- 11 Kasım 2014
- 582
- 2.460
- 63
- Konu Sahibi salinamunhasir
-
Nasıl eski sevgiliniz sizin sakin kişiliğinizi yıpratmış asabi birine dönüştürmüşse, sizde aynısını şimdiki sevgilinize uygulamışsınız ve sonunda onuda yıpratmışsınız.
Şu saatten sonra düzelir mi bilmiyorum ama her konuyu kavgaya çevirmemeniz gerektiğini oturup konuşun.
oturup konuşuyoruz ama mesafeler gerçekten çok yıprattı bizi konular o kadar dallanıp budaklanıyo ki
Tahammulu kalmamis belli ki. Yakinda baslar beni bu hale sen getirdin, senin eserinim katlanicaksin bilmem ne
herkese merhaba hanımlar...
biraz uzun olabilir şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim...
biraz eski ilişkimden bahsetmek istiyorum çünkü onunla ilgili yaşanan sorunlarım oldu.
çok berbat bi ilişkim vardı. eski sevgilim resmen hayatımda ondan başkası olması ne arkadaş ne başka biri. iki dakika mesaj atmasam arardı nerdesin napiyosun niye yazmadın kim var. resmen bana hapis hayatı yaşatıyodu bende haklı olarak değiştim agresif tanınmaz bi hale geldim. Bi de beni suçluyodu sen sinirli olduğun alttan almadığın için kavga ediyoruz diye beni de buna inandırmıştı. Sonra küfürler, hakaretler ortaya çıkınca ayrıldım.
gelelim esas konuya;
arkadaşlar ben bu berbat adamdan ayrıldıktan sonra biriyle tanıştım aynı okuldaydık. eski sevgilimin tam tersi anlayışlı, kibar, sürekli alttan alan en azından onun gibi kadın hep alttan alır gibi bi düşüncesi olmayan...
ancak bi sorun vardı ki onun bana yaşattıklarının acısını şu an ki sevgilimden çıkardım..
sürekli sinirlilik hali devam ediyodu. sürekli yaptıklarının altında bişiler arıyodum. yanyanayken sorun yoktu pek ancak okul bitip araya mesafe girince sürekli kavga eder olduk ve çok yıprattık birbirimizi. E sorun çıkaran benimsem özür dilemeliyi alttan almayı da bilmeliydim ve yaptım. bu sürekli böyle oldu yani sorunları ben çıkarıyodum. neyse zamanla düzeldim artık sorun varsa tartışmak yerine konuşmayı tercih ediyodum..
ancak bişeyler değişti;
mesela sevgilimi artık eskisi kadar yapıcı görmüyorum
çok çabuk sinirleniyo
kendi tavrından dolayı bi tartışma çıkmış olsa bile sorunu gene ben çıkarmış oluyorum.
siz sorum şu sizce sevgilim sürekli kavga ettiğimiz için mi tahammülü kalmadı tepkileri bu yönde oluyo,
yoksa tartışmalarda sürekli ben özür dilediğim için nasılsa o gelicek diye mi düşünüyo eğer öyleyse bu düşüncesini nasıl değiştirebilirim
okuyan ve cevap veren herkese teşekkürler
bize sorduğunuz bu soruyu
aynen bu şekilde açık açık, sevgilinize de sordunuz mu? ama konuşma diliyle, kavga anında değil
Bence al karsina konus. Herkesin gergin oldugu donemler olur vs. Ben adim atmasam ne olacak bitirecekmisin? Zamaninda yikici gibi gozuksemde suan yapici olmaya calisiyorum elimden geldigince cirpiniyorum. Sende biraz gayret goster. Degisimi gormuyormusun sorun cikarmadigimi farkindaysam hakkimi yeme falan de bagla iste guzelce kuzum ya adam karsimda gibi konisturdun beni burdanapabilirim peki eskiye dönmesi için
normalde çok iyiyiz ama tartışmalar çok büyüyo ve hep benim adım atmamı bekliyor
Siz kendi elinizle yapmışsınız maalesef. Konuşun,özenli ve dikkatli davranın birbirinize ama düzelir mi bilmem.
Bence al karsina konus. Herkesin gergin oldugu donemler olur vs. Ben adim atmasam ne olacak bitirecekmisin? Zamaninda yikici gibi gozuksemde suan yapici olmaya calisiyorum elimden geldigince cirpiniyorum. Sende biraz gayret goster. Degisimi gormuyormusun sorun cikarmadigimi farkindaysam hakkimi yeme falan de bagla iste guzelce kuzum ya adam karsimda gibi konisturdun beni burda. Tatli dil yilani deliginden cikarirmis. Yerinde alttan almayi bildikten sonra tepene cikartmadan cozersin herseyi. Sorun odakli degil cozum odakli ol. Iyi biriyse gelecek goruyorsan degerini bil..
Ahahahah nasil kaptirdiysam kendimi artikbende okumaya başlayınca yanlış konuya yorum yaptı herhalde dedim
önerilerin için teşekkür ederim canım
denicem konuşmayı inşaAllah Rabbim yoluna koyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?