nasıl davranmalıyım bilmiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi srsy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sadece merak ettiğim için soruyorum. Birlikte mi yaşıyorsunuz?

Sabaha kadar neden agladin onu anlamadim...

Cocuk seni sevmiyor , bu her halinden belli!

Neden zorluyosunki halla...

Tabiki bu sorunlar seni sevmediğini göstermez. Ama ilişkilerde olur ya böyle bi bunalma evresi, çiftlerden birinde mutlaka gösterir kendini. Doğru bir karar vermişsin, ara bozmadan kendine biraz daha kişisel zamanlar ayır. Böylece birbirinizi özleyeceksinizdir, kıymetini anlayacaktır :)

bizim gibiymiş yaşlarınız. güzel vakit geçirmiş mesela bi anki mutlulukla aşkı depreşmiş geceleri ondan askımlar canımlar havada ucusmus olabilir

bizim gibiymiş yaşlarınız. güzel vakit geçirmiş mesela bi anki mutlulukla aşkı depreşmiş geceleri ondan askımlar canımlar havada ucusmus olabilir
sanırım ama o söyledikçe ben sinirlendim şimdi düzelttik çok şükür

Yazdım yazdım sildim valla. Gecenin dördünde uyandırmak nedir ya? Gerçek sevgi bu değil. Bir de azarladı diye kızıyorsunuz. Ben olsam çok daha büyük tepki verirdim.

Ayrıca niye sabahlara kadar ağlıyor, neden kava meselesi haline getiriyorsunuz konuyu? Çocuk arkadaşlarımla dışarıda olucam demiş siz de tamam demişsiniz. Lütfen kendinize bir hayat edinin. Gezin tozun, aranızda sorun yaşanacaksa da siz gezdiğiniz için yaşansın evde takılmaktan mantığınızı yitirmeye başladığınız için değil

evde takıldığım falan yok benim. bilmediğiniz şeylere yorum ypmak ne kadar kolay geliyor. her gün sabah 8 de çıkıyorum evden akşam en erken 7 de giriyorum. gayet yaşantım var rahat olun

evde takıldığım falan yok benim. bilmediğiniz şeylere yorum ypmak ne kadar kolay geliyor. her gün sabah 8 de çıkıyorum evden akşam en erken 7 de giriyorum. gayet yaşantım var rahat olun
Tüm pozitifliğimle takıntılı davranışınıza mantıklı bir açıklama bulmaya çalışmışım demek ki. Aktif bir sosyal yaşantınız varsa daha da kötü, boşlukta kalmanızdan kaynaklanan geçici bir ruh hali değil demek ki bu. Konuyu yorum yapmamız için açıp bilmemiz gerektiğini düşündüğünüz ayrıntıları ekleyen sizsiniz. Ben tamamen sizin açınızdan aktarılan hikayeye göre yorum yapıyorum ve elle tutulur mantıklı bir yan bulamıyorum aktardığınız davranışlarınızda.

Yaslariniz kac canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…