• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranmaliyim

Simge06

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
315
130
23
38
Slm kizlar bir konu hakkinda yardiminiza ihtiyacim var ben biriyle gorusuyorum daha dogrusu faceden tanistik iki hafta boyunca face uzerinden konustuk bu hafta yanima geldi ikimizde calisiyoruz ve birbirinize mesafemiz 3 saat cuma geldi aslinda pazar donucekti oglen gidicekti ama sonra biraz daha erteledi pazar gecesi gitti yani gece dört bucukta gitti sabahta derse girdi simdi ben etkilendim onunda etkilendiginiz dusunuyorum ama iste sevgili olalim mi falan die sormadi gerci boylede sorulmaz herhalde sabah vardigini soyledi sonra biraz mesajlastik 5 e kadar da dersi var uykusuz uykusuz aksama kadar calisti yani aslinda size sormak istedigin nasil davranmam gerekiyo benim surekli sorim mi napiosun falan diye en son mesaj kesildikten sonra sormadim naptin die ama gozum surekli telde mesaj attimi aradimi die bakiyorum kaptirmakta istemiyorum ne yapicam nasil davranicam bilmiyorum

istemese hemen dönerdi diye düşünüyorum oda sana yazsın sende ona çok üstüne düşüp dk başı mesaj atma :)

Back
X