Merhaba kızlar...cok kısa bir zaman sonra evleniyorum butun hazırlıklarımızla kendimiz ilgilendik.organızasyonumuzu tamamlamak uzereyiz ama hala mustakbel esimin ailesi evlenecegımıze inanmıyor yeri dahi tuttuk.oncekı konularımda soylemıstım bizi cok uzduler.simdi nikah ve yemek olucak ben onlara nasıl davranacagım beni arayıp sormuyorlar.bize kustuler.BUTUN OLAY BABASINDA BİTİYOR.MEVZUDA 5 YILDIZLI OTEL TUTMAMIZ VE YEMEK VERMEMIZ.ONA SORMADIK AMA MUSTAKBEL ESİM SOYLEDİ TUTUCAM DİYE VE TUTTU.PARASINIDA KENDİMİZ VERDİK.BİR MEVZU DAHA VARKI ABLASIYLA KONUSMUYORUM AĞIR HAKARETLERİ YUZUNDEN.KOCASI ÖLDÜĞÜ İÇİN MADURMUS...
eeee zaten görüşmüyormuşsunuz ya.
Görüşmemeye devam edersiniz.
El opmesi var fotograf cekılmesi var yemek var moralım cok bozuk beni sevmeyen ınsanlar ve esim olacak ınsanın ailesi yabancı olsalar hadı kacayım ama ben en mutlu gunumde senelerdir beni uzen ınsanlara nasıl davranıcam.
resmi davranırsın, eski defterleri düşünüpte ne güzel gününü mahfetme,, çok hayıflanırsın sonra, bu gecenin tadını çıkarmakta senin elinde cehendeme çevirmekte, kendin için yani
evlenceginize hala inanmiyorlarmis
gerci nasil inanmiyorlar onuda anlamadim, söyledigin kadariyla bütün hazirliklar tamammis :)
belki küstükleri icin dügününüzede gelmezler ??
[sıze=3]​onlara karşı resmi ve güler yüzlü davran bence. Böylece hem daha özgüvenli görünürsün hem de araya duvar örmüş olursun[/sıze]
Evlenceginize hala inanmiyorlarmis
gerci nasil inanmiyorlar onuda anlamadim, söyledigin kadariyla bütün hazirliklar tamammis :)
Belki küstükleri icin dügününüzede gelmezler ??
heh işte ben de bunu demek istedim aslında.
Bence düğüne gelmezler.
Gelirlerse de el öpersin oynamaya devam edersin.
Gelin-eş ailesi ilişkiniz çoktan bitmiş bence boşuna kasıyorsunuz şu anda.
Onlar zaten misafir gibi gelirler... çook uzak samimi olmadığın akraban gelmiş gibi davran nikah senin sen ev sahibisin! sen morelini yüksek tutmaya çalış mutlu görün!dugun yok canım.nikah+yemek.gelmeleri durumunda ne yapacagımı soruyorum...
sen sakın en güzel gününü berbat etme! eger gelirlerse zaten sen mutlu ol. sevdiğinle evleniyorsun! saygısızlık yapmamaya çalış. onlarda misafir gibi gelip giderler :)
önemli olan evlendikten sonra napacağın?? eşin ailesiyle görüşmicekmi??
bir baba gibi davranıp olayları cozumlemiyor.kendiniz bilirsiniz deyip geciştırıyor.mesela ablası bana hakaretler etmıstı ne diyeyim kocası öldü ister gorusun ıster gorusmeyın diyor.sonrada surat asıyor.kendi basınızın caresine bakın diyor. surda nikah yapıcaz bunu yapıcaz deyınce surat asıyor yazlıgına gıdıyor gelmiyor...kusuyor sonrada benim yapacagım yok dıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?