- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Atın anasını satayım atınBitane de ben atayım mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atın anasını satayım atınBitane de ben atayım mı![]()
Bilmiyorum suan çözümü yok gibiEşiniz evet hata yapmış çok kırıcı ama biraz abartıyorsunuz. İnsanlar hata yapabilir. Ki eşiniz pişman da olmuş ve öncesinde de böyle bir olay yaşanmamış. Bunu yara haline getirmeyin. Yaşamın içinde neler neler oluyor. Çözülemeyecek sorun değil
Konu sahibi asla evden gitmek istemiyor ki.Sora sora bgdat bulunur valla yabanci ulke de bile bulurum heryeri.
Valla o anda çıkar giderdim ben olsamİyi akşamlar hanımlar
Eşimle ailesinin yanına gelmiştik burda halletmesi gereken isler var ama o kadar saçma ki çok bunaldım burada fazlasıyla kaldığımızı düşünüyorum. Artık gitmek istediğimi söyleyince bulunduğumuz odanın kapısını açıp ki annesi vs duysun diye gitmek istiyorsan defol git diye bağırdı sok oldum ne diyeceğimi bilemedim
Sonra pişman oldu ama is isten geçti herkesin yanında bağırıp yalnızken özür dileme dedim
Ama suan çok kırgınım ne yapmalıyım
Pardon da ne zaman bir kaç kez geçiyor dedimKonu sahibi asla evden gitmek istemiyor ki.
Bahanesi o onun. Bulamam , gidemem demek.
Az evvel araba günde bir kaç kez geçiyor derken, şimdi bir sefer geçiyora düştü mesela.
Her kadın kalkıp gidecek kadar güçlü değil.
Konu sahibi sadece üzülmüş bu duruma , eşi de özür falan dilemeyecek bence. Çünkü karısını çok iyi tanıyor.
Konu sahibi unutmaya çalışın olanları. Başka çareniz yok sizin.
Her öneriye bir cevabınız var.Pardon da ne zaman bir kaç kez geçiyor dedim
Burda konu paylaşınca herkes hakkında herseyi söyleme hakkınız olmuyor sizin
Boş boş yorum yapmayın benim ne kadar çaremin olduğu da sizi hiç ilgilendirmez
Boşuna demiyorlar kadın kadının dusmanidir diye
Bakın ben burada konu açmış olabilirim fikir almak istemiş olabilirim ama bu her söyleneni yapacağım anlamına gelmiyorHer öneriye bir cevabınız var.
Evden git diyene ; yol bilmem diyorsunuz.
Evde kal çek diyene ; ben hak etmedim diyorsunuz.
Kimse kimsenin düşmanı falan değil. İnsan en çok kendinin düşmanıdır. Ayrıca nasıl bir üslup bu ?
Madem kendiniz çok iyi biliyorsunuz , neden konu açıyorsunuz ?
Gerçekleştiremediğiniz şeylerin sorumlusu kimse değil.
Bakın ben burada konu açmış olabilirim fikir almak istemiş olabilirim ama bu her söyleneni yapacağım anlamına gelmiyor
Ki önce bir dönüp kendi üslubunuza bakın
Karşınızda ki insanı ne kadar ezdiginizin farkında misiniz
Suan zor bir durumun içerisindeyim
Evet bende çekip gitmem gerektiğini biliyorum bu konuyu açmadan öncede biliyordum
Ancak sonrasında eşimin olumlu tavırları oldu ve ben eğer çekip gidersem kendi ailem de olayı öğrenecekti onların öğrenip üzülmesini hiç istemiyorum
Burada sadece size anlattığımı biliyorsunuz daha fazlasını bilmiyorsunuz bildiğiniz kadarı bu kadar büyük laflar etmeniz için yeterli gelebilir size ama bana hakaret edemezsiniz
İlk yazdığınız mesajı baştan asagi bir okuyun ve kendinize yazıldığını varsayın emin olun size de çok cirkin gelecek
Tavsiyenizi verdikten sonra o tavsiye ye uymak zorunda olmadığımı bilin yine de yorumunuz için teşekkür ederim vakit ayirdiniz
Ne alakası var hanımefendi ben şimdi eşimi affettiğimi mi söyledimhakaret gormedim haksizlik yapmayin fazla alingansiniz ama yanlis kisiye bence.... Esiniz olumlu davrandi diye herkesten takdir mi bekliyosunuz nedir?
