nasıl davranmalıyım?

Maddi işler nasıl halledilebilir işi yoksa adamın mesela? Anlatsana biraz.
Seni gezdirmek için kredi mi çeksin , yakınından borç mu alsın ya da hırsızlık mı yapsın ?
Çok gezmek istiyorsan sen karşıla masrafları.Maddi işleri bir şekilde halledebiliyormuşsun nasılsa.
Ben veririm demek istiyor hehalde. Ya da her plan parayla olmuyor da diyor olabilir ;)

çok yenş bir ilişkim var.Ama iki günde bir buluşmak ve her buluştuğumuzda kafeye gitmekten başka birşey yapmıyoruz.Ve bundan çok sıkıldım.Sevgilimle gezmek dolaşmak istiyorum fakat haftasonumu evde geçiriyorum.O ise bu durumdan hiç rahatsız değil.Bütün gün evde oturabilir yani.Ben plan yapmak istemiyorum o düşünsün o uğraşsın istiyorum.İşsiz şuanda belki de ondan plan yapamıyor ama maddi işler halledilebilir diye düşünüyorum.Bu yüzden evde oturmak zorunda değiliz diye düşünüyorum.Plan yap düşün demek de istemiyorum sıkılır diye.Ne yapmalıyım sizce?
Sorunun içinde cevabı var çalışmıyor adam işsiz,ama maddi işler halledilebilir demişsin Hallet o zaman niye adamdan teklif bekliyorsun nasıl halledilecekse adam işsiz durumu yok senin gönlünü yapmak için el aleme avuç mu açsın dilensinmi çalsın çırpsınmı...maddi konular halledilir derken hallediver işte....cebine harçlık koyup hadi beni buraya şuraya mı götür diyeceksin işide yokki adam kredi çeksin premsesin gönlünü hoş etsin.....sen hallet o maddi işleri bak adam seni nasıl gezdirip eğlendirip kültür turları mavi turlar parklar bağlar bahçeler gezdiriyor bi gör....

Ben veririm demek istiyor hehalde. Ya da her plan parayla olmuyor da diyor olabilir ;)
Konu sahibi hiç öyle ben veririm rahatlığında değil gibi. Baksanıza "o düşünsün, plan yapsın istiyorum" demiş hatta. Planı yapan karşı taraf olunca masrafları kimin karşılayacağı da bariz belli oluyor.
Hadi diyelim parasız plan yapılacak , konu sahibi yapabilir planı diye düşünüyorum.İlişki iki kişilik sonuçta , çabalayan tek taraf olmamalı.
Adam belki maddi durumu olmadığı için çekiniyor, ne yapacağını bilemiyor.
Konu sahibinin teklifiyle 2-3 buluşma bedavaya getirilirse adam da rahatlar. 4. bedava planı kendisi yapabilir :)

Bence bu konu uzerinden yargilamayin. Cok iyi biri olabilir bu durum size deger vermedigi anlamina gelmez.. Ben de tum gun yatarim mesela. Karakter meselesi. Zamanla sizin icin torpulemeye calisir. Ben erkek arkadasim icin cok ugrasmistim yataktan cikmak bazilari icin zor:halay:Bence biraz zaman taniyin... Siz biraz deneyin disari cikarmayi. Ayrica durumu da ortada beyin.

Bende haftasonunu genelde evde geçirmeyi tercih ederim insanların kalabalığına girmek istemem.

Teklif etmiyorsa siz teklif edin, biraz da adamların gönlü hoş olsun yahu. Değişik şeyler planlayın çok maddiyat gerektirmeyen. Ama bir yerde de parası yoksa yoktur.

Erkek arkadaşımın “nayır kadın parası yiyemem” şeklinde saçma bir gururu yoktur ama cebimde para yoksa dışarıya çıkmak istemem, kendimi güvende hissetmiyorum der mesela.
Böyle düşünen biri de olabilir ya da kafeye, sinemaya gitmekten başka bir şey bilmeyen ruhu ölmüş biri de olabilir.
Evde sıkılıyorsanız siz gezin yalnız.

Sorunun içinde cevabı var çalışmıyor adam işsiz,ama maddi işler halledilebilir demişsin Hallet o zaman niye adamdan teklif bekliyorsun nasıl halledilecekse adam işsiz durumu yok senin gönlünü yapmak için el aleme avuç mu açsın dilensinmi çalsın çırpsınmı...maddi konular halledilir derken hallediver işte....cebine harçlık koyup hadi beni buraya şuraya mı götür diyeceksin işide yokki adam kredi çeksin premsesin gönlünü hoş etsin.....sen hallet o maddi işleri bak adam seni nasıl gezdirip eğlendirip kültür turları mavi turlar parklar bağlar bahçeler gezdiriyor bi gör....

Olur mu ayol? O adamın dünyaya geliş amacı H Hazz26 'yı mutlu etmek, onun için planlar yapmak, gönlünü eğlemek. Ne münasebet bağyan dediğin plan mı yaparmış? Erkeklerin görevi bütün planları, organizasyonları yapıp bağyanını mutlu etmek.

