Nasıl davranmalıyım :/

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.861
82.416
798
Benim ablamla bundan bi kaç hafta önce büyük bi kavgam oldu kavgadan 2 gün sonrada evime döndüm(zaten dönücektim kavga yüzünden dönmedim)

Şimdi bu kavgada ikimizdede hata var ve bilenler bilir ben ablama çok çok değer verirdim. annem derdim hep..
İLk defa böyle kavga ettik.
Kavga esnasında ikimizde hıçkırarak ağladık,Sonra unut gitsin yaşanmamış say dedi ve ben geldim evime..
Bi kaç kere aradım ama o kadar soğuk o kadar soğuk ki ağrıma gidiyor küçüğüm diye bi kaç kere aradım mesaj attım ama hala bana tavırlı sizce ne yapmalıyım? Artık içimdende gelmiyor

Not:1 haftadır görüşmedik
üzülüyorum

Son düzenleme:
Kavganın sebebi değilde ; kavgada söylenen kırıcı ve eskilerin birikimi sözler varsa ... onlar hayal kırıklığına sebep oluyor .

O büyük kavgada aptal , sensin aptal deseniz belki unutulur ama öyle geçmişe dayalı hesaplaşmaya girdiyseniz üzerini kapamadan tekrar yanlış anlaşılan yerleri (tabii kavga etmeden) konuşun derim ben .

Bu arada zaten birbirinizi gerçekten sevdiğiniz için sarılıp ağlamışsınız , değerinizi bilin kardeşliğinizin .

bende kolay kolay kavga etmem kardeşimle ama bizde geçenlerde ufaktan bir atıştık sonraki 2-3 gün soğuktuk sonra kendiliğinden düzeldi.

merak etme abla kardeş arasında olur öyle şeyler biraz zaman verin birbirinize.

Sarılmadık evet çok ağır konuştu bana bilmiyorum belkide söylediklerinden utanıyordur evet çok seviyoruz birbirimizi ama bu kadar çabuk ve küçük bi nedenle beni atması zoruma gidiyor

Olur böyle şeyler,düzelir merak etme. Biz de kanlı bıçaklı olup sonrasında tekrar can ciğer kuzu sarması oluyoruz kardeşimle.

Biraz zaman geçmeli ama olayı uzatmamakta da fayda var.

Üzülme geçer sonuçta abla kardeşsiniz ama bir daha birbrinize ağır kelimeler kullanmayın olur mu çünkü zamanında teyzem anneme çok ağır kaldırılması zor şeyler söylemiş ve neredeyse 10 yıldır arlarında bir soğukluk var annemin ne zaman aklına gelse gözleri dolar teyzem özür dilememiş ama bu saatten sonra dilese ne yazar...

Uzun uzadiya yazacaktim ama deyatlara girmeyeyim dedim vebzer durumlar yasamustim hic birsey yasanmamis gibi ara mesaj at hosuna gidecek seyler yap emin ol yavas yavas onunda buzlari eriyecek

Tum forum olarak diger ablanla ilgili actigin konuda bu ablani ne kadar sevdigini biliyoruz sadece biraz sabir bi baskasi oksa belki jir daha hicbirsey eskisi gibi olmayacakti ama siz abka kardessiniz siradan iki akraba degilsiniz :)

Bak ben de ablayım. Arada kardeşime kızar trip atarım bir kaç gün. Sonra abla diye mesaj atar. O yardım çağrısıdır. Hemen arar sorununu çözerim. (Kardeşimle aramızda 18 yaş var. Annem babamla yaş farkları çok. Bir sıkıntısı olunca tek kelime 'abla' yazar. Ben anlarım hemen. Kıyamam minikime...)

Ya ben ina ağır kelimeler kulkanmadım ama o çok ağır şeyler söyledi belkide söyledijelrinin altında eziliyordur bilmiyorum

Umarım düzelir :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…