Nasıl davranmalıyım?

cancangunes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
706
745
103
39
1 yıllık evliyiz. Kayınvalidem hayatıma müdahale eden biri değil. Ancak söyle bir sorunum sürekli beni ve eşimi biyerlere çağırıyor.Akşam yemek yiyelim , beraber alışveriş yapalım ,beraber kahvaltıya gidelim. Sürekli kayınvalidemle bir aktivite içindeyiz. Zaten sürekli avm de alışveriş yapmak istiyor. En sinir olduğum durum kendisi bir şeye bakarken ben yanında duruyorum. Fikrimi sorar söylerim. Ben bişeye bakarken kendisi alıp eşimi gidiyor. Yada ben başka mağzadayım diyor. Sap gibi kalıyorum.O zaman benle neden gitmek istiyor. Ben onla olmaktan zevk almıyorum ki. Sürekli pahalı pahalı şeyler gösteriyor bu güzelmiş sen al falan diye. Eşimin öyle bir durumu yok o sebeple ben daha sıradan mağzalara bakıyorum. Ben bu mağazayı beğenmiyorum diyor. Bende pahalı mağzalardan almasını biliyorum ama öyle bir durumumuz yok. Geçenlerde çanta mağzasında kampanya vardı. 2. çanta % 50 indirimdeydi. Bir çantayı aldı. İkinci çantayı bulamadı. Bana orada diyebilir kızım senin beğendiğin birşey var mı diye. Yok aynı çantanın 2 farklı rengini aldı. Ben kimseden bişey bekliyorum inanınki. Ama bu tavırlarından rahatsız oluyorum. Eşimle tartıştım bu yüzden ben artık gelmiyorum kendiniz gidin dedim. Anaoğul bir güzel gitiler. Tek izin günümüzün 3 saatini dışarda annesi ile geçirdi. Bende evde temizlik yaptım. Sizce ne yapmalıyım.

Eşinin düşüncesizligi. Sen evde kalmaya devam et. Gitme . Eşinin tepkilerini ölç. Hem dinlenmiş keyif yapmış olursun. Boşver. Esin seni seviyorsa bir zaman sonra sıkılır. Yanında olmak ister.

Eşine de ki
Bazen annenle gidelim ama bazen de başbaşa gidelim
Ve ben annen bişey alırken bekliyorum fikir veriyorum, siz beni niye beklemiyosunuz. Annen beklemese bile sen bekle bari sap gibi kalmaktan hoşlanmıyorum

Fakirin tesellisi gibi olacak ama 3 saati annesiyle geçiriyorsa yine iyiymiş. Biz de emrivakiler asla 3 saat sürmez de:110:

Kendisine alisveris yaparken kizim ihtiyacin olan birseyi begen sana hediye almak istiyorum demedi mi hic? Ayrica oglunun gucunun yetmeyecegi, yada maddi olarak zorlayacak markalari neden gelininin aklina sokuyor anlam veremedim. Sanirim cok ayrintili dusunebilen bir kadin degil. Sadece begeniyor ve al diyor. Canta konusunda da katiliyorum sana. Beklenti degil ama ben kendi cevremde boyle gordum( ben gormedim yalniz cevremde gordum). Bende kayinvaldene cok fazla firsat vermemek adina ondan once plan yap. Mesela carsamba gunu esine pazar sunu sunu yapalim mi de heycanla planinizi yapmis olun. Aradiginda esinde planimiz var anne der boylece. Kayinvaldenle esinin planlarinada arada katil bence esin sana karsi bilenmesin

Eşin tek çocuk mu
Annesinin konu komşusu yok mu
Size niye bu kadar sardı
O benim oğlum durumundan mı yoksa sizle mi olası var
Çok soru sordum istediğinden sorudan başlayabilirsin cevaplamaya :KK70:

birlikte de gıdın o annesi ile de gıtsın ama hep onunla gıtmesı doğru olmaz sorun çıkarmadan kavga etmeden halletme yoluna gıdın...

gidince sen tek başına dolaş avm'de. bakmak istediğin yerlere bak. hatta bunu onlar senin yanından ayrıldıktan sonra yap. giderken biz şurdayız diyorlarmış ya oraya gitme. kendi bakacağın mağazalara git.

Eşin tek çocuk mu
Annesinin konu komşusu yok mu
Size niye bu kadar sardı
O benim oğlum durumundan mı yoksa sizle mi olası var
Çok soru sordum istediğinden sorudan başlayabilirsin cevaplamaya :KK70:
:) evet tek çocuk ..yani tek gezmek istemiyor canı sıkılıyor. Bizi de yanında götürüyor. Zaten evde hiç oturmazkki hergün sokakta .. Maşallah yorulmuyor da hiç. Maddi problemi yok. Temizlikçisi düzenli geliyor. Ben çalıştığım halde bi kere bana demez kızım sen nasıl yapıyorsun bu kadar işi benim temizlikçim bigünde sana gelsin

:) evet tek çocuk ..yani tek gezmek istemiyor canı sıkılıyor. Bizi de yanında götürüyor. Zaten evde hiç oturmazkki hergün sokakta .. Maşallah yorulmuyor da hiç. Maddi problemi yok. Temizlikçisi düzenli geliyor. Ben çalıştığım halde bi kere bana demez kızım sen nasıl yapıyorsun bu kadar işi benim temizlikçim bigünde sana gelsin
Hayat senin kayınvalidene güzel ( :
Ama bari yaşıt bi iki arkadaşıyla da gezse arada

Kendisine alisveris yaparken kizim ihtiyacin olan birseyi begen sana hediye almak istiyorum demedi mi hic? Ayrica oglunun gucunun yetmeyecegi, yada maddi olarak zorlayacak markalari neden gelininin aklina sokuyor anlam veremedim. Sanirim cok ayrintili dusunebilen bir kadin degil. Sadece begeniyor ve al diyor. Canta konusunda da katiliyorum sana. Beklenti degil ama ben kendi cevremde boyle gordum( ben gormedim yalniz cevremde gordum). Bende kayinvaldene cok fazla firsat vermemek adina ondan once plan yap. Mesela carsamba gunu esine pazar sunu sunu yapalim mi de heycanla planinizi yapmis olun. Aradiginda esinde planimiz var anne der boylece. Kayinvaldenle esinin planlarinada arada katil bence esin sana karsi bilenmesin
Şimdiye kadar bir kere bile demedi. Oğluna alır hep.

