Nasıl davranmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evdekiler sessiz ama eminim kayınvalidem kenarda kuytuda bi sürü söylenmiştir biricik oğlunu üzdüm diye
Suan gidebilecek durumda olsam asla beklemem ama yola çıksam araba bulamam günün bir saati araç var geri dönmek zorunda kalırım daha komik duruma düşerim
Ama yanına da bırakmak istemiyorum
Siz kendi durumunuzu daha iyi bilirsiniz tabii ama giderdim ben.
Madem gidemiyorsunuz tavır alın. Ama öyle basit bir konuşmama değil.
Ciddi bir tavır. Bilemiyorum yani zorlayın sınrları

Suan onu yapıyorum ama ileriye dönük kendimi ucuz hissettirmek istemiyorum kimseye

Haklısınız ama maalesef evlilikler tahammül ve bazen bişeyleri yutmayı gerektiriyor. Şuan yapabileceğiniz en iyi şey herkesin içinde sizden özür dilemesini istemek olacaktır. Yapmazsada yapacak bişi yok hazmedeceksiniz. sorunlarınızı kendi evinizde konuşun ki olay büyüyüp daha fazla rezalet çıkmasın

Suan onu yapabiliyorum bir tek
Tamam kardeşim sen sıkma canını boş yere.. Ailesi ne düşünürse düşünsün. Oğlu bozmuş oğlu düzeltsin işleri. Sen eve geçince kavga etmeden yaptığının ne kadar ayıp bişey olduğunu konuşursun. Şuan orda kavga ortamı oluşmasın.olgunluk büyüklük sende kalsın

Siz kendi durumunuzu daha iyi bilirsiniz tabii ama giderdim ben.
Madem gidemiyorsunuz tavır alın. Ama öyle basit bir konuşmama değil.
Ciddi bir tavır. Bilemiyorum yani zorlayın sınrları
Suan kaldığımız odadan çıkmıyorum o ara ara geliyor ama yüzüne bakmıyorum ancak annesi güya çocuğa söyleyip bana vurduruyor lafı neymiş oğlunu alırmış onun elinden üzerse ben hayatımda oğullarına bu kadar düşkün kadın görmedim

Haklısınız ama maalesef evlilikler tahammül ve bazen bişeyleri yutmayı gerektiriyor. Şuan yapabileceğiniz en iyi şey herkesin içinde sizden özür dilemesini istemek olacaktır. Yapmazsada yapacak bişi yok hazmedeceksiniz. sorunlarınızı kendi evinizde konuşun ki olay büyüyüp daha fazla rezalet çıkmasın
Direk özür dilemese de onların anlayacağı şekilde gönlümü almaya çalıştı aslında ama yine de bu duruma düşürmesini hazmedemiyorum

Küçük bir ilçe burası ve günün bir saati araç var şimdi çıksam ortada kalırım çocuğumla sonra geri dönmzorunda kalırım daha beter rezil olurum
Bende şuan eşimle ailesinin yanındayım öyle fevri bir insan değilim ama ailesine şov yapmak için kapıyı açıp bana defol git diyen eşin yanında durmazdim o evde.

Genelde gündüz olur o arabalar, ilceden evinize direk araba yoksa merkezden hangi saatlerde otobüs var öğrenebilir ona göre gidebilirsiniz yaşa uçak bileti alırsınız ilçeden giden arabaya göre.

Ben olsaydım böyle yapardım yok gitmeyecekseniz konuşmayıp kalan günleri esinizin burnundan getirin o zaman.

Bencede öyle... tavır alın. Konuşmayın gerekmedikce esinizle. Cocugunuza odaklanın sadece. Ailesi, Annesi, Babası da size tavırlı ise onlarla da gerekmedikce kelam etmeyin. Böyle bir durumda Annesi Babasi Oglunu kenara cekip konusmali "sen ne yapiyorsun?" Diye sormali. Susmalari hic iyi olmamış. Ben olsam gerekmedikce hic kimse ile muatap olmam kendi evime gelene kadar. Sonra evde bu durumu bir daha degerlendirip konusurum.

Direk özür dilemese de onların anlayacağı şekilde gönlümü almaya çalıştı aslında ama yine de bu duruma düşürmesini hazmedemiyorum

Kendi evinizde olsanız neyse ama ailesinin evinde daha fazla problem çıkartmayın bence. O da pişman olduğunu belli etmiş bu seferlik affedin bidaha olursa çıkın gidin zaten

Bende şuan eşimle ailesinin yanındayım öyle fevri bir insan değilim ama ailesine şov yapmak için kapıyı açıp bana defol git diyen eşin yanında durmazdim o evde.

Genelde gündüz olur o arabalar, ilceden evinize direk araba yoksa merkezden hangi saatlerde otobüs var öğrenebilir ona göre gidebilirsiniz yaşa uçak bileti alırsınız ilçeden giden arabaya göre.

Ben olsaydım böyle yapardım yok gitmeyecekseniz konuşmayıp kalan günleri esinizin burnundan getirin o zaman.
Yarın öyle yapmayı düşünüyorum
Normalde bir gün sonra döneceğiz

gidin açın davanızı rezillik ailesine kendince şov mu yaptı ne geçti eline onu yapınca

Tamam kardeşim sen sıkma canını boş yere.. Ailesi ne düşünürse düşünsün. Oğlu bozmuş oğlu düzeltsin işleri. Sen eve geçince kavga etmeden yaptığının ne kadar ayıp bişey olduğunu konuşursun. Şuan orda kavga ortamı oluşmasın.olgunluk büyüklük sende kalsın
Ailesinin gözünde itilip kakılan bir kadın olmayı hazmedemiyorum

Kendi evinizde olsanız neyse ama ailesinin evinde daha fazla problem çıkartmayın bence. O da pişman olduğunu belli etmiş bu seferlik affedin bidaha olursa çıkın gidin zaten
Zaten ilk kez olan birsey ama böyle durumlarda hep tekrar eder derler ya alışkanlık olmasını istemiyorum
Suan kendimi çok değersiz hissediyorum

Zaten kalmışsınız kalacağınız kadar. Gitmeye birgün kala sabredemeyecek kadar ne oldu ki.
Ya aslında kendisi de gitmek istiyordu bana da Pazartesi kesin gideriz dedi
Ben bugün eve dönünce tekrar sordum yok salı gidiyoruz dedi öyle deyince cildirdim çünkü bak emin misin diye kaç kez sormuştum
Çok bunaldım burda birgun daha kalmak eziyet gibi geldi
Bi de başkaları sürekli su kadar kalın bu kadar kalın vs dedi ilk geldiğimiz zaman iyice dolmuştum
O da bugün çok yorulmuş birden gelip bende söylenince patladı iste

Ailesinin gözünde itilip kakılan bir kadın olmayı hazmedemiyorum
İlk kez olan birşey ise ailesi öyle düşünmez. Ya da çok içinize dokundu ise aile bir aradayken açın konuyu. Neden böyle yaptın diye rahatsızlığınızı dile getirin. Ailesinin yanında yapsın açıklamasını

İlk kez olan birşey ise ailesi öyle düşünmez. Ya da çok içinize dokundu ise aile bir aradayken açın konuyu. Neden böyle yaptın diye rahatsızlığınızı dile getirin. Ailesinin yanında yapsın açıklamasını
Suan oturdular hep birlikte çay içiyorlar hiçbir şey yok gibi davranıyorlar ben tek başıma oturuyorum
Bizim gelinimiz böyle bir duruma düşse illa ki ailem yanına gider teselli ederdi ama o kalite de insan değiller kv bi kat daha nefret etmiştir benden o kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X