Kirmixi kurdeleyi kismet acilmak babinda yerlerde konu sahibi bozulmus enistenin bisey ima ettigini yada kotu saka yaptigini dusunmus sanirimNeye takildiniz anlamadim?
Aynısını yapardım.Kendine sakla onu lazim olur bidaha derdim
Kaynının en mutlu gününü berbat etmişsiniz,nasıl davranayım mı diyorsunuz?Nişandaki gibi davranmayın da nasıl davranırsanız davranın.Kaynımın ikinci evliliği nişan için giitik kız tarafına. yüzükler takıldı. kaynımın ayakları yerden kesilmiş sanki çok mutlu, enişte görümcem eşim ben yan yanayız. Eşimin yanına gelip yüzüğüne takılı kırmızı kurdeleden kesip vereyim dedi ben çok şaşırdım neden abi dedim bozuldum. Benim sinirlendiğimi anlayınca yanıma gelip bizim oğlumuz için dediğini söyledi sonrada. Nişan bitene karar durduk ikram edilen hiçbirşeyi yemedim şimdi ona karşı Nasıl davranmalıyım bilemiyorum
Kaynının en mutlu gününü berbat etmişsiniz,nasıl davranayım mı diyorsunuz?Nişandaki gibi davranmayın da nasıl davranırsanız davranın.
Oradakilere karşı küçük duruma düştüm tabi sonra dalga geçtiler bide küçük de değil 2 çocuk babası adamPatavatsızlık olmus elalemın ıcınde hal davranıslarına bak cok ayıp... esınle abısı ve sen ucunuz kaldıgınızda konuyu ac abı hayrdır bılmedgım bırsey mı var de esıne de don senı zorla tutmuyorm abın herkesın ıcınde ımalı hareketler yaptı bı durum varsa bıleyım de pskolojık baskı yap bence konuyu kapatma valla oradakıler ne dusunmustur kım bılıır
Sanırım evet o mutlulukla kardeşinide evlendirecekti herhaldeBaşkasıyla evlenmesini mi temenni ediyor yani, ne olay?
Kirmixi kurdeleyi kismet acilmak babinda yerlerde konu sahibi bozulmus enistenin bisey ima ettigini yada kotu saka yaptigini dusunmus sanirim
Eşim de ben kızınca abi ne yapıyorsun dedi sonra dönüşte arabada babasına annesine anlattı sadece dinlediler yorum bile yapmadılarHic hos degil yaptigi terbiyesiz
Esin ne dedi tepkisi ne oldu
Seni bilmem ama ben böyle bişeyi kaldırmam. Kaldıramam değil bak kaldırmam, net. Bu şakayı alsın, neyse.... Hassas konularda insanların içinde şaka yapılmaz. Bahanesi bile boş.Sanırım evet o mutlulukla kardeşinide evlendirecekti herhalde
Bende kaldıramıyorum eşimin suçu yok ama bu konu aramızda gerginlik yarattıSeni bilmem ama ben böyle bişeyi kaldırmam. Kaldıramam değil bak kaldırmam, net. Bu şakayı alsın, neyse.... Hassas konularda insanların içinde şaka yapılmaz. Bahanesi bile boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?