- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Evet bir ihtimal de sizin gibi düşündüm. Öyle yapayım o zaman ben . Ben belki kendimi geri çekersem daha fazla çabalar diye de düşünmüştüm ama tabi her erkek farklı algılayabilir bu durumuBen olsam aynı şeyi siZin için düşünürdüm. yani canım dedim istemedi, demekki samimi olmayı sevmiyor bende çok üstelemeyim derdim, bence siz bir adım atınki bilsin istediğinizi,tabi önce ne istediğinize karar verin
Konuşması, kibarlığı ve tipi dikkatimi çekti açıkçası. Memleketi görev yaptığı yeri de uygun geldi , o yüzden benimle daha fazla ilgilenip ciddi bir şeyler yaşama düşüncesindeyim
Ay yok bacım o işe yaramıyorBen 17 senelik evliyim şimdiki aklım olsa biriyle tanışma aşamasında kasım kasım kasılmaz olduğum gibi Allah ne verdiyse tüm benliğimi ortaya dökerdim heralde
İşte ben de olsam derdim ki sağlam duruşu olan , lauabililği sevmeyen birisi gözüm tuttuhoşlanmıyorum bu tür hitaplardan dedim
Ya ama muhtemelen 30 yaş üzerisiniz, demek ki bu taktikler tutmadı artık kimse öyle çok da uğraşmak istemiyor aksine o sıcaklığı biran önce yakalamak istiyor bana samimi gelmiyor baksanıza aslında içiniz gidiyor ama hafif görünmeyeyim diye adım da atamıyorsunuz gereksiz bi tavır gibi geliyor , ben olsam takılmazdım bu kadar. Böyle hoşuma giden birisi olsa ben yazardım nitekim yazdım, aradım sordum
Hmm anladım.
Yani ben çok tanıyamam da kısa sürede.
Zamanla anlarım.
Ondan sordum.
Ozaman biraz daha zaman tanıyın.
Çekiniyosa siz adım atarsınız.
Değilse zaten olumlu değil demektir.
Bi bakın bi duruma göre madem
[/QUO
25 yaşındayım neden öyle düşündünüz merak ettimYa ama muhtemelen 30 yaş üzerisiniz, demek ki bu taktikler tutmadı artık kimse öyle çok da uğraşmak istemiyor aksine o sıcaklığı biran önce yakalamak istiyor bana samimi gelmiyor baksanıza aslında içiniz gidiyor ama hafif görünmeyeyim diye adım da atamıyorsunuz gereksiz bi tavır gibi geliyor , ben olsam takılmazdım bu kadar. Böyle hoşuma giden birisi olsa ben yazardım nitekim yazdım, aradım sordum
Bence de şuan bir adım atma sırası sizde. Çünkü kendince bir mahcupluk yaşıyor olabilir. Tabi diğer yandan böyle bir uyarı yapmanız çok iyi olmuş. İlk konuşmadan o ney öyle. Erkek dediğin az ağır olmalı. Bana da felaket itici gelirdi. Belki ikinciye yazmazdim bile. Sanırım ben bu konuda daha katı düşünüyorum
Evet ben de başta konuşmasam mı diye düşündüm ama sonra belki sevimli olmaya çalışıyordur hemen kestirip atmayayım dedim.Bence de şuan bir adım atma sırası sizde. Çünkü kendince bir mahcupluk yaşıyor olabilir. Tabi diğer yandan böyle bir uyarı yapmanız çok iyi olmuş. İlk konuşmadan o ney öyle. Erkek dediğin az ağır olmalı. Bana da felaket itici gelirdi. Belki ikinciye yazmazdim bile. Sanırım ben bu konuda daha katı düşünüyorum
Şimdi bir adım atmazsaniz aklınızın bir köşesinde hep kalacagini biliyorsunuz. O yüzden onun için değilde biraz da kendiniz için yapin bunu kafa rahatliginiz için. Ama sonraki dönüşler ona ait. Siz başka bir şey yapmayın artık. Bu sizin verdiğiniz şans gibi bir şey olsun. Sonuçta daha birbirinizi tanımıyorsunuzEvet ben de başta konuşmasam mı diye düşündüm ama sonra belki sevimli olmaya çalışıyordur hemen kestirip atmayayım dedim.
