• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranılmalı ?

salinamunhasir

la tahzen !!!
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
582
2.460
63
herkese merhaba hanımlar...:KK36:
biraz uzun olabilir şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim...
biraz eski ilişkimden bahsetmek istiyorum çünkü onunla ilgili yaşanan sorunlarım oldu.
çok berbat bi ilişkim vardı. eski sevgilim resmen hayatımda ondan başkası olması ne arkadaş ne başka biri. iki dakika mesaj atmasam arardı nerdesin napiyosun niye yazmadın kim var. resmen bana hapis hayatı yaşatıyodu bende haklı olarak değiştim agresif tanınmaz bi hale geldim. Bi de beni suçluyodu sen sinirli olduğun alttan almadığın için kavga ediyoruz diye beni de buna inandırmıştı. Sonra küfürler, hakaretler ortaya çıkınca ayrıldım.:KK62:

gelelim esas konuya;
arkadaşlar ben bu berbat adamdan ayrıldıktan sonra biriyle tanıştım aynı okuldaydık. eski sevgilimin tam tersi anlayışlı, kibar, sürekli alttan alan en azından onun gibi kadın hep alttan alır gibi bi düşüncesi olmayan...:KK23:

ancak bi sorun vardı ki onun bana yaşattıklarının acısını şu an ki sevgilimden çıkardım..
sürekli sinirlilik hali devam ediyodu. sürekli yaptıklarının altında bişiler arıyodum. yanyanayken sorun yoktu pek ancak okul bitip araya mesafe girince sürekli kavga eder olduk ve çok yıprattık birbirimizi. E sorun çıkaran benimsem özür dilemeliyi alttan almayı da bilmeliydim ve yaptım. bu sürekli böyle oldu yani sorunları ben çıkarıyodum. neyse zamanla düzeldim artık sorun varsa tartışmak yerine konuşmayı tercih ediyodum..

ancak bişeyler değişti;
mesela sevgilimi artık eskisi kadar yapıcı görmüyorum
çok çabuk sinirleniyo
kendi tavrından dolayı bi tartışma çıkmış olsa bile sorunu gene ben çıkarmış oluyorum.

siz sorum şu sizce sevgilim sürekli kavga ettiğimiz için mi tahammülü kalmadı tepkileri bu yönde oluyo,
yoksa tartışmalarda sürekli ben özür dilediğim için nasılsa o gelicek diye mi düşünüyo eğer öyleyse bu düşüncesini nasıl değiştirebilirim :KK51:

okuyan ve cevap veren herkese teşekkürler Hoppa

Nasıl eski sevgiliniz sizin sakin kişiliğinizi yıpratmış asabi birine dönüştürmüşse, sizde aynısını şimdiki sevgilinize uygulamışsınız ve sonunda onuda yıpratmışsınız.
Şu saatten sonra düzelir mi bilmiyorum ama her konuyu kavgaya çevirmemeniz gerektiğini oturup konuşun.

Nasıl eski sevgiliniz sizin sakin kişiliğinizi yıpratmış asabi birine dönüştürmüşse, sizde aynısını şimdiki sevgilinize uygulamışsınız ve sonunda onuda yıpratmışsınız.
Şu saatten sonra düzelir mi bilmiyorum ama her konuyu kavgaya çevirmemeniz gerektiğini oturup konuşun.

oturup konuşuyoruz ama mesafeler gerçekten çok yıprattı bizi konular o kadar dallanıp budaklanıyo ki :(

oturup konuşuyoruz ama mesafeler gerçekten çok yıprattı bizi konular o kadar dallanıp budaklanıyo ki :KK43:

Şu saatten sonra her konuya sakin yaklaşın sizdeki değişimi farketsin.
Oda size göre şekillenir sanırım, yani siz kavga çıkarmadığınız sürece o sorun çıkarsa bile üstüne gitmeyin haklı olduğunuz hiçbir şeyde adım atmayın.

