Nasıl davranmalıyım?

Minuscule9

Annesinin minik kuzusu!
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
517
0
66
Trabzon
Merhaba kızlar bu aralar bu konu aklıma çok takılıyor. Ben 22 yaşındayım eşim 26. 4 ay sonra 4. Evlilik yıldönümümüz ve 1 buçuk yaşında oğlumuz var. Neyse konuya girelim eşimin çalıştığı yerde bir kız var 20- 21 yaşlarında ve devamlı beraber çalışıyorlar eşim müdür kız müdür yardımcısı ister istemez hep diyalog halindeler arada şakalaşmalar falanda oluyor haliyle. Bu aralar sık gidiyorum eşimin iş yerine ve inanılmaz kıskanıyorum bu durumu. Bir yandan e bütün gün beraberler elbette konuşacaklar şakalaşacaklar falan diyorum bir yandanda içim içimi yiyor ya aklı kayarsa diye. Sonuçta burada neler okuyoruz olmaz değil yani erkek kanında var. Eşimi o kızdan kıskandığımı hiç belli etmedim şimdiye kadar. İyimi yapıyorum kızlar belli etmem mi lazım etmemem mi. Belli etmesem nasıl olsa kıskanmıyor diye düşünüp birşey yapar mı acaba? Yada belli etsem kıskanılacak bir şey olduğunu fark edip ilgisini çeker mi off aklım karışık yardım ediiiin :( hep diyalog halindeler arada şakalaşmalar falanda oluyor haliyle. Bu aralar sık gidiyorum eşimin iş yerine ve inanılmaz kıskanıyorum bu durumu. Bir yandan e bütün gün beraberler elbette konuşacaklar şakalaşacaklar falan diyorum bir yandanda içim içimi yiyor ya aklı kayarsa diye. Sonuçta burada neler okuyoruz olmaz değil yani erkek kanında var. Eşimi o kızdan kıskandığımı hiç belli etmedim şimdiye kadar. İyimi yapıyorum kızlar belli etmem mi lazım etmemem mi. Belli etmesem nasıl olsa kıskanmıyor diye düşünüp birşey yapar mı acaba? Yada belli etsem kıskanılacak bir şey olduğunu fark edip ilgisini çeker mi off aklım karışık yardım ediiiin :(

kıskandığınızı söyleyip yada belli edip de uyuyan yılanı uyandırmayın derim.eşinizin kişiliğinde varsa zaten ne yaparsanız yapın aldatır.bence kendinizi olmayan bişey için boştan yere üzmeyin.arada bir işyerine uğrayın,sürprizler yapın,varlığınızı hissettirin yeter.tüm derdiniz bu olsun mutluluklar... :71:

kesinlikle kıskandığınızı söylemeyin. ama bazen aynı davranışı gösterip seninde böyle konuşmaların var demek ki doğru değilmiş diyebilirsiniz. bazen yanlış yapıyorsun demekten etkilidir.ayrıca biraz dikkat çekici olun derim. iş yerine gidiyor mussunuz. herkes bir kez size dönüp baksa fena olmaz sanki

kesinlikle kıskandığınızı söylemeyin. ama bazen aynı davranışı gösterip seninde böyle konuşmaların var demek ki doğru değilmiş diyebilirsiniz. bazen yanlış yapıyorsun demekten etkilidir.ayrıca biraz dikkat çekici olun derim. iş yerine gidiyor mussunuz. herkes bir kez size dönüp baksa fena olmaz sanki

ay süslenmeden gidermiyim canıım oğlumu bile jilet gibi götürüyorum. :D

yaa ben genel konuşmimde şimdiki kızlar evli adamlara asılıyor..

Onları yemek ve canları isteyince bırakmak kolay oluyor..

Adamın bi düzeni var nasıl olsa çocuğuda var bırakmaz ee parasıda var diyolar yiyolar..

Rabbim ıslah etsin bölelerini..

İnşallah eşinizle arasında bişi yoktur olmazda kıskanmakda haklısınız
Ben olsam ben deli olurdumm
Onlar iş arkadaşı diye şakalaşmak flnda neyin nesii..
İşlerini yapsınlar seviyeli bir şekilde..
İlla herkes iş arkadaşlarıyla şakalaşcak diye bi kural mı var..

