Merhaba arkadaşlar.Ben 2 yıllık evliyim.Eltimle ilgili ne yapmam gerektiğini sizlere sormak istedim.
Aynı bibada oturuyoruz kayınvalidem ve eltimle.Kayınvalidemle bir sorunum yok.Eltimle samimiyetim yok.Öylesine görüşüyoruz benden hoşlanmıyolar kocasıda.Ben çalışıyorum o ev hanımı.Pek görüşmeye de vaktimiz olmuyo zaten.Benim giyinmemi ,hafta sonları gezmemi kıskanıyo diye düşünüyorum.Genelde kardeşimle oluyorum ctesi günleri.pazar evde oluyorum.Kısaca bu bilgileri vermek istedim yardımcı olması amacıyla.(Kendisinin 2 yıldır evine gelen bir arkadaşını bile görmedim.)
Eltim facede kız kardeşimle ekli.Ben eklememiştim onu.çok sık girmiyorum faceye arada nadiren giriyorum.resim varsa onlara bakıyorum paylaşılan.Bazen bana kızdığında faceye bişeyler yazıyo.kardeşim sölüyo bana yazdığı belli.Geçen gün hafta sonu biyerlere gitmiştik eşimle resimleri yükledim.görmüş kardeşimden.not olarak ta resmin birinin altına evli,mutlu... diye yazıp gülücük koymuştum.Eltimde bizim mutlu olmadığımıza dair yazı paylaşmış.bana dediği yazmıyo tabi ama benim resimlerimden sonra hemen yazmış.kardeşim söyledi.Yani bizim mutlu olmadığımızı ima ediyo.Not:Kendide eşiyle sarmaş dolaş resimlerini koymuş.Millete göstermelik.Bişeyler kanıtlamaya çalışıyor sanki.
-Ben napıyım şimdi.Kardeşimin bana onun yazdıklarını sölediğini sanıyor ve bana ordan laf atıyo.Haberim yokmuş gibi davranıyorum ben yüzüne gülüyorum şu anda.
-Bende mi eklesem onu faceme bakalım yazıcakmı öyle şeyler cesareti varsa yazar.ne dersiniz kızlar.
bende ekli değil ki eltim.durup dururken ne diyim.
faceden atışmak tarzım değil ve çok saçma.o kendi kendine yazıyo.Yüzüme gelip bence sen mutlu değilsin dicek hali yok ya.:))
Mış miş
Size yazdığına dair kesin birşey yok ki elinizde ne söyleyeceksiniz? Bu kadar ciddiye almayın şu facebook olayını yahu.
evet yüzüme söyleyemiyo.Ama ele güne karşı ordan bişeyler yazıyo.Milet dicek bu nlar mutsuz bizim için.Akrabalarda var facede
kendin ol yeter...karşılıklı zıtlaşmalara,yarışlara gerek yok..o bana böyle yazdı bende karşılığını vermeliyim değil..boşuna huzursuzluk..bırak çekemiyorsa kendi kendine çekemesin..insanlar zaten kim nasıldır anlar merak etmeyin,boşa dert etmeyin..iki tarafta ayrıda olsa ortakları sizsiiniz yani iki tarafta sizin aileniz...kardeşinizide çekişmelerinize alet etmeyin,siz olmazsınız ama belli zamandan sonra kardeşiniz nefret duygusunu hissetmeye başlar...
bende ekli değil ki eltim.durup dururken ne diyim.
faceden atışmak tarzım değil ve çok saçma.o kendi kendine yazıyo.Yüzüme gelip bence sen mutlu değilsin dicek hali yok ya.:))
Faceden atışmanın saçma olması kadar, fotoları paylaşıp mutlu olduğunu yazmakta bir o kadar gereksiz.
Neden bir imza gibi oldu şu face ?
Nereye gittiğini bile yazıyor insanlar. Anlamıyorum, asla anlayamayacağım.
..
''Şu beni kıskanıyor'' demek çok sinirlerime dokunuyor.
Kıskanıldığını hisseden kıskanç bir insandır. Sizin giyiminizi niye kıskansın ?
Belki siz farkında olmadan soğuk ve kendini beğenmiş davranıyorsunuz o da öyle soğuk davranıyor.
Genelde böyle davrananlar kıskanıldığını hissediyor çünkü.
İçinize oturduysa alın karşınıza konuşun duyduklarınız üzerine.
Bir sorun aslı var mı varsa neden yazdığını ?
Ben her şeyimi yazıyorum, her anımı fotograflayıp koyuyorumMark a sürekli dua ediyorum Ama şöyle bir nüans var ben kendi çapımda takılıyorum, başkalarının dokundurmalarıyla, yazdıklarıyla ilgilenmiyorum.
ben hiçbirşey paylaşmıyorum yazı falan.sadece okuyorum.resimde az eklidir bende.abartıdan hoşlanmıyorum.bazıları her anını fotoğraflayıp koyuyo.ne gerek var.
Takmıyorum falan demişsinde sen baya takılmışsın bu konuya herkesin kendi düşüncesi sonuçta ama bence takılma bu kadar burda bile başkalarına sallıyosun bak kendine zarar yani bu kadarı benim görüşüm böyle.
başkalarına sallıyosun ne demek anlamadım
Merhaba arkadaşlar.Ben 2 yıllık evliyim.Eltimle ilgili ne yapmam gerektiğini sizlere sormak istedim.
Aynı bibada oturuyoruz kayınvalidem ve eltimle.Kayınvalidemle bir sorunum yok.Eltimle samimiyetim yok.Öylesine görüşüyoruz benden hoşlanmıyolar kocasıda.Ben çalışıyorum o ev hanımı.Pek görüşmeye de vaktimiz olmuyo zaten.Benim giyinmemi ,hafta sonları gezmemi kıskanıyo diye düşünüyorum.Genelde kardeşimle oluyorum ctesi günleri.pazar evde oluyorum.Kısaca bu bilgileri vermek istedim yardımcı olması amacıyla.(Kendisinin 2 yıldır evine gelen bir arkadaşını bile görmedim.)
Eltim facede kız kardeşimle ekli.Ben eklememiştim onu.çok sık girmiyorum faceye arada nadiren giriyorum.resim varsa onlara bakıyorum paylaşılan.Bazen bana kızdığında faceye bişeyler yazıyo.kardeşim sölüyo bana yazdığı belli.Geçen gün hafta sonu biyerlere gitmiştik eşimle resimleri yükledim.görmüş kardeşimden.not olarak ta resmin birinin altına evli,mutlu... diye yazıp gülücük koymuştum.Eltimde bizim mutlu olmadığımıza dair yazı paylaşmış.bana dediği yazmıyo tabi ama benim resimlerimden sonra hemen yazmış.kardeşim söyledi.Yani bizim mutlu olmadığımızı ima ediyo.Not:Kendide eşiyle sarmaş dolaş resimlerini koymuş.Millete göstermelik.Bişeyler kanıtlamaya çalışıyor sanki.
-Ben napıyım şimdi.Kardeşimin bana onun yazdıklarını sölediğini sanıyor ve bana ordan laf atıyo.Haberim yokmuş gibi davranıyorum ben yüzüne gülüyorum şu anda.
-Bende mi eklesem onu faceme bakalım yazıcakmı öyle şeyler cesareti varsa yazar.ne dersiniz kızlar.
Ben her şeyimi yazıyorum, her anımı fotograflayıp koyuyorumMark a sürekli dua ediyorum Ama şöyle bir nüans var ben kendi çapımda takılıyorum, başkalarının dokundurmalarıyla, yazdıklarıyla ilgilenmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?