Nasıl davranmalıyım?

hep böyle olur bize kızdıkları şeyleri dışarda rahatça yaparlar.şeytan diyo evire çevire meydan dayağı at ibreti alem

ondan sonrada biz kıskanç oluyoz biz dırdırcı oluyoz.sanki yoktan varediyoruz.malzemeyi onlar elimize veriyor

Son düzenleme:

elim olabildiğince ensesinde ama buradan oraya fazla bir müdahale edemiyorum bütün gün beraberler mağazada yalnız kaldıkları zamanlar çok oluyor bu da beni çok tedirgin ediyor. Aslında korkum aldatılmak değil aldatılıpta bilmemek salak yerine konulmak ondan korkuyorum yoksa aldatsın yani çeker giderim problem değil kendisi kaybeder ama aptal yerine konulmak istemiyorum

oooooooooooooooffffffffffffffffffffffffff ooooooffffffffffffffffffffffffff diyorum başka bişey demiyorum yok ben yinede 1 2 bişey söyleyim yaw
eşim büyük kurumsal şirketlerde önemli bi sektörde ve iyi bi pozisyonlarda çalıştı hep yakışıklıdır ve sempatiktir sıpa evli erkekler cazip geliyo şimdiki şıllıklara
ama ben yıllardır alıştım sende alışırsın gülüm benim eşimde çengilerle çalışıyo şirkette 10 15 kız var hepsi popodan 2 parmak aşağıda etek giyiyo hepsi azgın kocamın facesinde bi fotoları var hepsinin hele bi tanesi 333 yaparken resmini koymuş ve niceleri şimdi uzun uzun yazmayım allahtan eşim hepsine gerizekalı bunlar ya falan der ve gerçekten öyle düşündüğünü bilirim kızar giyim tarzlarıyla ilgili falan hatta müdür olduğu için uyarır eğer işine gelseydi kızmazdı çok eminim kocamdan ama erkek ve kızlar çok fena bi halt olcağından değilde işte insan böyle insanları görünce midesi bulanıyo azıcıkta şeytan aklına giriyo insanın
hiç gitmem iş yerine aman napim yaa üf gözüm görmesin şakalaşmalar falan katil matil olurum illa şakalaşma falan oluyodur normal yani ama dozu önemli sen takma benim gibi olursun zamanla bazen kendime hayret ediyorum kendime çok güvenirim eşimde bunu çok iyi bilir hemde çok belki ondan

Son düzenleme:

benim eşimde yakışıklıdır işin kötüsü keşke çirkin olsaydı kimse bakmasaydı . Birde o kız için hep salak bu ya der kız hiç bir işi beceremiyor. Eşim orada olmadığı zaman arayıp herşeyi eşime soruyor. Adam gibide anlatamıyor derdini eşimde sinirleniyor. Acaba bu kadar salak biri eşime çekici gelir mi ki? Bazen erkeklere böyle salak saf kızlar çekici gelir ya ondan korkuyorum. bide yaşıda benden küçük çıtır gelmez dimi ona? hoş bende kart değilim 22 yaşındayım hemde minyon tipliyim of düşün düşün kafayı yicem ;(

ya boşuna kafanı yoruyosun bak sonunda takıntı olarak kalır benden söylemesi bende olmuştu ilk evlendiğimiz zaman 3 5 ay evde oturcaktım bi süre çalışmayacaktım kafayı yemiştim nerdeyse bizimkine sarmıştım feci hemde çok çok saçma bişeyle
eski kız arkadaşını düşünüp düşünüp ağlıyodum sanki benim hiç erkek arkadaşım olmamış gibi yaşadığımız bi olayda yoktu 5 sene önce bitmiş kızda cahil ve çirkinmiş ama takacamya kayınvalideme gidiyodum acaba bu koltuğa oturmuşmudur o kız yok işte bu tuzluktan tuz dökmüşmüdür bu tuvallete tahretlenmişmidir uçmuştum resmen ya kayınvalideme kız hakkında bişeyler soruyodum kadında şaşırıyodu yazık oda kızı kötüleyip duruyodu kafanı dağıtacak bişeylerle ilgilen bu işin sonu kötü

merhabalar. yeniyim bu topıkte. benim de sorum var bana da fikirler yazın.
eşim benden bıkmış durumda. yok şöyle dedin___ yıllar önceki bile olabilir____ yok şöyle yaptınlar falan filan. adamın bana kırgınlığı kini hiç bitmiyor.
ama bana sorarsanız onun için çok fedakar oldum her zaman. ne yapsam yaranamadığımı düşünüyorum.
bu durum düzeli rmi acaba? yoksa inceldiği yerden kopsun mu? tabii bir de oğlumuz var kopsun derken. 6 aylık.
evlenmeden önce de böyleydik biz aslında böyle böyle evlendik.
annesinden nefret ediyorum ilk gün nefret ettim. oysa annesine çok düşkün tabii. belki annesi yaptı onu böyle ince ince.
annesi ilginç bir kadın. ev hanımı ve yüksel tahsili yok. gel gör ki bir dil ve bir kendine güven var sanki kaymakam. sadece kednince tabii.
aslında son derece görgüsüz, insanlığı kıt, merhametsiz, ketum ve boş kafalı bir kadın. 60 a yakın ama çok enerjım bir kadın. yok yürüyüşüm yok ilacım yok meyve saatim. doktor doktor yıllık kontroller falan. ayy bunları ir de dar gelirli olarak yapıyor düşünebiliyormusnuz????
ve yıllar içinde bir baktım annesi benim için ne düşünüyorsa kocam aynını düşünüyor. gözleri kör sanki adamın yaaa.
gelirim iyi ama o kadına sadece aldığım ___ yani hiçbirşey___ kadar verdiğimi gördüğü an takii evlenmeden önce kadın çıldırdı.
oğluan da bir mendil dahi vermedi. yanii beni istemediğinden değil tarzı bu olduğundan.
kadının bütün şifrelerini en başta çözdüm esnafım yanii onun gibi kaçını görüyorum.
nişanlı iken oğlum bununla evvlenme dedi yerlere yattı, ki kendi tanışmtırmıştı bizi, evlenince de gel oğlum gidelim ben sana başka kız alıyım dedi:)))))
oğlu gitmedi ama zamanla benim için annesi gibi düşündü, doldu doldu doldu.
bu adamı bir türlü kazanamıyorum. ne yapimmm kızlar yaaa.

Son düzenleme:

bence yeni konu açmakla başla işe buradan pek yardım alamazsın canım :)

kıskandığını belli etmeden şakalaşmalardan rahatsızlığını dile getir , çalışanlarla birazdaha mesafeli olması gerektiğini hatırlat bence

Kendi kendini doldurusa getirme esinide bu konuda uyarma..sonra koz olarak kullanir,uzer seni..sen sik sik git esinin yanina guzel guzek kokos ol,bebisinide al yanina hatta bikac sefer kayinvalideni bebeisinle yolla..bayan anlasin sahipsiz olmadigini.cokta sikma kocani ters teper sonra..sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…