harikasın. sana bu yakışır. o zaman hiç korkma. eşin senden başkasını göremeyecek kadar kör olmuştur bile

canım eşime çok güveniyorum aldatmaz biliyorum benide çok seviyor onuda biliyorum ama ne biliyim bazen içime bir kurt düşüyor bunca insan yapıyor babamda yapmış çok çapkındır babam 50 yaşında hala sevgili değiştirip duruyor 2. Eşini 24 yaşında kızla aldatmıştı insanın babası bile yapınca acaba diyebiliyor yani buradada bir sürü şey okuyorum etkileniyorum sanırım :(

cnm bence kocna bisey belli etme..kocanin aklina bisey sokma yoksa adamin ilgisi o tarafa kayabilir demekki kiskanilcak bi bayan diye düsünür..sen sadece SIK SIK esini is yerine git vede kendini göster derim..tabikide süslenip püslenip cok cekici ol.. o kza nispeten..oda görsün meydanin bos olmadigini..vede esine onun önünde hep ilgi göster..ne biliyim askim,bitanem deyip saril cilve yap flan iste...hem esinin gözü böylelikle senden baskasini görmez hemde o kiz(eger sayet aklinda fesat bisy varsa)sansinin olmadigini anlar...:51:

yaa ben genel konuşmimde şimdiki kızlar evli adamlara asılıyor..

Onları yemek ve canları isteyince bırakmak kolay oluyor..

Adamın bi düzeni var nasıl olsa çocuğuda var bırakmaz ee parasıda var diyolar yiyolar..

Rabbim ıslah etsin bölelerini..

İnşallah eşinizle arasında bişi yoktur olmazda kıskanmakda haklısınız
Ben olsam ben deli olurdumm
Onlar iş arkadaşı diye şakalaşmak flnda neyin nesii..
İşlerini yapsınlar seviyeli bir şekilde..
İlla herkes iş arkadaşlarıyla şakalaşcak diye bi kural mı var..

evet canım şimdi ben çalışıyor olsam çalışanlarla şakalaşsam eminim anında işten çıkartır beni. Kendide yapmasa keşke :(

cnm bence kocna bisey belli etme..kocanin aklina bisey sokma yoksa adamin ilgisi o tarafa kayabilir demekki kiskanilcak bi bayan diye düsünür..sen sadece SIK SIK esini is yerine git vede kendini göster derim..tabikide süslenip püslenip cok cekici ol.. o kza nispeten..oda görsün meydanin bos olmadigini..vede esine onun önünde hep ilgi göster..ne biliyim askim,bitanem deyip saril cilve yap flan iste...hem esinin gözü böylelikle senden baskasini görmez hemde o kiz(eger sayet aklinda fesat bisy varsa)sansinin olmadigini anlar...:51:

ay canım eşim başkasının yanında cilve yaparsam oyar beni utangaçtır yaptırmaz ki :(

canım sakın ama sakın belli etme kıskandığını...
sen iyi yapıyorsun, güzelce süslen git gidiyorsan da, evde de iyi davran, niye kaysın ki aklı missssss gibi karısı varken :)

ben belli etme diyenlere katılmıyorum. en azından bu durumdan rahatsızlık duyduğunu söylemen lazım. ne demek iş arkadaşıyla şakalaşmak. işin içinde laubalilik varsa korkacaksın hele de şimdiki kızlardan korkacaksın. hepimiz nefsani yönden ince bi çizginin üstünde yürüyoruz. hele ki erkekler bu konuda daha zayıf. sakın ha hiçbişi olmamış gibi davranma. bir olmaz iki olmaz üçüncüde aklına düşer. öyle bi ortama zemin hazırlamak demek bu ikisinin yaptığı.
bi de şu gelio aklıma: acaba sen iş arkadaşınla böyle olsan eşin ne der? tepkisini az çok kestirirsin di mi? ve buna razı olacağını hiç sanmıyorum razı olmayacaksa da afedersiniz ama ortada bi bokluk var demektir.

ben belli etme diyenlere katılmıyorum. en azından bu durumdan rahatsızlık duyduğunu söylemen lazım. ne demek iş arkadaşıyla şakalaşmak. işin içinde laubalilik varsa korkacaksın hele de şimdiki kızlardan korkacaksın. hepimiz nefsani yönden ince bi çizginin üstünde yürüyoruz. hele ki erkekler bu konuda daha zayıf. sakın ha hiçbişi olmamış gibi davranma. bir olmaz iki olmaz üçüncüde aklına düşer. öyle bi ortama zemin hazırlamak demek bu ikisinin yaptığı.
bi de şu gelio aklıma: acaba sen iş arkadaşınla böyle olsan eşin ne der? tepkisini az çok kestirirsin di mi? ve buna razı olacağını hiç sanmıyorum razı olmayacaksa da afedersiniz ama ortada bi bokluk var demektir.

bende içindeyken o iş yerini bombalar canım. Off bilmiyorum yaa bir daha rastlarsam uyarıyım bari. Sonrada beni sıktın bunalttın olmasın ama :S

canım ne gibi şakalaşmalar oluyor aralarında..örnek verebilir misin??

