Nasıl davranmalıyım ben bu adama

Canım bana sorarsan mânâlı bir hediye al ve hediye paketi yaptir yataginin uzerine koy aksam gelince bunun ne oldugunu soracaktir sende "dogum gunun icin sana hediye aldim biraz gec oldu ama kirilmamişsindir umarim bana aslinda zamaninda almaliydim ama ben dogumgununu kutlama zahmetinde bile bulunmadim eşeklik bende buyukluk sende kalsin beni affedebilirsin umarim" de ve ne kadar sure bilmiyorum bunu sen bilirsin ama soguk davran bir muddet ki hatasini anlasin... L lilakelebek

Canım bana sorarsan mânâlı bir hediye al ve hediye paketi yaptir yataginin uzerine koy aksam gelince bunun ne oldugunu soracaktir sende "dogum gunun icin sana hediye aldim biraz gec oldu ama kirilmamişsindir umarim bana aslinda zamaninda almaliydim ama ben dogumgununu kutlama zahmetinde bile bulunmadim eşeklik bende buyukluk sende kalsin beni affedebilirsin umarim" de ve ne kadar sure bilmiyorum bunu sen bilirsin ama soguk davran bir muddet ki hatasini anlasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…