Hanımefendi ben size hiç kötü bir şey yazmadım ki.Bakın ben burada konu açmış olabilirim fikir almak istemiş olabilirim ama bu her söyleneni yapacağım anlamına gelmiyor
Ki önce bir dönüp kendi üslubunuza bakın
Karşınızda ki insanı ne kadar ezdiginizin farkında misiniz
Suan zor bir durumun içerisindeyim
Evet bende çekip gitmem gerektiğini biliyorum bu konuyu açmadan öncede biliyordum
Ancak sonrasında eşimin olumlu tavırları oldu ve ben eğer çekip gidersem kendi ailem de olayı öğrenecekti onların öğrenip üzülmesini hiç istemiyorum
Burada sadece size anlattığımı biliyorsunuz daha fazlasını bilmiyorsunuz bildiğiniz kadarı bu kadar büyük laflar etmeniz için yeterli gelebilir size ama bana hakaret edemezsiniz
İlk yazdığınız mesajı baştan asagi bir okuyun ve kendinize yazıldığını varsayın emin olun size de çok cirkin gelecek
Tavsiyenizi verdikten sonra o tavsiye ye uymak zorunda olmadığımı bilin yine de yorumunuz için teşekkür ederim vakit ayirdiniz
Bakın ben burada konumu paylaştığımda çekip gitmek hiç aklıma gelmedi mi sanıyorsunuz zaten gidebilecek olsam konu açmakla uğraşmaz uygulardımHanımefendi ben size hiç kötü bir şey yazmadım ki.
Siz şu an çok alıngan davranıyorsunuz. Her kötü/ yanlış muamele gören kadın boşanacak ve eşinden ayrı duracak diye bir kural yok ki.
Herkesin sabrı ve kırmızı çizgileri çok başka.
Ben sadece sizin her söylenene bir cevabınız ( bana göre bahaneniz) olduğu için boşuna evden git , ayrıl demeyin diyorum.
Bakın hala eşim olumlu davrandı diye yazıyorsunuz. Sonuçta hayat sizin , kabullenmekte sizle alakalı bir durum.
Ama gelip buraya evden gidemem araba yok demeyin. Çünkü bu inandırıcı gelmiyor.
Bende çok badireler atlatmış bir kadınım.
Ben de çok zor şeyler yaşadım. Ama o dönem terk edecek gücü kendimde bulamadım. Aynı sizin gibi bir ton bahanem vardı. 3,5 yıl sonra canıma tak etti mesela. O yüzden bana gelipte zor durumdayım falan demeyin.
Benim için bu büyük bir sorun değildi ve ben sadece kırıldım asla ayrılmayı düşünmüyorum derseniz bu çok daha realist olacaktır.
İyi forumlar diliyorum .
Ayakları üzerinde duran insan arabaya binip gidemiyor . Sahiden inanılmaz derece de ayaklarınız üzerinde duruyormuşsunuz.Bakın ben burada konumu paylaştığımda çekip gitmek hiç aklıma gelmedi mi sanıyorsunuz zaten gidebilecek olsam konu açmakla uğraşmaz uygulardım
Eğer ben çekip gideceksem bunun arkası mahkeme olur öyle dediğiniz gibi de yıllarca oturup çekmem gayet ayakları üzerinde durabilen bir insanım
Biraz dertleşmek bir iki taktik almak için açtım konuyu ve sağolsun bir çok kişide fikrini söyledi ama sizin tavrınız beni çok rahatsız etti
Siz anladığım kadariyla boşanmışsınız ve hayatta ki tek başarınız da bu olmuşAyakları üzerinde duran insan arabaya binip gidemiyor . Sahiden inanılmaz derece de ayaklarınız üzerinde duruyormuşsunuz.
Ha birde senelerce çekmem diyorsunuz ya def ol diyen kişiyi alttan alır, dizinin dibinden ayrılmaz ve gık demezseniz asla mahkemelik durumunuz olmaz.
Yaşasın evlilik için kendinden vazgeçen ve kocacıklarının yanından ayrılmayan kadınlar !
Ay neyse cidden sizinle bizim anlaşmamız imkansız.
Ajitasyon yapmayı bıraksanız keşke.Hayatta pek çok başarım var çok şükür.Siz anladığım kadariyla boşanmışsınız ve hayatta ki tek başarınız da bu olmuş
hayırlı olsun
Ne kadar kötü bir insansınız yaralı bir kadını hemen ilk fırsatta yarasından yakalamaya çalışıyorsunuz
Lütfen konumdan çıkıp gidin zira böylesine kararmış bir kalbin yorumuna asla ihtiyaç duymuyorum
Bana da öyle yapıyo memlekete bi daha da gitme onla ceza ver esine herkesin yanında özür dilesin seni cok üzdü çünküİyi akşamlar hanımlar
Eşimle ailesinin yanına gelmiştik burda halletmesi gereken isler var ama o kadar saçma ki çok bunaldım burada fazlasıyla kaldığımızı düşünüyorum. Artık gitmek istediğimi söyleyince bulunduğumuz odanın kapısını açıp ki annesi vs duysun diye gitmek istiyorsan defol git diye bağırdı sok oldum ne diyeceğimi bilemedim
Sonra pişman oldu ama is isten geçti herkesin yanında bağırıp yalnızken özür dileme dedim
Ama suan çok kırgınım ne yapmalıyım