mesela ya öyle çok büyük haha hihi değil 2 gün önce olanı anlatıyım eşim bir markette mağaza sorumlusu bu kızda bir altı müdür yardımcısı olarak düşünün. Kasadan kendi aldıklarını geçmeleri yasak o yüzden diğer mağaza çalışanları kasadan geçiyor aldıklarını kız birşeyler almış eşime kasadan geçermisiniz dedi. Mağaza çalışanlarına indirim var eşim geçti indirim yapmadı dedi yavşak yavşak kızda güle güle kasadan bir iki tuşa bastı indirim gözüktü öyle yani çok gülüştüklerini görmedim. Yaklaşık 2 sene öncede olmuştu böyle o zamanlar eşim müdür değildi o kızda yoktu başka bi kızdı bu. Biri birşey iade etmiş fişini kaybetmişler bizde o üründen aldık kayınvalidemle beraber gitmiştik. İşte kız fiş buldum dedi eşimde ver diye atladı hemen bi fiş çekişmesi oldu aralarında bende sinirlendim eşime sadece ters bi bakış atıp çıktım gittim kayınvalidem oradaki laubaliğe mi bozuldun diye sordu bende farkettim dedi böyle işte.

Son düzenleme:
esinizin aklina o kizla ilgili hic bir sey sokmayin...
kiskandiginizi belli etmeyin...
fakat hep bakimli, esinize karsi ozenli ve cilveli olun esinizin akli bu kiza kaymasin :27:

sakalasmalari ve yakin olmalari cok normal bence, ayni is yerinde butun gun beraber calisiyorlar...
seviyeli oldukca ve laubali olmadikca gayet normal...

Son düzenleme:
canım bana kalırsa eşine şimdilik hiç birşey belli etme çünkü bu sefer aralarında bişey olursada senin işkillendiğini bildiğinden daha dikkatli davranır ve sen anlayamazsın bekle biraz ve onları gözlemle bakışmalrına bak falan birazcık zaman tanı duruma göre karar verirsin nasıl davranacağına..

canım bana kalırsa eşine şimdilik hiç birşey belli etme çünkü bu sefer aralarında bişey olursada senin işkillendiğini bildiğinden daha dikkatli davranır ve sen anlayamazsın bekle biraz ve onları gözlemle bakışmalrına bak falan birazcık zaman tanı duruma göre karar verirsin nasıl davranacağına..

aralarında birşey olduğunu sanmıyorum ama... Erkek milletinede güven olmaz telefonunuda karıştırmaya başladım ama öyle birşey yapacak olsa telefonunda bırakmaz o. Of of ne yapıcam ben durup dururken neler sokuyor aklıma ya ne olurdu benim yanımda şakalaşmasaydı kıskanç olduğumuda biliyor :(

mesela ya öyle çok büyük haha hihi değil 2 gün önce olanı anlatıyım eşim bir markette mağaza sorumlusu bu kızda bir altı müdür yardımcısı olarak düşünün. Kasadan kendi aldıklarını geçmeleri yasak o yüzden diğer mağaza çalışanları kasadan geçiyor aldıklarını kız birşeyler almış eşime kasadan geçermisiniz dedi. Mağaza çalışanlarına indirim var eşim geçti indirim yapmadı dedi yavşak yavşak kızda güle güle kasadan bir iki tuşa bastı indirim gözüktü öyle yani çok gülüştüklerini görmedim. Yaklaşık 2 sene öncede olmuştu böyle o zamanlar eşim müdür değildi o kızda yoktu başka bi kızdı bu. Biri birşey iade etmiş fişini kaybetmişler bizde o üründen aldık kayınvalidemle beraber gitmiştik. İşte kız fiş buldum dedi eşimde ver diye atladı hemen bi fiş çekişmesi oldu aralarında bende sinirlendim eşime sadece ters bi bakış atıp çıktım gittim kayınvalidem oradaki laubaliğe mi bozuldun diye sordu bende farkettim dedi böyle işte.

Tatlım bişey dikkatimi çekti eşim utangaç bana cilve falan yapmama kızar yaptırmaz utanır demişsin ama maşallah elalemin kızlarıyla şakalaşırken hiç utanmıyor kızların yaptığı ne cilve değilde...Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...Şimdiki kızlar çok fena arkadaşım eşinin aklında olmasa bile kızlar böyle şakayla falan dikkatini çeker erkektir sonuçta...Eşine güven ama kızlara asla...Bende olsam kıskanırdım.Güven ama çaktırmadan elin ensesinde olsun canım mutluluklar.

Back
X