- 4 Mart 2012
- 16.536
- 38.384
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklımda ayrılmak var zaten şuan babamı yeni kaybettim ailem psikolojik olarak iyi durumda değil ani beklenmeyen bir şeydi bi de bunu söylersem bi üzüntü daha eklemek istemiyorum. Düşünün istanbul'da 7 yıl çalıştığım işimi ailemi arkadaşlarımı her şeyi bıraktım koca bir hiç içinmiş iyiyken gerçekten herkes iyi kız kardeşi bile ama babam vefat edince gerçek duyarsızlıklarını görebildim.Bence sende aynı şekilde telefon açıp hayırlı olsun diyip gec gelmiycekmisiniz derse görümcen babamı yeni kaybettim nikaha gelmem bizim için benim için doğru değil de Esin niye öyle söyledin derse e onlarda bı telefonla geçiştirdi bu sana normal geldide ben yapınca neden yadirgiyorsun de boşanmayı öne sürerek götürmeye çalışıyorsa sen boyun egersen bundan sonra istemedigin herşeyi boşanmayla tehdit edip yaptırılan zaten ailesi için bosanicak insanlada ne kadar bu yol gidebilir
Yasımı yaşamama bile izin vermediler annesi zaten baban yaşlıydı onunda ömrü o kadarmış üzülme diyor aklı sıra teselli ama nasıl bir teselli kız kardeşi deseniz durum anlattığım gibi abisi bile babam daha yeni vefat etmiş annen baban nasıllar diye sordu kalakaldım yani bunlar yaşadıklarımın bir kısmıGüngörmemiş bir ailenin içindesiniz.
Bırakın eşiniz gitsin ama sizin gitmeme sebebinizi de kardeşine bildirsin.
Bir adam böyle bir sebepten soğuyorsa soğusun.
Hiç yüz göz olmayın. Babanızın yasını tuttuğunuzu gitmeyeceğinizi söyleyin.
Şuan babam hayatta olsaydı inanın bir dakika durmazdım ama ailemin acısı tazeyken yeni bir acı eklemek istemiyorum yoksa aklımda bu ayrılık fakat ayaklarımın üstüne sağlam basmalıyım ailemde biraz toparlanmalı teşekkür ederim yorumunuz içinBabanızın hastalığında boşanma konusu yaptığı zaman siz boşanma konusunu açmalıydınız . Belliki her keyfi gelmedıgınde boşanma diyecek size inceldiği yerden kopsun
Bana istersen uçak bileti al istersen tren ailenin yanına gitmek istiyorsan gidebilirsin dedi. Ben burada tek başımayım mesafe uzak değildi gelebilirdi ama bana yapılan ayıbı ne o ne ailesi dile getirmiyor. Bana namaz kılıyorsun kin tutuyorsun dedi anneside kendiside dedim ben namazı insanların gönlünü yapmak için değil Allah rızası için kılıyorum diye normalde tesettürlü değilim namaz kılıyorum diye kızlarının bana yaptığı haksızlığı kabul edicekmişim.Bu sebeple boşanmayı ağzına alan koca defolup gidebilir istediği yere.
Bir mesaj değil, insan olan arar, uzak mesafe de değilse gelir baş sağlığı için.
Hiç mi güngörmemiş varlıklar bunlar?
Eşini küçük düşecekse kardeşinden dolayı size karşı küçük düşmüş asıl. Siİ hiç umursamadığı için böyle konuşuyor.
Sonucu ne olursa olsun gitmeyin.
Kız kardeşi sonradan da olsa sizle iletişim kurmadı mi?Bana istersen uçak bileti al istersen tren ailenin yanına gitmek istiyorsan gidebilirsin dedi. Ben burada tek başımayım mesafe uzak değildi gelebilirdi ama bana yapılan ayıbı ne o ne ailesi dile getirmiyor. Bana namaz kılıyorsun kin tutuyorsun dedi anneside kendiside dedim ben namazı insanların gönlünü yapmak için değil Allah rızası için kılıyorum diye normalde tesettürlü değilim namaz kılıyorum diye kızlarının bana yaptığı haksızlığı kabul edicekmişim.
