askerliğini yapmamış atanmamış bir adamla evlenmekteki aceleniz neydi?
Allah aşkına alfabedeki ''v'' harfine ne olmuşta İngilizcedeki W harfini kullanıyorsunuz.Türkçede böyle bir harf yok hanımefendi.
Sorununuza gelince eşiniz düşüncesizlik ediyor.Ailesinin birşeye faydası dokunmadığı gibi sizin elinizdekileri istiyor gibi bir halleri var.Eşinizinde bu konuda sorumluluk alması gerekiyor.
Ver diyorsa verin huzurunuzu bozmayın.Ödenmezse eşinizde birşeylerin farkına varacaktır.
uyarı için teşekkürler v ler için..
bende ver dediği için verdim ama huzursuzum kendimi kötü hissediyorum parayı kazanan benim kendi aileme üç kuruş bir hediye bile almaya çekiniyorum ama olanlara bakın.(
hayır kayıvalidemlerin üst kat komşusu malesef.((
eviniz kira mı?
evet kira .( zaten şuanda aidatlar dahil ben ödüyorum
askerliğini yapmamış atanmamış bir adamla evlenmekteki aceleniz neydi?
Bana kalırsa maddi yükü bu kadar omuzlarına almayın. Eşiniz istedi diye kartı verdiniz.
Ödemediğinde bunu eşinize söyleyin ve bir daha vermeyeceğinizi de belirtin gerekirse.
Şimdi önyargılı olmayın, belki öder. Ama eşinizin bir an önce maddi yükü sırtlanmasını
sağlayın. ( Tabi askerden geldiğinde. ) Tek başına bu sorumluluğu üstlenen bir çok
arkadaşımız sonra bu durumdan bir türlü kurtulamıyor, örnekleri forumda da mevcut.
Sıkmayın canınızı şimdilik, yıpratmayın kendinizi.
bide şu çok hoş, anneye telefon kardeşe telefon ne telefon meraklısı bi aileymiş, üstelik parası hep senden çıkıyo durumları gerçekten iyi mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?