Benim sorunum şu ki benimle plan yapmayıp arkadaşlarıyla dışarı çıkabiliyor.Arkadaşlarıyla vakit geçirirken para derdi yok neden benle geçirirken parasını düşünüyor.Tabiki gerekirse ben karşılarım maddi kısmı elimden geldiği kadar yani.Benim için parasız yapılacak aktiviteler kısmı daha fazla.Fakat ben teklif ettiğimde sıkılır mı acaba belki çıkmak istemiyodur diye düşünüyorum.O yüzden çekingen davranıyorum.Evde oturmayı seven biri ama bende gezmek dolaşmak istiyorum.Her gün dışarı çıkalım gezelim demiyorum.Tabiki kendimize de zaman ayırmalıyız.Ama arada bir de kafeye çıkmak dışında bişeyler yapabiliriz

Bende haftasonunu genelde evde geçirmeyi tercih ederim insanların kalabalığına girmek istemem.

Teklif etmiyorsa siz teklif edin, biraz da adamların gönlü hoş olsun yahu. Değişik şeyler planlayın çok maddiyat gerektirmeyen. Ama bir yerde de parası yoksa yoktur.

Erkek arkadaşımın “nayır kadın parası yiyemem” şeklinde saçma bir gururu yoktur ama cebimde para yoksa dışarıya çıkmak istemem, kendimi güvende hissetmiyorum der mesela.
Böyle düşünen biri de olabilir ya da kafeye, sinemaya gitmekten başka bir şey bilmeyen ruhu ölmüş biri de olabilir.
Evde sıkılıyorsanız siz gezin yalnız.
Ben zaten yalnız vakit geçirmeyi seven biriyim.Kendimde arkadaşlarımla da gezebilirimAma benim yeni başlayan bir ilişkim var sevgilimle vakit geçirmek istiyorum.Birlikte zaman geçirmiceksek birşeyler paylaşmıcaksak neden sevgili olduk ki.Herkes kafasına göre istediği hayatı yaşasın o zaman.Ben onun için cumartesi günü evde oturuyosam o da benim için pazar günü dışarı çıksın.Ama onun böyle bir uğraşı yok

Benim sorunum şu ki benimle plan yapmayıp arkadaşlarıyla dışarı çıkabiliyor.Arkadaşlarıyla vakit geçirirken para derdi yok neden benle geçirirken parasını düşünüyor.Tabiki gerekirse ben karşılarım maddi kısmı elimden geldiği kadar yani.Benim için parasız yapılacak aktiviteler kısmı daha fazla.Fakat ben teklif ettiğimde sıkılır mı acaba belki çıkmak istemiyodur diye düşünüyorum.O yüzden çekingen davranıyorum.Evde oturmayı seven biri ama bende gezmek dolaşmak istiyorum.Her gün dışarı çıkalım gezelim demiyorum.Tabiki kendimize de zaman ayırmalıyız.Ama arada bir de kafeye çıkmak dışında bişeyler yapabiliriz
Arkadaşlarıyla nasıl aktiviteler yapıyor?

Kafeye çıkmak kahveye gitmek.Denize gitme planları yapıyolar
O zaman bu adamın nasıl vakit geçirilir kültürü yok 😬
Ya sabredip öğretmeye çalışacaksınız, o da kendi planlarınızı oluşturup onu da davet ederek veya nasıl yalnız ama kaliteli vakit geçirilir göstererek olur, ya da ben sıkılırım deyip ayrılacaksınız

Öncelikle gelirsiz adam değişik aktiviteler bulamaz. Para halledilir demişsiniz ama ne yapmasını bekliyorsunuz, aktivite bulup ücretini size ödetmesini mi?

Sıkacağınızı düşünüp sizin de teklifte bulunmadığınızı yazmışsınız. Belki aynı şekilde sevgiliniz de masrafsız faaliyetlerin sizi sıkacağını, hoşlanmayacağınızı düşünüyordur.

Arkadaşlarıyla birlikteyken para buluyor demişsiniz. Ee onlarla da kafeye gidiyormuş zaten, farklı bir etkinlik yapmıyormuş. Kaldı ki insanın arkadaşlarıyla düşük bütçeli takılması, yeni sevgili olduğu birine böyle faaliyetler önermesinden daha kolaydır. Birbirlerinin halinden anlıyorlardır.

Kısacası pek hak veremedim size.

Siz oneride bulunun. Akşam üzeri parkta sahilde yürüyüş yapmak gibi. Ayrıca işsiz demişsin. gezmek farklı yerlere gitmek parayla oluyor.

Maddiyat nasıl halledilecek? Benim bilmediğim yöntemler mi var nedir?

Ben derdinizi anlamadım. Zaten iki günde bir buluşuyormuşsunuz.
Sıklığı arttırmak istiyorsunuz da maddiyat mı engel oluyor? Siz hiç hesap ödemiyor musunuz?
Kafeye gitmek istemiyorsanız söyleyin "bugün başka bir şey yapalım" deyin. Çok mu zor bunu söylemek?

"Ya sıkılırsa" diyorsunuz da sıkılırsa sıkılsın. Bbirbirimize uygun değilmişiz deyip yolunuza bakarsınız.

Parasız yapılan şu aktivileri söylese bende bileyim parasız afedersin dışarda wc kullanamıyorsun...

Back
X