Nasil davranmaliyim?

Bu arada unuttuysa bile sizin hocalara sormanız değil kıza hatırlatmanız daha uygun olurdu.

"X Hanım bir de şu konu vardı" veya "şu konu da konuşulacak diye not almıştık, hatırlatmak istedim" falan gibi bir şekilde topu yine kıza atabilirdiniz.
 
Kız bana kötü niyetli gelmedi. Söylediğinde hakaret de yok. Kendini de ifade etmiş. Gerçi siz hocanızla konuşurken dinlemesi his değil ama genel olarak kız haklı. Onun görevini üstlenmiş gibi olmuşsunuz. Kötü hissetmiştir kendini sanki işini yapamıyormus gibi.
 
Hepsini okumadim ama bence o kisi hakli. Asistan olarak isiniz not almak. Bilgi almak uzmana kalmiş birşey. Konuşurken uzmanon not almasini beklemekte tuhaf. O zamana kadar yapmadiği birşey, niye birden yapsin?

Bide anladiğim kadari ile arkasindanda konuşmuşsun. Yani pek doğru tavirlari sergilemiyorsun bence.
Yazimi tam okumadiniz sanirim ki onyarginiz bu yuzden.. arkasindan konusmadim hocam bana sordu olayi anlatmadim bahsini bile acmadim.
 
Bence siz sadece işinizi yapın. Samimiyet ne olursa olsun karışmamak lazım demekki. Kendisi bildiği gibi yapsın, sonuçta eksik yaparsa da onun bileceği iş kimse sana sormayacak. Onun işine karışmana bozulmasına ben hak veriyorum herkes kendi işini üstlenmek istiyor bazen. O işini üstlenerek yaparak öğrenecek belki. Bir kere hata yapacak belki ama sonra öğrenmiş olacak.
Sen öyle yapınca kendisine yardım olarak algılamamış, kenara itildiğini hissetmiş. İnan bana sen de bunu hissedebilirdin. Haklısın diyemeyeceğim malesef.

Bana sadece siz biraz fazla duygusal davranmışsınız gibi geldi, ağlamak falan çok fazla. Daha profesyonel yaklaşmalısınız. Duygularını işine bu kadar dahil etme ağlamak seni sadece daha güçsüz yapar.
Büyük resme bakınca o kız senin ağlamana neden olacak hiç bişey yapmamış, kaldı ki yapsa bile sen ağlamamalısın.

Duygularından ötürü şuan olayı objektif değerlendiremiyorsun.. biraz karşı tarafın da gözünden bakmayı dene

Ayrıca o benim üstüm şu benim altım olarak değerlendirmelere de çok karşıyım. Herkesin işi ayrı, üsttü alttı hiç bi önemi yok. Sorumluluklar farklı sadece.
Ya bilmiyorum sadece bazi hareketleri hosuma gitmiyor mesela az once asansorde hoca bana soru soruyor ben cevap vericekken araya girip o soyluyor bu ne kadar dogru?
 
Cok duygusal davraniyorsunuz :110: orasi is ortami :110: bazi insanlar baskin oluyor birbirinize alisicaksiniz herkesin calisma tarzi farklidir ... ama duygusal davranmamak lazim daha cok profesyonel olun ... zaten size sormus neden agladiginizi siz naz yapiyorsunuz bence is ortamina yakismaz. Kirildiginiz bir kou varsa kibarca söylüyebilirsiniz...
 
Back
X