Nasıl Davranmalıyım..

Sende olmasan elmayra... Sen alıntıladığın için okuyabildiğim kaç silinmiş konuya denk geldim forumda bilmiyorum...

Konu sahibi eltinin ne yaptığıyla neden bu kadar ilgileniyorsun? Sindiremediğin ne var...

Sende olmasan elmayra... Sen alıntıladığın için okuyabildiğim kaç silinmiş konuya denk geldim forumda bilmiyorum...

Konu sahibi eltinin ne yaptığıyla neden bu kadar ilgileniyorsun? Sindiremediğin ne var...

Ben hep zor zamanlarınızda yanınızda olacağım

Şaka bir tarafa her sayafaya kopyalayacağım

Tüh yine olayların sonuna yetiştim

Hem konunun içeriği hem de verdiğin tepkiler ' ben eltimi kıskanıyorum ' un resmi adeta..

Sizin adınıza üzüldüm.. Kıskanç insanlar hiç bir zaman mutlu olamaz zaten , çünkü kendi hayatına bakmaz başkalarının ne yapıp ne ettiğini seyreylerler..

Buradakileri yazıp silersiniz ama içinize dert edindikleriniz / edecekleriniz hep sizinle olacaktır

iyi yapmışsınız
yoksa okuyamayacaktım yaa

kardeşini niye eklemişki

bu arada kardeşinde ne diye hemen sana yetiştiriyorki

neden bu kadar büyütüyorsunuz ki ben anlamadım

senin bişey bildiğin yok.kafana göre uydurma
yazma benim konuma da
sende fesatmışsın baya

tepkine bakarmısın ? ?
eleştirilmekten hoşlanmıyorsan neden buraya konu açıyorsun..insanların sana hakvermelerini onay vermelerini ve eltini atmalarınımı istiyorsun ?
yaptıkların ve tavırların yanlış..kabul etmeyebilirsin yanlışını ama sana hatanı söyleyen insanlara neden bu şekilde tepki veriyorsun

BU ARADA FESAT OLDUĞUMU NERDEN ÇIKARTIYORSUN..ÇOK MERAK ETTİM..NEYİ FESATLANMIŞ OLABİLİRİM SENCE ...KOCANLA ÇEKİLMİŞ RESİMLERİNİ FİLANMI...EVLİ VE MUTLU OLMANIMI :)))))

KİŞİ KENDİNDEN BİLMELİ İŞİ....

Son düzenleme:
çocukmusunuz acaba birbirinizin yüzüne söyleyemediği lafları facebook üstündenmi sokmaya calısıyorsunuz ne anlamadım

Son düzenleme:
Serapcigim ustune alinma lutfen ama konunda gectigi icin dikkatimi cekti bende su calisan kadinlarin calismayan kadinlarla derdini anlayamiyorum.Ben calisiyorum o calismiyo ev hanimi!eeeee nolmus yani ev hanimiysa sen ihtiyaclarini karsiliycak parayi kendin kazanirken onun ihtiyaclarini kocasi karsiliyo ama evine, kocasina ,cocuklarina daha fazla zaman ayirabiliyosu face de olanlarada bu kadar takilip kalmayin allah askina yaa.Kimisi benim özelim der resmini cismini koymaz kimisi görünsün ister kocasiyla muck muck resmini koyar yasakmi yani?Eltiniz basit kendi capinda mutsuz bir ev hanimiysa birakin bari stresini facede dagitsin sizi niye bu kadar rahatsiz etti?Mutsuzuz gibi lanse etmis demissiniz ama anlattiginiza göre ekonomik özgürlügü olan coook mutlu bi kadinsiniz insanlarda bunu gercek hayatta zaten görürler.

Ya bırakın naparsa yapsın, siz eşinize mutluluğunuza bakın.. Kardeşinize de söyleyin her şeyi yetiştirmesin size..

Siz niye sinirleniyosunuz ki.
ben beğenilmedi diyemi açmışım kouyu.siz anlamadınız heralde konuyu açma sebebimi.konuyu okuyarak cevap yazsaydınız daha iyi olurdu tabi
Selametle sizeee

bu arada söylemeden gecemedim konuy acıp neden sıldınız merak ettım pişmanmı oldunuz yoksa baska birşey mi?

kesinlikle haklısın...çalışan kadınlar ne isterler çalışmayan kadınlardan...ben çalışıyorum o ev hanımı derken anlatılmöak istenen ne acaba..kendisini çalıştığı için daha üstün filanmı görüyor..bende çalışıyorum senelerdir...ama hep ev hanımlarına imrenmişimdir..

ben çalışıyorum o ev hanımı ???? vay anasını vayyyyyyy ne kadarda farklısınız birbirinizden...o ev hanımı...o insanmı yaaaa....

böylemi yani ? ? ?

böyle düşünen bu zihniyetteki insanları birde iş yerlerinde görmek isterdim..nekadar eziklerdir kimbilir...yoksa bu şekilde kendilerini tatmin etmeye çalışmazlardı...

şöyleki ben calısıyorum kendı paramı kanazıp ıstedıgımı yapıyorum o cocuklarla ılgılı ve kocasının elıne bakıyor diye ezme politikaları halbukı bende ev hanımlarına ozenmısımdır hep cocuklarıyla ılgılı kendıyle ılgılı zaman ayırabılıyorlar kendılerıne ve şu gercek calısan kadının asla degerı bilinmez eşler tarafından

aman ne kadar uzatmışınız yok facede yazı yazdı bilmem falan ........
eeee ne demişler ,bahçelerde egrelti oynarlar iki elti............

Sanirim ben calisiyorum o ev hanimi derken kendinin baska bi artisini bulamadigi icin söyleyebilecek tek bu yonleri kaliyo baaaaak ben calisiyorum para kazaniyorum! eeee napalim?Güle güle ye ama birileriyle hala ugrastigina göre hem calisyon, hem mutsuzsun ,evini temizleyemiyon belki daha yemek yapmayi bilmiyon,kendine kocana cocuguna pek zaman ayiramiyon .Yani bi suru olumsuz etkiside mevcuthem calismayan kadinin evde bi zavalli oldugunu nerden biliyosunuz sen calisiyon ama hergun genelde ayni seylerle ugrasip ayni insanlarla muhattap oluyosun.Oysa calismayan insanin sinema tiyatroya gitme imkani senden dah afazla yada kitap okumak gibi cocuguyla oyun guruplarina gidip degisik anneler degisik hayatlar taniyip daha fazla sey ögrenme ve bilme imkani var isterse daha fazla sosyallesip genel kulturunu arttirip akilli, bilgili,hanim hanimcik,evli,mutlu ve cocuklu bir kadin olabilir bal gibi.calisan kadindan tek eksigi belki cebindeki bi kac liradir oda zengin bi kocayla hallolurbu en son yazdigim sakaydi :2:bu arada bende oglum krese baslayinca yarim gun calisip yarim gun o malum ev kadinindan olmayi düsünüyorum böylece her iki tarafinda laf atma imkani olmasin aaa bu dunya ,insanlar ne kötü ne yapsan yaranilmiyo :44:bunuda hemen face´imde paylasiyorum,kocacigimla beraber ikide foto koydummuydu kiskananlar catlasin herkez bizi mutlu sansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…