Nasıl davranmalıyım?

mirellaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2023
15
5
1
38
Yaklaşık 2 aylık evliyim. Eşimden çok memnunum fakat ilişkimizde zaman zaman hem cinsel hemde duygusal yönde eksiklik hissediyorum. Örneğin bazı konularda çok inatlaşıyor. Yüzük takmıyor, düğün fotoğraflarımızı paylaşmıyor, evin içinde bile bazen dokunmaktan çekiniyor bana. Aldatmadigina eminim fakat bir eksiklik var. Daha doğrusu evlendikten sonra kendini duygusal olarak geri çekmiş gibi. Konuşmaya çalışıyorum saçmalama deyip konuyu kapatıyor. Sizlerden akıl rica ediyorum. Bu sıkıcı günlerden nasıl kurtulabilirim.

Gerçekten 37 yaşında mısınız ? Evleneli 2 ay olmuş. Gerçekten eşinizin "Tbt vb" etiketiyle düğün fotoğraflarınızı paylaşmasını mı bekliyorsunuz ?

Yüzük takmanın sebebi ben evliyim yada nişanlıyım demektir takmamak ve sosyal medyada da gizliyorsa yani içinize kurt düşürmek isteme ama laf arasında bi bebek kobusu açıb eğer bebek yapma konusuna da uzaksa boşanmayı düşünüyor olabilir yani aldatmıyor olabilir ama uzaktan uzaktan ilgilendiği biri olabilir mi

Yüzük takmaması ve sosyal medyada fotoğraflarınızı paylaşmaması konuyu bambaşka bir yere sürüklüyor ama oncesin de şunu söylemeliyim ki ten uyumu diye bir durum var bazen maalesef ki ne kadar aşk veya sevgi olursa olsun aranız da o uyum yakalanmadiginda bu tarz problemler ortaya çıkabiliyor. Biliyorum ki partnerin duygusal anlamda uzaklasmasi ve kendini geri çekmesi çok can sıkıcı olabiliyor ve biz kadınlar maalesef ki durumu çözebilmek adına istemsizce üstlerine gidebiliyoruz. Krizi yönetebilmek adına sizin de kendinizi geri çekmenizi öneririm hatta eşinizden fiziksel anlamda da uzaklaşın bı tatil ya da aile ziyareti yapın bırakın bı nefes alsın düşünsün,sizi ozlemesine izin verin bunu yapın ki sizde durumun ne ile ilgili olduğunu görün emin olun dışardan izlediğinizde doğruyu doğru bir şekilde analiz edebilirsiniz. Şunu söylemeliyim ki erkek ve kadın beyni çok ayrı çalışıyor ve asla bizim gibi duygusal değil aksine mantık odaklı düşünüyorlar o yüzdendir ki biz kadınlar gibi her sorunu konuşup halletmek yerine sorunu kendi içlerin de bir yerlere sakliyip dışarıya açık vermemek adına sessiz düşünüyorlar bundan dolayı zaman kavramı çok önemli.
Zamana ve akışa bırakın umarım en kısa zamanda güzel sonuclara ulasirsiniz sevgiyle...

Bazı erkekler yüzük takmayı pek sevmiyor, alışkanlığı da yok ise ve de işi yüzük kullanımına da uygun değilse hiç takmayanlar bile var. Benim eşim de takmıyor ama sıkboğaz etmem tak diye. Ister taksın ister takmasın. Yüzükten ziyade ahlak olduktan sonra endişe etmeye gerek yok. Ve de cümle alemin de boy boy düğün fotoğraflarınızı görmemesi bana bir eksiklik olarak gelmiyor. Eşiniz neden size dokunmaktan çekiniyor bilemedim. Kendisiyle huyuna suyuna gidip konuşup öğrenmek lazım. Iletişim olmadan evlilik zor yürür.

Gerçekten 37 yaşında mısınız ? Evleneli 2 ay olmuş. Gerçekten eşinizin "Tbt vb" etiketiyle düğün fotoğraflarınızı paylaşmasını mı bekliyorsunuz ?
Neden gerçekten? Evet yaşım 38 ve 2 ay oldu. 5 yılda bir dünya fotoğraf biriktirdik, düğün dış çekimini dahil. Biraz özenmesini ve ilk günkü fotoğrafımızı değiştirmesini bekliyorum sosyal medyalarindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…