Kayinvalidemle ilgili daha önceden de bi çok konu açtım. Kendisi çok sosyal hayati olmayan ve de kendi kendini çok oyalamayan bi tip bu durum evlendigimden bu yana sıkıntı yarattı sürekli olarak gündüz beraber oturmak ister gelip gider.ben yeri gelince gezmeyi onun dışında da evde oturup kendi kendime zaman geçirmeyi severim bu konuda bi türlü uyum saglayamadik zırt bırt geldi yada çağırdı tamam arada kahve içmek sohbet etmek hoş olabiliyor fakat sık olunca tadı kaçıyor konuşacak konu bile kalmıyor. Zaten onun dışında da eşim ve benimle olmayi ister hayati bize odaklidir bu durum bazen çok yorucu oluyor derken hayatimizda yeni bi gelişme oldu k.validemin annesi vefat etti.k.validemin annesi ile ayni apartmandaydik zaten bu bahane ile sürekli gelir giderdi beni çağırirdi. Vefatin üzerinden onbeş gün geçti her türlü destek oldum yardim ettim elimden ne geliyorsa yaptim halen baş sağlığı için gelen olur diye evi açıyor bende ona destek için yanina geçiyorum bundan şikayetçi değilim ama sonrasında ne olacak diye düşünmüyor degilim annesinin boşluğu onu daha bile bana yönlendirecek çünkü hiç bi sosyal aktivitesi yok tek yaptığı annesine gelip sonrasında da hemen beni çağırıp çay icmekti.
Durumun özeti bu ben sizden yardım ve fikir istiyorum eşimle zaten zor bi ilişkimiz var zaman zaman k.validem bu durumlari daha da zorlaştırıyor. Ben nasıl davranmaliyim bundan sonra. Tüp bebek tedavisi olma durumum var bana odaklanmasini istemiyorum herkesin kendince hayati olsun istiyorum annem dahi bana yakın otursa hergün görüşmeyi tercih etmezdim. Yeni duruma nasil uyum saglamali ne yapmali lütfen fikir verin
Durumun özeti bu ben sizden yardım ve fikir istiyorum eşimle zaten zor bi ilişkimiz var zaman zaman k.validem bu durumlari daha da zorlaştırıyor. Ben nasıl davranmaliyim bundan sonra. Tüp bebek tedavisi olma durumum var bana odaklanmasini istemiyorum herkesin kendince hayati olsun istiyorum annem dahi bana yakın otursa hergün görüşmeyi tercih etmezdim. Yeni duruma nasil uyum saglamali ne yapmali lütfen fikir verin