herkese merhaba hanımlar...:KK36:
biraz uzun olabilir şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim...
biraz eski ilişkimden bahsetmek istiyorum çünkü onunla ilgili yaşanan sorunlarım oldu.
çok berbat bi ilişkim vardı. eski sevgilim resmen hayatımda ondan başkası olması ne arkadaş ne başka biri. iki dakika mesaj atmasam arardı nerdesin napiyosun niye yazmadın kim var. resmen bana hapis hayatı yaşatıyodu bende haklı olarak değiştim agresif tanınmaz bi hale geldim. Bi de beni suçluyodu sen sinirli olduğun alttan almadığın için kavga ediyoruz diye beni de buna inandırmıştı. Sonra küfürler, hakaretler ortaya çıkınca ayrıldım.:KK62:

gelelim esas konuya;
arkadaşlar ben bu berbat adamdan ayrıldıktan sonra biriyle tanıştım aynı okuldaydık. eski sevgilimin tam tersi anlayışlı, kibar, sürekli alttan alan en azından onun gibi kadın hep alttan alır gibi bi düşüncesi olmayan...:KK23:

ancak bi sorun vardı ki onun bana yaşattıklarının acısını şu an ki sevgilimden çıkardım..
sürekli sinirlilik hali devam ediyodu. sürekli yaptıklarının altında bişiler arıyodum. yanyanayken sorun yoktu pek ancak okul bitip araya mesafe girince sürekli kavga eder olduk ve çok yıprattık birbirimizi. E sorun çıkaran benimsem özür dilemeliyi alttan almayı da bilmeliydim ve yaptım. bu sürekli böyle oldu yani sorunları ben çıkarıyodum. neyse zamanla düzeldim artık sorun varsa tartışmak yerine konuşmayı tercih ediyodum..

ancak bişeyler değişti;
mesela sevgilimi artık eskisi kadar yapıcı görmüyorum
çok çabuk sinirleniyo
kendi tavrından dolayı bi tartışma çıkmış olsa bile sorunu gene ben çıkarmış oluyorum.

siz sorum şu sizce sevgilim sürekli kavga ettiğimiz için mi tahammülü kalmadı tepkileri bu yönde oluyo,
yoksa tartışmalarda sürekli ben özür dilediğim için nasılsa o gelicek diye mi düşünüyo eğer öyleyse bu düşüncesini nasıl değiştirebilirim :KK51:

okuyan ve cevap veren herkese teşekkürler Hoppa

bize sorduğunuz bu soruyu
aynen bu şekilde açık açık, sevgilinize de sordunuz mu? ama konuşma diliyle, kavga anında değil

bize sorduğunuz bu soruyu
aynen bu şekilde açık açık, sevgilinize de sordunuz mu? ama konuşma diliyle, kavga anında değil

sormayı düşündüm ama vereceği cevap eminim ki ben hep senden adım atmanı mı bekliyorum olcak gene kavga gürültü o_O
onu çok üzdğümü biliyorum zamanında ama şu an bi davranışından rahatsız olsam sen şunu şunu yaptın diye konuşsam mesela ben normal davranıyorum sen sorun çıkarcak bişi buluyosun diyo :63:

napabilirim peki eskiye dönmesi için :KK43:
normalde çok iyiyiz ama tartışmalar çok büyüyo ve hep benim adım atmamı bekliyor o_O
Bence al karsina konus. Herkesin gergin oldugu donemler olur vs. Ben adim atmasam ne olacak bitirecekmisin? Zamaninda yikici gibi gozuksemde suan yapici olmaya calisiyorum elimden geldigince cirpiniyorum. Sende biraz gayret goster. Degisimi gormuyormusun sorun cikarmadigimi farkindaysam hakkimi yeme falan de bagla iste guzelce kuzum ya adam karsimda gibi konisturdun beni burda :D. Tatli dil yilani deliginden cikarirmis. Yerinde alttan almayi bildikten sonra tepene cikartmadan cozersin herseyi. Sorun odakli degil cozum odakli ol. Iyi biriyse gelecek goruyorsan degerini bil..

Bence al karsina konus. Herkesin gergin oldugu donemler olur vs. Ben adim atmasam ne olacak bitirecekmisin? Zamaninda yikici gibi gozuksemde suan yapici olmaya calisiyorum elimden geldigince cirpiniyorum. Sende biraz gayret goster. Degisimi gormuyormusun sorun cikarmadigimi farkindaysam hakkimi yeme falan de bagla iste guzelce kuzum ya adam karsimda gibi konisturdun beni burda :KK70:. Tatli dil yilani deliginden cikarirmis. Yerinde alttan almayi bildikten sonra tepene cikartmadan cozersin herseyi. Sorun odakli degil cozum odakli ol. Iyi biriyse gelecek goruyorsan degerini bil..

bende okumaya başlayınca yanlış konuya yorum yaptı herhalde dedim :KK53:
önerilerin için teşekkür ederim canım :KK52::KK200:
denicem konuşmayı inşaAllah Rabbim yoluna koyar :KK51:

Back
X