Nasıl davranmalıyım ki kendime çekeyim ?

Evet bir ihtimal de sizin gibi düşündüm. Öyle yapayım o zaman ben . Ben belki kendimi geri çekersem daha fazla çabalar diye de düşünmüştüm ama tabi her erkek farklı algılayabilir bu durumu

Konuşması, kibarlığı ve tipi dikkatimi çekti açıkçası. Memleketi görev yaptığı yeri de uygun geldi , o yüzden benimle daha fazla ilgilenip ciddi bir şeyler yaşama düşüncesindeyim

Hmm anladım.
Yani ben çok tanıyamam da kısa sürede.
Zamanla anlarım.
Ondan sordum.
Ozaman biraz daha zaman tanıyın.
Çekiniyosa siz adım atarsınız.
Değilse zaten olumlu değil demektir.
Bi bakın bi duruma göre madem

Ben 17 senelik evliyim şimdiki aklım olsa biriyle tanışma aşamasında kasım kasım kasılmaz olduğum gibi Allah ne verdiyse tüm benliğimi ortaya dökerdim heralde
Ay yok bacım o işe yaramıyor dobra oldum da ne oldu attım nişanı çok temkinli hareket ederek artık adımları atacağım ben

İşte ben de olsam derdim ki sağlam duruşu olan , lauabililği sevmeyen birisi gözüm tuttu hoşlanmıyorum bu tür hitaplardan dedim

Ya ama muhtemelen 30 yaş üzerisiniz, demek ki bu taktikler tutmadı artık kimse öyle çok da uğraşmak istemiyor aksine o sıcaklığı biran önce yakalamak istiyor bana samimi gelmiyor baksanıza aslında içiniz gidiyor ama hafif görünmeyeyim diye adım da atamıyorsunuz gereksiz bi tavır gibi geliyor , ben olsam takılmazdım bu kadar. Böyle hoşuma giden birisi olsa ben yazardım nitekim yazdım, aradım sordum

25 yaşındayım neden öyle düşündünüz merak ettim hiç yazmıyorum değil ki ben konuşmak istediğimi belli ettim zaten hatta o sesimi duymak istemişti iki gün sonra ben aradım onu

Bence de şuan bir adım atma sırası sizde. Çünkü kendince bir mahcupluk yaşıyor olabilir. Tabi diğer yandan böyle bir uyarı yapmanız çok iyi olmuş. İlk konuşmadan o ney öyle. Erkek dediğin az ağır olmalı. Bana da felaket itici gelirdi. Belki ikinciye yazmazdim bile. Sanırım ben bu konuda daha katı düşünüyorum

Evet ben de başta konuşmasam mı diye düşündüm ama sonra belki sevimli olmaya çalışıyordur hemen kestirip atmayayım dedim.

Evet ben de başta konuşmasam mı diye düşündüm ama sonra belki sevimli olmaya çalışıyordur hemen kestirip atmayayım dedim.
Şimdi bir adım atmazsaniz aklınızın bir köşesinde hep kalacagini biliyorsunuz. O yüzden onun için değilde biraz da kendiniz için yapin bunu kafa rahatliginiz için. Ama sonraki dönüşler ona ait. Siz başka bir şey yapmayın artık. Bu sizin verdiğiniz şans gibi bir şey olsun. Sonuçta daha birbirinizi tanımıyorsunuz

Rahatsız olduğumu dile getirmesem belki de hafif kız alışkın demek ki diyecekti o yüzden söylemek istedim çünkü sadece canım da değil en son balımsın yazınca söyleme ihtiyacı hissettim
Rahatsız olunur böyle bir samimiyetten ama
sizin yazdığınız sebepten değil. Adam gevşek herkese böyle rahat diye düşünürdüm, kelimelerin ona göre bir özelliği yok diye düşünürdüm.
Siz bence hiçbir şey yazmayın sadece adam yazsın. Arada tersleyin falan. Hatta telefonda konuştuk da ben normalde herkesle konuşmam diyin de sizi başka türlü biri sanmasın.

olduğunuz gibi davranın niye taktik yapmaya çalışıyorsunuz ki, eskide kaldı artık onlar eğer o yazmadıysa ve konuşmak istiyorsanız siz yazın

1. Ihtimal: Ağırdan aliyor. Ilgisini cektiniz, heyecanlanıyor falan demissiniz.
2. Ihtimal: Sizden fazla birkaç daha kadınla görüşüyordur belki evlenmek icin birini ariyorsa, deniyor kim uyuyor diye.
3. Ihtimal: Cok ilgisini çekmediniz. Erkekler normalde ilgisini çeken kadını boş bırakmaz.

Rahatsız olduğumu dile getirmesem belki de hafif kız alışkın demek ki diyecekti o yüzden söylemek istedim çünkü sadece canım da değil en son balımsın yazınca söyleme ihtiyacı hissettim

55 yaşındaki mürebbiye bayan rottenmayer misin bu ne ağırlık?
Yani canım ı kabul ettin diye sana hafif kız alışkın yaftası yapıştıracak adamla zaten işemeye bile gidilmez,ilişkiler konusunda aşırı toy buldum seni. Böyle yaparsan taliplerin 50+dan aşağı inmez,benden söylemesi

Aynı anda birçok kişiye olta atmıştır. Daha beğendiği birinden cevap geldiyse size yazmamış olabliiir. Bu ara çok moda oldu bu olta atıp beğendiği avına yaklaşma olayı.
Bir insanın sizi sevmesi şart değil ama saygı duymuyor. Ararım dediği halde aramıyorsa uzak durun.. o insanı peşinizden koştursanız da ondan bir cacık olmaz

gerçekten başına bir bela açacaksın gibi duruyor burdan bakınca, bir önceki konunda da söylemiştim şimdi de söyluyorum altı ustu 25 yaşındasın, temmuz ayında biriyle evlenecekken ayrıldın aradan altı ustu 7 ay geçti ve sen surekli evlenme modundasın. bir kafanı dinle,bir hobi edin. tanışmak, kendine çekmek için kafa yormak falan ne bu çaba.

Canım demesi konusundaki rahatsızlığını söylemen iyi olmuş bence çok da gevşemesin iletişim kurarken eğer bi kere aramamazlık yaptıysa işi çıkmış olabilir bi kaç gün daha bekle bence

+1

Neden hemen tavlamak istiyorsunuz ki? daha yüz yüze bile görüşmemişsiniz, belki beğenmeyeceksiniz, belki pis adam. sakin olun bence ve bir şey yapmayın, isterse o adım atar

Taktik olmasın zaten de daha 1 hafta olmuş "balım, canım" çok ciddiyetsiz geldi. Bilemiyorum da hiç samimi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…