşıya geçerken ınşallah araba çarpar da ölür bile dedğim oluyor. bir erkeğe yakışmayacak derecede çok konuşur. arkadaşım telefon etti yakınlardayız uğrayıp kahvenı ıcelım dedı. o da o sıra benı mıncıklıyordu salonda . bende dur gelıyorlarmış etrafı toplayım dedım. zorla ayrıldım yanından gelmezler gelmezler deyıp bırakmak ıstemedı. altlarında araba var heran gelebılırler dur dıyerek ayrıldım. ama gergınlık yaşadık. sonra yatagı toplarken ( işe gıderken sabahları toplayamıyorum ) sen ne kadar ıkı yuzlusun , normalde toplamazsın hemen bırı gelıyor dıye topluyorsun cok yapmacık bırısın sen diye konuşarak beni çıldırttı toplamadım daha da dagıttım o zaman boyle gorsunler evını dedım. arkadaşım geldiğinde de yatak odasının kapısını kapattım. evıme ılk defa gelen arkadasıma evı gezdıremedım. yatak odamı gösteremedim.
Nasıl yani her an her dk mı böyle
Sıkıntı büyük o zaman
Bu kadarı normal mi ? İlk kez duyuyorum ben şahsen
Bi de herkes misafir gelince evini daha bi toplar, saçmalamış. İstediği olmayınca çirkinleşiyo sanırım

Çok kötü biri senin eşin
Ayrıca göğsün 34 bedenken yeni evliyken sarkmamıştır da bebek olunca emzireceksin sarkacak, ne var bunda
Kendi de kırış kırış olacak hatta hastalanacak
E o zaman yakışıklı değilsin mi demelisin sende ona
Terbiyesizmiş

Back
X