- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi cancangunes
1 yıllık evliyiz. Kayınvalidem hayatıma müdahale eden biri değil. Ancak söyle bir sorunum sürekli beni ve eşimi biyerlere çağırıyor.Akşam yemek yiyelim , beraber alışveriş yapalım ,beraber kahvaltıya gidelim. Sürekli kayınvalidemle bir aktivite içindeyiz. Zaten sürekli avm de alışveriş yapmak istiyor. En sinir olduğum durum kendisi bir şeye bakarken ben yanında duruyorum. Fikrimi sorar söylerim. Ben bişeye bakarken kendisi alıp eşimi gidiyor. Yada ben başka mağzadayım diyor. Sap gibi kalıyorum.O zaman benle neden gitmek istiyor. Ben onla olmaktan zevk almıyorum ki. Sürekli pahalı pahalı şeyler gösteriyor bu güzelmiş sen al falan diye. Eşimin öyle bir durumu yok o sebeple ben daha sıradan mağzalara bakıyorum. Ben bu mağazayı beğenmiyorum diyor. Bende pahalı mağzalardan almasını biliyorum ama öyle bir durumumuz yok. Geçenlerde çanta mağzasında kampanya vardı. 2. çanta % 50 indirimdeydi. Bir çantayı aldı. İkinci çantayı bulamadı. Bana orada diyebilir kızım senin beğendiğin birşey var mı diye. Yok aynı çantanın 2 farklı rengini aldı. Ben kimseden bişey bekliyorum inanınki. Ama bu tavırlarından rahatsız oluyorum. Eşimle tartıştım bu yüzden ben artık gelmiyorum kendiniz gidin dedim. Anaoğul bir güzel gitiler. Tek izin günümüzün 3 saatini dışarda annesi ile geçirdi. Bende evde temizlik yaptım. Sizce ne yapmalıyım.