• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranmalı

seskaljin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
152
118
103
Merhaba kizlar
Benimde sizin tavsiyelerinize ihtiyacim var.
3 senelik evliyim ayri evde oturuyordum.kiradan kurtulmak icin kayin validemin ust katina tasinmaya karar verdik.dukkanimizi satip o parayi eve yatirdik. su an insaat halinde 2 aydir onlarda kaliyoruz Evde 1.5 - 2 aya biticek insallah
Sorum şu ayni evde oturmaya basladigmzdan beri kv ayri kaynpederm ayri karişiyolar.kari koca bi disari ciksak suratlar bes karis oluyo.nerdeydiniz nereye gittiniz(bana) sen niye gittin.
Evin butun isini bn yapiyrm kv yemek yapiyo sadece.hergun silip supuryrm laf soylemesinler diye.diken ustundeyim.kp yine bisey bulup konusuyo bu sehpa silinmemis deyip sehpayi yere atti gecen.yerde leke var deyip sesini yukseltmeler. Ev tertemiz halbuki.
Eşimde bnm tarafimda ben herseyi goruyorum şu evimiz bi olsun rahat rahat yasicaz diyo ama
Benim korkum onlarin ust katina cikincada herseyimize karismalari ve laf soylemeleri çocuk olunca daha da beter karisicaklar gibi geliyor.
Tecrübelerinize ihtiyacim var.
Nasil davranmaliyim
Bunun onune nasil gecebilirim
okuduğunz icin tesekkur ederimm

Bunun önüne geçemez sin Allah yardımcın olsun evine gelen gidene bile karışır lar dışarı ciksaniz karışırlar KV misafir gelse seninde gitmen gerek temizlik şu bu vs vs çok zor kendimden biliyorum alt üst oturuyoruz... Eşime artık şikayet edemiyorum çünkü bizim aramiz bozulmaya başlıyor bi zaman dan sonra :( Kusura bakma biraz can sıkıcı yazdım ama bunlar gerçek ve senin durum daha vahim kp yaptığı çok kötü olduklarını gösteriyor zaten ..Allah yardımcın olsun

yeni ev ust katmi ?:KK64::KK64:
naptin sen arkadasimm
esin tek evlatmi, senin yanindaysa kocan evine geçince belkin ezdirmez tek kurtulusun esin

Bunun önüne geçemez sin Allah yardımcın olsun evine gelen gidene bile karışır lar dışarı ciksaniz karışırlar KV misafir gelse seninde gitmen gerek temizlik şu bu vs vs çok zor kendimden biliyorum alt üst oturuyoruz... Eşime artık şikayet edemiyorum çünkü bizim aramiz bozulmaya başlıyor bi zaman dan sonra :KK43: Kusura bakma biraz can sıkıcı yazdım ama bunlar gerçek ve senin durum daha vahim kp yaptığı çok kötü olduklarını gösteriyor zaten ..Allah yardımcın olsun
Saol arkadaşm. Sen nasil davraniyosun peki yada bana verebilecegin bir tavsiye var mi

Saol arkadaşm. Sen nasil davraniyosun peki yada bana verebilecegin bir tavsiye var mi
Ben artık hiç gitmiyorum oda gelmiyor esimde gördü beni ne kadar ezdigini oda gitmiyor artık yani alt üst ama yabancı gibi oturuyoruz selam vermek okadar... Biraz sabretmen gerek çok fazla da sessiz durma sahipsiz değilsin ;)

Ben artık hiç gitmiyorum oda gelmiyor esimde gördü beni ne kadar ezdigini oda gitmiyor artık yani alt üst ama yabancı gibi oturuyoruz selam vermek okadar... Biraz sabretmen gerek çok fazla da sessiz durma sahipsiz değilsin :KK66:
Teşekur ederim.saygimdan büyügüm sonucta diye ses cikarmiyrm. Ama yanlis yapiyrm sanirim bunlara hic birturlu yaranamiyosun.

