- Konu Sahibi Minuscule9
Merhaba kızlar bu aralar bu konu aklıma çok takılıyor. Ben 22 yaşındayım eşim 26. 4 ay sonra 4. Evlilik yıldönümümüz ve 1 buçuk yaşında oğlumuz var. Neyse konuya girelim eşimin çalıştığı yerde bir kız var 20- 21 yaşlarında ve devamlı beraber çalışıyorlar eşim müdür kız müdür yardımcısı ister istemez hep diyalog halindeler arada şakalaşmalar falanda oluyor haliyle. Bu aralar sık gidiyorum eşimin iş yerine ve inanılmaz kıskanıyorum bu durumu. Bir yandan e bütün gün beraberler elbette konuşacaklar şakalaşacaklar falan diyorum bir yandanda içim içimi yiyor ya aklı kayarsa diye. Sonuçta burada neler okuyoruz olmaz değil yani erkek kanında var. Eşimi o kızdan kıskandığımı hiç belli etmedim şimdiye kadar. İyimi yapıyorum kızlar belli etmem mi lazım etmemem mi. Belli etmesem nasıl olsa kıskanmıyor diye düşünüp birşey yapar mı acaba? Yada belli etsem kıskanılacak bir şey olduğunu fark edip ilgisini çeker mi off aklım karışık yardım ediiiin
hep diyalog halindeler arada şakalaşmalar falanda oluyor haliyle. Bu aralar sık gidiyorum eşimin iş yerine ve inanılmaz kıskanıyorum bu durumu. Bir yandan e bütün gün beraberler elbette konuşacaklar şakalaşacaklar falan diyorum bir yandanda içim içimi yiyor ya aklı kayarsa diye. Sonuçta burada neler okuyoruz olmaz değil yani erkek kanında var. Eşimi o kızdan kıskandığımı hiç belli etmedim şimdiye kadar. İyimi yapıyorum kızlar belli etmem mi lazım etmemem mi. Belli etmesem nasıl olsa kıskanmıyor diye düşünüp birşey yapar mı acaba? Yada belli etsem kıskanılacak bir şey olduğunu fark edip ilgisini çeker mi off aklım karışık yardım ediiiin