Rahatsız olunur böyle bir samimiyetten amaRahatsız olduğumu dile getirmesem belki de hafif kız alışkın demek ki diyecekti o yüzden söylemek istedim çünkü sadece canım da değil en son balımsın yazınca söyleme ihtiyacı hissettim
Rahatsız olduğumu dile getirmesem belki de hafif kız alışkın demek ki diyecekti o yüzden söylemek istedim çünkü sadece canım da değil en son balımsın yazınca söyleme ihtiyacı hissettim
Aynı anda birçok kişiye olta atmıştır. Daha beğendiği birinden cevap geldiyse size yazmamış olabliiir. Bu ara çok moda oldu bu olta atıp beğendiği avına yaklaşma olayı.Merhabalar, direkt konuya gireceğim ama, benim konuşmalarım ilişkilerim ters gitti hep. Karşıma bir türlü beni gerçekten seven değer veren biri çıkmadı. Acaba bende mi problem var diyorum kendi kendime. Ben öğretmenim , öğretmenler sayfası Telegram grubundan bir meslektaşım yazdı . Bir haftadır konuşuyoruz. Beğendim kendisini o da çok beğendiği dile getiriyor her fırsatta. Ama çok sık konuşmuyoruz. Fazla yazmıyor gün içersinde nadir konuşuyoruz. Sesimi duymayı çok istediğini söyledi. Bugün konuştuk telefonda . Sesimi beğendiğini düşünüyorum çünkü çok heyecanlandı eli ayağına dolaşmış gibiydi bilmiyorum belki karakteri öyledir heyecanlı birisidir tam tanımıyorum. Neyse fazla konuşmadık on dakika konuşmuşuzdur, akşam konuşuruz dedi. Ne aradı ne sordu ne mesaj hiçbir şey yok. Kendini ağırdan mı alıyor yoksa hoşlanmadı mı konuşmamdan bilmiyorum ama güzel konuşan birisiyimdir öyle bir şey olduğunu da sanmıyorum. Ben de mesaj atmadım ondan bekledim. Yani sorum şu erkeği nasıl peşinden koşturmak gereklidir ne yapsam arayıp görüşmek konuşmak ister daha fazla ilgilenmek ister?
Bir de şunu ekleyeyim. Benimle mesajda konuşurken canımlı konuşuyordu . Ben rahatsız olduğumu söyledim, özür diledi tekrarlanmayacağını söyledi ve sonra daha resmî konuşmaya başladı benimle
Canım demesi konusundaki rahatsızlığını söylemen iyi olmuş bence çok da gevşemesin iletişim kurarken eğer bi kere aramamazlık yaptıysa işi çıkmış olabilir bi kaç gün daha bekle benceMerhabalar, direkt konuya gireceğim ama, benim konuşmalarım ilişkilerim ters gitti hep. Karşıma bir türlü beni gerçekten seven değer veren biri çıkmadı. Acaba bende mi problem var diyorum kendi kendime. Ben öğretmenim , öğretmenler sayfası Telegram grubundan bir meslektaşım yazdı . Bir haftadır konuşuyoruz. Beğendim kendisini o da çok beğendiği dile getiriyor her fırsatta. Ama çok sık konuşmuyoruz. Fazla yazmıyor gün içersinde nadir konuşuyoruz. Sesimi duymayı çok istediğini söyledi. Bugün konuştuk telefonda . Sesimi beğendiğini düşünüyorum çünkü çok heyecanlandı eli ayağına dolaşmış gibiydi bilmiyorum belki karakteri öyledir heyecanlı birisidir tam tanımıyorum. Neyse fazla konuşmadık on dakika konuşmuşuzdur, akşam konuşuruz dedi. Ne aradı ne sordu ne mesaj hiçbir şey yok. Kendini ağırdan mı alıyor yoksa hoşlanmadı mı konuşmamdan bilmiyorum ama güzel konuşan birisiyimdir öyle bir şey olduğunu da sanmıyorum. Ben de mesaj atmadım ondan bekledim. Yani sorum şu erkeği nasıl peşinden koşturmak gereklidir ne yapsam arayıp görüşmek konuşmak ister daha fazla ilgilenmek ister?
Bir de şunu ekleyeyim. Benimle mesajda konuşurken canımlı konuşuyordu . Ben rahatsız olduğumu söyledim, özür diledi tekrarlanmayacağını söyledi ve sonra daha resmî konuşmaya başladı benimle
+1Hmmm.... Canımlı konuşuyordu uyardınız ve özür dilemiş
Yani sizinle ciddi düşünse ve kanı kaynasa duramaz arar sorar yazar, erkekler kendilerini kaptırdıkları kadınların karşısında ağırdan almak gibi bir taktiğe gerek duymazlar bence..
Erkekleri genellemek istemem ama genelde peşinden koştukları özellikler;
Tatlı dil, güler yüz, cinsel cazibe ve sonsuz anlayış ama tabii kendinize olan saygınızı yitirmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?