Gittilerde ben ev de kül kedisi gibi tek başıma temizlik yaptım:KK43:
Sende bi arkadaşına git
Niye temizlik yapıyosun
Kocanda çalışıyo sende, temizliği de beraber yapın
Oh ben haftasonu annemle gezeyim, sen evi süpür ne güzel iş

Sende bi arkadaşına git
Niye temizlik yapıyosun
Kocanda çalışıyo sende, temizliği de beraber yapın
Oh ben haftasonu annemle gezeyim, sen evi süpür ne güzel iş
Eşim temizlik yapmak istemiyor. Aslında beraber yapsak mesela 5 saatte biticek iş 2,5 saate biter kalanıda kendime ayırıım. Ama yok maalesef bişey.

1 yıllık evliyiz. Kayınvalidem hayatıma müdahale eden biri değil. Ancak söyle bir sorunum sürekli beni ve eşimi biyerlere çağırıyor.Akşam yemek yiyelim , beraber alışveriş yapalım ,beraber kahvaltıya gidelim. Sürekli kayınvalidemle bir aktivite içindeyiz. Zaten sürekli avm de alışveriş yapmak istiyor. En sinir olduğum durum kendisi bir şeye bakarken ben yanında duruyorum. Fikrimi sorar söylerim. Ben bişeye bakarken kendisi alıp eşimi gidiyor. Yada ben başka mağzadayım diyor. Sap gibi kalıyorum.O zaman benle neden gitmek istiyor. Ben onla olmaktan zevk almıyorum ki. Sürekli pahalı pahalı şeyler gösteriyor bu güzelmiş sen al falan diye. Eşimin öyle bir durumu yok o sebeple ben daha sıradan mağzalara bakıyorum. Ben bu mağazayı beğenmiyorum diyor. Bende pahalı mağzalardan almasını biliyorum ama öyle bir durumumuz yok. Geçenlerde çanta mağzasında kampanya vardı. 2. çanta % 50 indirimdeydi. Bir çantayı aldı. İkinci çantayı bulamadı. Bana orada diyebilir kızım senin beğendiğin birşey var mı diye. Yok aynı çantanın 2 farklı rengini aldı. Ben kimseden bişey bekliyorum inanınki. Ama bu tavırlarından rahatsız oluyorum. Eşimle tartıştım bu yüzden ben artık gelmiyorum kendiniz gidin dedim. Anaoğul bir güzel gitiler. Tek izin günümüzün 3 saatini dışarda annesi ile geçirdi. Bende evde temizlik yaptım. Sizce ne yapmalıyım.

Cok sacma , cok mu zengin bu kv anlamadim ben, seni sevdiginden degilde yaninda eslik etmen icin sitiyor giciklik degil mi gitme yaa senin yasitin mi koskoca kadin bir gidersin iki gidersin her hafta onla takilmak zorunda degilsin bu kadinin kocasi yok herhalde size sardigina gpre. Kadin resmen oglunu kiskaniyor yanindan alip goturmeler sana nisbet yapar gibi alis veris yapmalar. Ayip denen birsey var bence esinizlede kavga falan etmeyin o kadina yuz vermeyin ama ana ogul takilsinlar bakalim bir kac zaman nereye kadar annesine katlanabilecek yada nereye kadar evli bir erkek oldugunu falan hatirlamayacak.
Siz hic seslenmeyin hastalikli iliskilerine devam etsinler.

Gittilerde ben ev de kül kedisi gibi tek başıma temizlik yaptım:KK43:
ayıp etmiş eşin.
sen de gitseydin dışarıya.
ya bu kv kendi yaşıtlarıyla gezse ya.
sizle ne işi var.
arada olur da herzaman nedir yani.
bi süre bırak eşin hep annesiyle gezssin sen de tek gez.
bakalım ne yapacak eşin.

Eşim temizlik yapmak istemiyor. Aslında beraber yapsak mesela 5 saatte biticek iş 2,5 saate biter kalanıda kendime ayırıım. Ama yok maalesef bişey.

Esin temizlik yapmak istemiyor mu ??? Kusura bakmada kim temizligi kendi istegiyle gule oynaya yaparki essek gibi yapacak kirletmesini kullanmasini biliyorsa o evde yasiyorsa yapacak. Elinden ne is geliyorsa yaptiracaksin, oyle sen evde tek izin gununde kul kedisi gibi temizlik yap adamin kirli donlarini yika oda sacma annesiyle kadin kadina AVM gezsin. Ben boyle carpiklik gormedim. Anne dedigin kv dedigin azicik agir olur bu ne bicim kadinmis boyle. Kocasi yoksa kendine genc bir sevgili yapsindan ona tasitsin alisveris posetlerini de kocanida rahat biraksin.

Bende istemiyorum o zaman temizliğe birini tutalım de
Para vermek zor gelir, herhalde üç beş bişeylerin ucundan tutar bence

Back
X