Teşekur ederim.saygimdan büyügüm sonucta diye ses cikarmiyrm. Ama yanlis yapiyrm sanirim bunlara hic birturlu yaranamiyosun.
Hangi gelin yaranmis ki bende büyük saygı şunu bunu düşünüp sinir hastası oldum canım şuan rahatim dediysem bu 3 senelik rahatlık öncesindeki 10 sene onların sayesinde sinir krizi geçirdim.. İçinde birşey tutma sana zarar eviniz yapılana kadar birazda annende kalın hem sana iyi gelir hemde çok baskı kuramiycak lar onu anlarlar

Anne baba yerine koyariz saygida kusur etmeyiz. Yine bir açik arayip huzursuzluk cikariyolar. Kac yasinda insanlariz surekli nereye gittinz neden gittiniz.ve daha bi dunya sey.Bunlar allahtan belalarini istiyolar bnce. Ayri ev ne guzel seymis yaa simdi kiymetini anliyorum

İnan varya otursunlar yerlerinde sesleri çıkmasın ömür boyu bakar sesimi çıkarmam...Yemin ederim :) ama yok zorla bizi sevmeyin saygısız olun diyorlar

Valla ben anlamadim bu isi.ben ailemden gordugum gibi davrandim hep Adam temiz sehpayi bunda leke var diye yere devirdi.bi ton soylendi. Gozlerim doldu.hemen mutfaga gittim cayini yapip onune koydum sonra odama gidip agladim. Tek soyledigim yeni temizlik yapmistim baba oldu. Buna ragmen yaranamiyrm.demekki iyilikten maraz dogarmis

Merhaba kizlar
Benimde sizin tavsiyelerinize ihtiyacim var.
3 senelik evliyim ayri evde oturuyordum.kiradan kurtulmak icin kayin validemin ust katina tasinmaya karar verdik.dukkanimizi satip o parayi eve yatirdik. su an insaat halinde 2 aydir onlarda kaliyoruz Evde 1.5 - 2 aya biticek insallah
Sorum şu ayni evde oturmaya basladigmzdan beri kv ayri kaynpederm ayri karişiyolar.kari koca bi disari ciksak suratlar bes karis oluyo.nerdeydiniz nereye gittiniz(bana) sen niye gittin.
Evin butun isini bn yapiyrm kv yemek yapiyo sadece.hergun silip supuryrm laf soylemesinler diye.diken ustundeyim.kp yine bisey bulup konusuyo bu sehpa silinmemis deyip sehpayi yere atti gecen.yerde leke var deyip sesini yukseltmeler. Ev tertemiz halbuki.
Eşimde bnm tarafimda ben herseyi goruyorum şu evimiz bi olsun rahat rahat yasicaz diyo ama
Benim korkum onlarin ust katina cikincada herseyimize karismalari ve laf soylemeleri çocuk olunca daha da beter karisicaklar gibi geliyor.
Tecrübelerinize ihtiyacim var.
Nasil davranmaliyim
Bunun onune nasil gecebilirim
okuduğunz icin tesekkur ederimm
konunuzu okuyunca kendi derdim aklıma geldi benimle evlenmek isteyen biri var diyo işte annemle yaşayalım evlendiğimizde eğer anlaşamasanız ayrı eve çıkarız annem iyidirvs filan yinede teredüteyim acaba aynı evde yaşanırmı kayınvalideyle

konunuzu okuyunca kendi derdim aklıma geldi benimle evlenmek isteyen biri var diyo işte annemle yaşayalım evlendiğimizde eğer anlaşamasanız ayrı eve çıkarız annem iyidirvs filan yinede teredüteyim acaba aynı evde yaşanırmı kayınvalideyle
Tabiki annem iyidir dicek. Annesini kotulemez ki. Bence kesinlikle ev ev ustune olmazzzz.bak bn 3 sene ayri evdeydim.simdilik ayni evde oturuyrz bi 2 ay daha yanyanayiz gibi gozukuyo=( sonra yine kndi evime cikicam.misafir gibiyim burda yani ama yinede oll muu yoorrr

Back
X