Uyuyamadım kiYahu sabaha kadar neden ağlıyorsunuz? Önce bir uykunuzu alıp sonra sabah devam etsenize kavgaya
Nasıl bu hale geldi anlamıyorum çünkü. bütün gün 10 mesaj anca atıyorum zaten. Soyleyınce de yazdın da cevap mı vermedım dediSabaha kadar ağlayacak ne var cidden?
Sen de araya biraz mesafe koy.
Ergen gibi sürekli konuşmayalım de o aramadıkça arama.
Valla bence o cocuk seni sevmıyor eger gercekten sevıyor olsaydı saat kacta olursa olsun aglıyorsan yanında olurdu ki zaten gece 4 arkadasım bi insan gece 4 te seni neden keyfi uyandırsınki... Bence o cocuk seni daha coook uzer benden soylemesiGünaydın kızlar yine yardımınıza ıhtıyacım varbelki bılıyosunuz 2 yıllık erkek arkadaşım var.
bi kaç gündür sürekli kavga ediyoruz zaten ama dün farklı davrandı bana.
Dun 10 da maçı vardı arkadaşlarıyla ondan önce arkadaşlarıyla dısardaydı nerdyse sabahtan akşama kadar!
Mactan çıktı güzelce 1 erkek 1 kadın var eve gıt de hadı izleyelim aşkım dedim arkadaşlarla oturacaktık dedi. Tamam dedim bende çünkü uzatsam tartıscaz. Saat 1.45 gibi eve geldi gece ve sen çok tatlısın seni seviyorumlar havada uçuyor! Ben hiç bişey soylemıyorum falan. Sırf ona gıcıklık olsun diye whatsappa gırmıstım 1.30 da çünkü kıskansın istedim. Öyle de oldu soruyor kimle konusuyosun diye neyse onu hallettık kıskandı tabi. Uyuyalım dedi bana! Eve gelince hiç konuşmuyoruz artık gündüzlerı de konuşmuyoruz. Ergen gibi zırt pırt elımızde değil telefon ama bu ara hiç konuşmuyoruz.
Ben uykum yok falan dedim o da emin misin uyumuyor musun dedi. Uyudu. 4 gibi uyandırdım aglamaktan gözlerim şişti benim ve o uyumus. Kalk dedim soyledıgı şey şu ne arayıp duruyosun noldu. Ve beni azarlayıp tekrar uyudu. Inanın sabaha kadar agladım. Şimdi uyanmadı galiba yazarsa ne soyleyım nasıl davranıyım bilmiyorum lütfen yardım edin.
Kusura bakmayın uzun oldu
Yahu sabaha kadar neden ağlıyorsunuz? Önce bir uykunuzu alıp sonra sabah devam etsenize kavgaya
Her gün gece eve gidiyor ve bende sevgilimle konusmak bişeyler paylasmak ıstıyorumYahu bir rahat bırak şu adamı.
böyle sıkı fıkı ilişkilerin cılkı çıkıyor birgün böyle.
Sevdiğine eminim. Hatta bır kaç gün önce ayrılalım dedim ağladı beni bırakmayacaktın söz verdın diyeValla bence o cocuk seni sevmıyor eger gercekten sevıyor olsaydı saat kacta olursa olsun aglıyorsan yanında olurdu ki zaten gece 4 arkadasım bi insan gece 4 te seni neden keyfi uyandırsınki... Bence o cocuk seni daha coook uzer benden soylemesi
Ben 21 o 23Hiç adetim değil ama yaş kaç?
Çocuk bişey yapmamışki neye kızmışsınız anlamadım bir gününü arkadaşlarına ayırmış eve gelincede szn gönlünüzü hoş etmeye çalışmış yanlş bşey göremedim. bazen olur böyle zamanlar görüşemeyeblrsnz bu kadar skmayn üstüne gtmeden ben de hassastım falan dyip geçiştirin bu olayı bnceNasıl bu hale geldi anlamıyorum çünkü. bütün gün 10 mesaj anca atıyorum zaten. Soyleyınce de yazdın da cevap mı vermedım dedi
Her gün gece eve gidiyor ve bende sevgilimle konusmak bişeyler paylasmak ıstıyorum
Her gün böyle ınanın herr günÇocuk bişey yapmamışki neye kızmışsınız anlamadım bir gününü arkadaşlarına ayırmış eve gelincede szn gönlünüzü hoş etmeye çalışmış yanlş bşey göremedim. bazen olur böyle zamanlar görüşemeyeblrsnz bu kadar skmayn üstüne gtmeden ben de hassastım falan dyip geçiştirin bu olayı bnce
Ben 21 o 23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?