ben face çok seviyorum.yıllarca görmediğim kişileri face sayesinde buldum.mesela gidemediğim düğünlerin resimlerini ekliyor tanıdıklarım,bu sayede bende görmüş oluyorum.hediyelerini gönderdiğim ama görmeye fırsatım olmayan bebişlerin resimlerini görüyorum.uzakta da olsak gün gün büyümelerini izliyorum.kısacası face bana uzakları yakınlaştırdıBende ekliyorum resimlerimi,mutluluğumu paylaşıyorum.ne mutluki art niyetli insanlar çevremde yok
faceden sana gönderme yaptığını nerden biliyorsun ? Diyelimki yazdıkları sanaydı peki sanane bundan..istediğini düşünür istediğini yazar...kıskanır seni yada kıskanmaz...neden sorguluyosun bukadar ? Belkide seni kıskanmıyordurda resminizi paylaşıp altına evli ve mutlu yazmanı kınıyordur..hani ne gerek var gibisinden..senin göstermelik yaptığını düşünmüştür ve laf çarpmıştır....
Zaten başka neden, resim eklenipte altına evli ve mutlu yazma ihtiyacı duyulurki...
Hayır yani insanların o resme bakması yetmiyor birde evli ve mutlu olduğunuzu bilmesini istiyorsunuz...
Ne gerek var ?ayrıca bu kıskanılcak bir durum mu?
öyle sanıyorsan eğer demekki o resmi koyarken senin ulaşmak istediğin amaçta buydu diye düşünürüm ben ! !
yanlış düşünüyosunuz.
ben face çok seviyorum.yıllarca görmediğim kişileri face sayesinde buldum.mesela gidemediğim düğünlerin resimlerini ekliyor tanıdıklarım,bu sayede bende görmüş oluyorum.hediyelerini gönderdiğim ama görmeye fırsatım olmayan bebişlerin resimlerini görüyorum.uzakta da olsak gün gün büyümelerini izliyorum.kısacası face bana uzakları yakınlaştırdıbende ekliyorum resimlerimi,mutluluğumu paylaşıyorum.ne mutluki art niyetli insanlar çevremde yok
kardeşim alet olmuyo.tek hata onda ekli olması.eltimin yaptığını kardeşim saçma buluyo zaten.o hiç muhatap olmuyo yazdıklarına zaten.
kardeşim alet olmuyo.tek hata onda ekli olması.eltimin yaptığını kardeşim saçma buluyo zaten.o hiç muhatap olmuyo yazdıklarına zaten.
ben de seviyorum face i.
ama hayatımın merkezinde değil tabi.
yine bi konu açılmış, beğenmeyenlere sinir olan biri açmış konuyu.
herkesinkini beğniyolar benimkini niye beğenmiyolar diye.
bunlara da tav oluyorum.
tamam face güzel şey de, bu kadar da abartanın aklından şüphe duyuyorum artık.
tek hata onda ekli olması ne demektir arkadaş.
arkadaş listesinden çıkarmak bu kadar mı zor?
siz, çalışıyosunuz o çalışmıyo diye kıskanmış olabilir sizi ne var bunda.
siz niye bu kadar büyütüyosunuz ki?
merhaba merhaba yeter yani.
sinirlenirse de kendine yani.
sizi enterese eden bir şey yok ortada.
üstünüze alınmayın olsun bitsin.
Eltim facede kız kardeşimle ekli.Ben eklememiştim onu.çok sık girmiyorum faceye arada nadiren giriyorum.resim varsa onlara bakıyorum paylaşılan.Bazen bana kızdığında faceye bişeyler yazıyo.kardeşim sölüyo bana yazdığı belli.Geçen gün hafta sonu biyerlere gitmiştik eşimle resimleri yükledim.görmüş kardeşimden.not olarak ta resmin birinin altına evli,mutlu... diye yazıp gülücük koymuştum.Eltimde bizim mutlu olmadığımıza dair yazı paylaşmış.bana dediği yazmıyo tabi ama benim resimlerimden sonra hemen yazmış.kardeşim söyledi.Yani bizim mutlu olmadığımızı ima ediyo.Not:Kendide eşiyle sarmaş dolaş resimlerini koymuş.Millete göstermelik.Bişeyler kanıtlamaya çalışıyor sanki.
-Ben napıyım şimdi.Kardeşimin bana onun yazdıklarını sölediğini sanıyor ve bana ordan laf atıyo.Haberim yokmuş gibi davranıyorum ben yüzüne gülüyorum şu anda.
-Bende mi eklesem onu faceme bakalım yazıcakmı öyle şeyler cesareti varsa yazar.ne dersiniz kızlar.
Siz niye sinirleniyosunuz ki.
ben beğenilmedi diyemi açmışım kouyu.siz anlamadınız heralde konuyu açma sebebimi.konuyu okuyarak cevap yazsaydınız daha iyi olurdu tabi
Selametle sizeee
bence eltin seninle değilde sen eltinle uğraşıyorsun gibi geldi bana.....kardeşin seni arayıp neden eltinin yazdıklarını yetiştiriyor hemen..ne amaçla ve ne niyetle....
ben eşimle resmimi koyduktan sonra faceden laf çarpmış diyorsunda..neden ikisini bağdaştırıyorsun belkide tesadüf oldu...
ayrıca bir arkadaşın az evvel dediği gibi eltin kocasıyla resimlerini koymuş göstermelik yaptı diyorsun...bunu düşünebilen insanın ben niyetinden de şüphe ederim..seninki neden göstermelik olmasın ? ?bu şekilde düşüneceğine daha iyi niyetli olsaydın.
.hani hiç demiyorsunki belki yanlış anlamışımdır diye..as kes biç doğra .sanmıyorum iyi niyetli olduğunu bu konuda..ve kesinlikle sanmıyorum senin onu kıskanmadığınıda....
yoksa bu mevzu ..mevzu bile olmazdı...
senin bişey bildiğin yok.kafana göre uydurma
yazma benim konuma da
sende fesatmışsın baya
Mxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxr.
konu içeriğini silmek yasakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?