Nikaha gitti eşime videolar attı eşimde bana gösterdi bende yani babam için baş sağlığına gelmeyip nikaha gidebilmişler mi dedim sonrasında aradı bende açıkçası telefonu yanıtlamadım. Muhtemelen abisi söylemiştir bu arada kız kardeşi 35 36 yaşında bunu anlayamayacak biri değilKız kardeşi sonradan da olsa sizle iletişim kurmadı mi?
Bu daveti sizin üzerinizden de yapabilirdi, arada bir kırgınlık olmuş, adım atmış olurdu. Hiçbiri olmadıysa siz kayınvalidenin insanlık öğretemedim kızını namaz kılıyorsunuz alttan almak zorunda falan değilsiniz.
Eşiniz ailenin yanına git diye bir tehdit olarak mı söylüyor bu konudan sonra?
Bir insan neden evden gitmesini istesin ki eşinin ailemin şuan iyi olmadığını bile bile onları üzeceğini de tahmin etmiştir. Ben tehdit olarak algıladım açıkçasıKız kardeşi sonradan da olsa sizle iletişim kurmadı mi?
Bu daveti sizin üzerinizden de yapabilirdi, arada bir kırgınlık olmuş, adım atmış olurdu. Hiçbiri olmadıysa siz kayınvalidenin insanlık öğretemediği kızını namaz kılıyorsunuz alttan almak zorunda falan değilsiniz.
Eşiniz ailenin yanına git diye bir tehdit olarak mı söylüyor bu konudan sonra?
Sizin duygunuzun hiçbir önemi yoksa onun duyguları neden sizin için bu kadar önemli?Onu söyledim zaten eğer gelirsem düşünün kendime saygım kalmayacak orada konusmam surat asarım diye bunu bile kabul ediyor yeterli karısını getirtti dedirtebilsin benim duygumun hiç bir önemi yok
Şu anda ailem zaten iyi durumda değil babamı yeni kaybetmişken onlara ikinci bi üzüntü yaşatmak istemiyorum ama bu ayrılık aklımdaSizin duygunuzun hiçbir önemi yoksa onun duyguları neden sizin için bu kadar önemli?
Olmayanı oldurmayq çalışmayın.
Küçük dusecekmis ne alakaysa. Sizi manipule ediyor.
Bazı kişileri konuşup kafaya yormaya onlarla ömür tüketmeye hiç gerek yok.
En kıymetli izin babanızın kaybında size tavırları ortada. Bu kişiler için 1 saniye harcamaya gerek yok.
Kocan bile gelmemişti sen bu çöp adam ve ailesi ile hala niye devam ediyorsun?Hayır gelmediler, istanbul'a da gelmediler sadece eşim abimi arayıp baş sağlığı diledi. Annesi iki apartman ileride oturuyo Ankara'da yaşadığım yere bile gelmedi ben evlerine gittiğimde başın sağolsun üzülme dedi sadece.
Sence gitmezsen gerçekten Esin bosanicak mı ben sanmıyorum ya birde burda herk Z en ufak şeye hemen boşa o zaman diyor ama kolay bişey değil ki o kadar emek veriyorsun çocuk olunca ap ayrı zaten kolay değil ama bosanmamak içinde herseyide kabul edemeyiz tabi sen bence benim dediğim gibi kavga çıkarmadan sakince derdini anlat kıyaslama yap senin baban ölmüş olsaydı bı düşün de benim ihtiyacım olan senin desteğin falanAklımda ayrılmak var zaten şuan babamı yeni kaybettim ailem psikolojik olarak iyi durumda değil ani beklenmeyen bir şeydi bi de bunu söylersem bi üzüntü daha eklemek istemiyorum. Düşünün istanbul'da 7 yıl çalıştığım işimi ailemi arkadaşlarımı her şeyi bıraktım koca bir hiç içinmiş iyiyken gerçekten herkes iyi kız kardeşi bile ama babam vefat edince gerçek duyarsızlıklarını görebildim.
