Nasıl davranırdınız?

melisa464

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
385
72
323
Kaynımın ikinci evliliği nişan için giitik kız tarafına. yüzükler takıldı. kaynımın ayakları yerden kesilmiş sanki çok mutlu, enişte görümcem eşim ben yan yanayız. Eşimin yanına gelip yüzüğüne takılı kırmızı kurdeleden kesip vereyim dedi ben çok şaşırdım neden abi dedim bozuldum. Benim sinirlendiğimi anlayınca yanıma gelip bizim oğlumuz için dediğini söyledi sonrada. Nişan bitene karar durduk ikram edilen hiçbirşeyi yemedim şimdi ona karşı Nasıl davranmalıyım bilemiyorum

Patavatsızlık olmus elalemın ıcınde hal davranıslarına bak cok ayıp... esınle abısı ve sen ucunuz kaldıgınızda konuyu ac abı hayrdır bılmedgım bırsey mı var de esıne de don senı zorla tutmuyorm abın herkesın ıcınde ımalı hareketler yaptı bı durum varsa bıleyım de pskolojık baskı yap bence konuyu kapatma valla oradakıler ne dusunmustur kım bılıır

Kaynının en mutlu gününü berbat etmişsiniz,nasıl davranayım mı diyorsunuz?Nişandaki gibi davranmayın da nasıl davranırsanız davranın.

Oradakilere karşı küçük duruma düştüm tabi sonra dalga geçtiler bide küçük de değil 2 çocuk babası adam

Kirmixi kurdeleyi kismet acilmak babinda yerlerde konu sahibi bozulmus enistenin bisey ima ettigini yada kotu saka yaptigini dusunmus sanirim

Ben fazla safim galiba hic oyle birşey düşünmedim abisinin nişan kurdelesini hatıra saklamak ister diye düşündüm. Konu sahibinin esinin ikinci evlilik yapmasiyla kurdela ne alaka hala çözmüş degilim

Seni bilmem ama ben böyle bişeyi kaldırmam. Kaldıramam değil bak kaldırmam, net. Bu şakayı alsın, neyse.... Hassas konularda insanların içinde şaka yapılmaz. Bahanesi bile boş.
Bende kaldıramıyorum eşimin suçu yok ama bu konu aramızda gerginlik yarattı

Bence o kurdaleyi ilk gördüğünz zaman geri verin ogün vermiştin ama sana daha çok lazım olur bunu saklayıver deyin yada vermeyin saol ogünkü kurdale için senin için saklarım deyin

Ya neden bukadar hayatı kendinize dar ediosunuz hanımlar.adam kendi çapında şaka yapmış olabilir.komik yada değil.bu alınganlık niye.eşinizden yana sorun yoksa gülüp geçmeniz lazımdı.sora eşinizle aranıda durum değerlendirmesi yapıp ortak bir tutum sergilenebilirdi.ben burda dert göremedim kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…