- 16 Haziran 2018
- 1.159
- 4.515
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben veririm demek istiyor hehalde. Ya da her plan parayla olmuyor da diyor olabilirMaddi işler nasıl halledilebilir işi yoksa adamın mesela? Anlatsana biraz.
Seni gezdirmek için kredi mi çeksin , yakınından borç mu alsın ya da hırsızlık mı yapsın ?
Çok gezmek istiyorsan sen karşıla masrafları.Maddi işleri bir şekilde halledebiliyormuşsun nasılsa.
Sorunun içinde cevabı var çalışmıyor adam işsiz,ama maddi işler halledilebilir demişsin Hallet o zaman niye adamdan teklif bekliyorsun nasıl halledilecekse adam işsiz durumu yok senin gönlünü yapmak için el aleme avuç mu açsın dilensinmi çalsın çırpsınmı...maddi konular halledilir derken hallediver işte....cebine harçlık koyup hadi beni buraya şuraya mı götür diyeceksin işide yokki adam kredi çeksin premsesin gönlünü hoş etsin.....sen hallet o maddi işleri bak adam seni nasıl gezdirip eğlendirip kültür turları mavi turlar parklar bağlar bahçeler gezdiriyor bi gör....çok yenş bir ilişkim var.Ama iki günde bir buluşmak ve her buluştuğumuzda kafeye gitmekten başka birşey yapmıyoruz.Ve bundan çok sıkıldım.Sevgilimle gezmek dolaşmak istiyorum fakat haftasonumu evde geçiriyorum.O ise bu durumdan hiç rahatsız değil.Bütün gün evde oturabilir yani.Ben plan yapmak istemiyorum o düşünsün o uğraşsın istiyorum.İşsiz şuanda belki de ondan plan yapamıyor ama maddi işler halledilebilir diye düşünüyorum.Bu yüzden evde oturmak zorunda değiliz diye düşünüyorum.Plan yap düşün demek de istemiyorum sıkılır diye.Ne yapmalıyım sizce?
Konu sahibi hiç öyle ben veririm rahatlığında değil gibi. Baksanıza "o düşünsün, plan yapsın istiyorum" demiş hatta. Planı yapan karşı taraf olunca masrafları kimin karşılayacağı da bariz belli oluyor.Ben veririm demek istiyor hehalde. Ya da her plan parayla olmuyor da diyor olabilir![]()
Sorunun içinde cevabı var çalışmıyor adam işsiz,ama maddi işler halledilebilir demişsin Hallet o zaman niye adamdan teklif bekliyorsun nasıl halledilecekse adam işsiz durumu yok senin gönlünü yapmak için el aleme avuç mu açsın dilensinmi çalsın çırpsınmı...maddi konular halledilir derken hallediver işte....cebine harçlık koyup hadi beni buraya şuraya mı götür diyeceksin işide yokki adam kredi çeksin premsesin gönlünü hoş etsin.....sen hallet o maddi işleri bak adam seni nasıl gezdirip eğlendirip kültür turları mavi turlar parklar bağlar bahçeler gezdiriyor bi gör....
Ben zaten yalnız vakit geçirmeyi seven biriyim.Kendimde arkadaşlarımla da gezebilirimAma benim yeni başlayan bir ilişkim var sevgilimle vakit geçirmek istiyorum.Birlikte zaman geçirmiceksek birşeyler paylaşmıcaksak neden sevgili olduk ki.Herkes kafasına göre istediği hayatı yaşasın o zaman.Ben onun için cumartesi günü evde oturuyosam o da benim için pazar günü dışarı çıksın.Ama onun böyle bir uğraşı yokBende haftasonunu genelde evde geçirmeyi tercih ederim insanların kalabalığına girmek istemem.
Teklif etmiyorsa siz teklif edin, biraz da adamların gönlü hoş olsun yahu. Değişik şeyler planlayın çok maddiyat gerektirmeyen. Ama bir yerde de parası yoksa yoktur.
Erkek arkadaşımın “nayır kadın parası yiyemem” şeklinde saçma bir gururu yoktur ama cebimde para yoksa dışarıya çıkmak istemem, kendimi güvende hissetmiyorum der mesela.
Böyle düşünen biri de olabilir ya da kafeye, sinemaya gitmekten başka bir şey bilmeyen ruhu ölmüş biri de olabilir.
Evde sıkılıyorsanız siz gezin yalnız.
Arkadaşlarıyla nasıl aktiviteler yapıyor?Benim sorunum şu ki benimle plan yapmayıp arkadaşlarıyla dışarı çıkabiliyor.Arkadaşlarıyla vakit geçirirken para derdi yok neden benle geçirirken parasını düşünüyor.Tabiki gerekirse ben karşılarım maddi kısmı elimden geldiği kadar yani.Benim için parasız yapılacak aktiviteler kısmı daha fazla.Fakat ben teklif ettiğimde sıkılır mı acaba belki çıkmak istemiyodur diye düşünüyorum.O yüzden çekingen davranıyorum.Evde oturmayı seven biri ama bende gezmek dolaşmak istiyorum.Her gün dışarı çıkalım gezelim demiyorum.Tabiki kendimize de zaman ayırmalıyız.Ama arada bir de kafeye çıkmak dışında bişeyler yapabiliriz
Kafeye çıkmak kahveye gitmek.Denize gitme planları yapıyolarArkadaşlarıyla nasıl aktiviteler yapıyor?
O zaman bu adamın nasıl vakit geçirilir kültürü yokKafeye çıkmak kahveye gitmek.Denize gitme planları yapıyolar
Parasız yapılan şu aktivileri söylese bende bileyim parasız afedersin dışarda wc kullanamıyorsun...Benim sorunum şu ki benimle plan yapmayıp arkadaşlarıyla dışarı çıkabiliyor.Arkadaşlarıyla vakit geçirirken para derdi yok neden benle geçirirken parasını düşünüyor.Tabiki gerekirse ben karşılarım maddi kısmı elimden geldiği kadar yani.Benim için parasız yapılacak aktiviteler kısmı daha fazla.Fakat ben teklif ettiğimde sıkılır mı acaba belki çıkmak istemiyodur diye düşünüyorum.O yüzden çekingen davranıyorum.Evde oturmayı seven biri ama bende gezmek dolaşmak istiyorum.Her gün dışarı çıkalım gezelim demiyorum.Tabiki kendimize de zaman ayırmalıyız.Ama arada bir de kafeye çıkmak dışında bişeyler yapabiliriz