Bu adamdan size eş falan olmamış.Bir insan neden evden gitmesini istesin ki eşinin ailemin şuan iyi olmadığını bile bile onları üzeceğini de tahmin etmiştir. Ben tehdit olarak algıladım açıkçası
Güzellikle de söyledim örnekte verdim başlarına gelmediği için beni anlamıyorlar sanki ölümsüzlermiş gibi davranıyorlarSence gitmezsen gerçekten Esin bosanicak mı ben sanmıyorum ya birde burda herk Z en ufak şeye hemen boşa o zaman diyor ama kolay bişey değil ki o kadar emek veriyorsun çocuk olunca ap ayrı zaten kolay değil ama bosanmamak içinde herseyide kabul edemeyiz tabi sen bence benim dediğim gibi kavga çıkarmadan sakince derdini anlat kıyaslama yap senin baban ölmüş olsaydı bı düşün de benim ihtiyacım olan senin desteğin falan
Haklısınız ama en azından belirli bir süre geçsin haziranda evlendim ağustosta babamı kaybettim bi de bu mutsuzluğuma ailem tanıdık olursa daha yıpratıcı olurBu adamdan size eş falan olmamış.
Ailenizin yanına şimdi gitmeseniz bile bu fikre alıştırın kendinizi.
Öyle üzülürler diye de uzun tutmaya gerek yok bu süreci. Bu oyalanma olmasın sizin için. Değer, saygı görmediğiniz yerde kalmak, görümce evine gitmekle eş değer.
Merhaba, kısaca eşim tarafından kız kardeşinin evine gitme konusunda zorluyor. Kısaca özetlemek gerekirse size evlendikten kısa süre sonra babamı kaybettim farklı bir şehirdeyim ve burada kimsem yok. Eşimin kız kardeşi çok uzak olmayan bir mesafede oturuyor o hafta planlanmış bir nikah vardı oraya gidip abisine yani eşime videolar atıyor fakat kendisinde numaram olmasına karşın bir mesaj atmaya baş sağlığı dilemek için evime gelmedi. (Şurada yanlış anlamanızı istemem planlanan şeyi benim için iptal etsin demiyorum ama oraya gidip bir baş sağlığı için destek olmak bu kadar zormu dedirtiyor) O yüzden bende mesafe koymak durumunda kaldım. Eşime söylediğimde kardeşi için patavatsız kötü niyetle yapmadı yarın gelmezsen ailemin karşısında ben küçük düşeceğim diyerek kendi yas sürecimi bana yapılan saygısızlığı yok saymamı istiyor. Ne yapmalıyım cevaplarınız için teşekkürler
Konuyu şu an önceki konunuzdan farklı anlatıyorsunuz. Önceki konunuzda gayette görümcenizin eşinin kuzeninin düğününe gitmek yerine sizin evinize bir fatiha okumaya gelmesini beklediğinizi yazmıştınız. Görümceniz düğün sonrası sizi aradığında da telefonunu açmadığınızı yazmıştınız....babamı kaybetmişim beni arayıp müsaitseniz baş sağlığına bi fatiha okumaya gelelim demek yerine, geldiğim haftanin haftasonu eşinin kuzenin düğününe gidiyor abisine yani eşime düğünden videolar atıyor iki gün sonra da beni aradı açmadım. Annesi sen kızımın telefonunu açmamışsın dedi ben de kendisine kırgınım bi baş sağlığına gelmesi düğüne gitmesinden daha kolay bir arayıp sorabilirdi ben yine iyi niyetimle kız hamile o yüzden gelmemiştir dedim ama beni aramayıp düğüne gitmesi kırdı...