Bence siz sadece işinizi yapın. Samimiyet ne olursa olsun karışmamak lazım demekki. Kendisi bildiği gibi yapsın, sonuçta eksik yaparsa da onun bileceği iş kimse sana sormayacak. Onun işine karışmana bozulmasına ben hak veriyorum herkes kendi işini üstlenmek istiyor bazen. O işini üstlenerek yaparak öğrenecek belki. Bir kere hata yapacak belki ama sonra öğrenmiş olacak.
Sen öyle yapınca kendisine yardım olarak algılamamış, kenara itildiğini hissetmiş. İnan bana sen de bunu hissedebilirdin. Haklısın diyemeyeceğim malesef.
Bana sadece siz biraz fazla duygusal davranmışsınız gibi geldi, ağlamak falan çok fazla. Daha profesyonel yaklaşmalısınız. Duygularını işine bu kadar dahil etme ağlamak seni sadece daha güçsüz yapar.
Büyük resme bakınca o kız senin ağlamana neden olacak hiç bişey yapmamış, kaldı ki yapsa bile sen ağlamamalısın.
Duygularından ötürü şuan olayı objektif değerlendiremiyorsun.. biraz karşı tarafın da gözünden bakmayı dene
Ayrıca o benim üstüm şu benim altım olarak değerlendirmelere de çok karşıyım. Herkesin işi ayrı, üsttü alttı hiç bi önemi yok. Sorumluluklar farklı sadece.