Merhaba bayanlar.
Annemlerle farklı sehirlerdeyiz bir kac ay once yanlarina gittim ilk defa esimle bir ay ayri kaldik. Dondugumde esimin telefonuna baktigim da whatsaptan bir numara engellenmisti esime sordugumda is yerinde temizlik, cay getir gotur isini yapan biri sacma mesajlar attigi icin sen yanlis anlarsin diye engelledim dedi.
Bunu soyledikten sonra ki gun aksam eve geldigin de bayan esime onu neden engelledigini sormus esim de engelini kaldirmis. Ben sormadan esim soyledi. Acikcasi cok ustunde durmadim ama ara ara aklima takilmiyo da degildi.
Bir hafta once de eleman coklugundan dolayi bayani isten cikarmislar
Dun esimin telefonunu aldigimda kiz whatsptan cuma mesaji atmis esimde karsilik vermis ve ustune,
Esim: ne yapiyosun is buldun mu ?
Bayan: hayir beklemedeyim senden haber bekliyorum
Esim: Beklemede kal cnm
demis ve cnm kelimesini iki defa kullanmis mesajlasmanin genelinde esim daha samimi bayansa gayet duzgun cevaplar vermis. Dun baska sebepten dolayi esimle tartistik evde misafir vardi mesajlasmayi soramadim ve dunden beri aklima geldikce kotu oluyorum.buraya yazıp rahatlamak istedim kızlar ne dusunecegimi bilemiyorum...
Bende canim kelimesini cok kullanirim ama samimiyetinden sikayet edip engelledigin birine nasil canim dersin?Daha üç gün önce engellediği birine canım filan demesi biraz acayip geldi.normalde bu kelimeye o kadar takılmam ama bu durum da biraz tuhaflık var gibi..
Meslegi ne olursa olsun hersey dozunda iyi ya fazla samimiyet midemi bulandiriyor.Of hic sevmem kadinlarla fazla samimi konusan erkekleri..benim esim de yapisi geregi oyleydi..markete alisverise giderdik kasiyer kadinla sohbet falan ederdi..bikac kez uyarmak zorunda kaldim cok sukur simdi duzeldi daha resmi konusuyor artik karsi tarafla :)
Sizin esinizdemi oyle biri acaba? O yuzdenmi canimli falan konusuyor ki? Kac yildir evlisiniz?
Suan elim ayagim buz kestiHem saçma Mesajlar attığı için kadını engelliyor, engeli kaldırınca da canımlı Mesajlar atıyorSaçma Mesajlar atan eşinin ta kendisi, sen varken kadın benzer karşılığı verir diye çekinip engellemiştir bence.
Bu mesajlasmadan once de bi muhabbet donmus ama msjlar ortada yok.Hemen eşine konuyu açma.Takip et bir süre daha.
Eşin mesai arkadaşlarıyla falan hep böyle mi konuşur? Bu kadına özel İlk defa mı gördün böyle şeyleri?Suan elim ayagim buz kesti
Olay bastan sona tuhaf.Ne mesajları atiyormuşta sen yanlış anlayacamışsin?Orayı geçtim kadın bunu mu takip ediyor beni engelledin diyor bu kadar mi umrunda kadının?Eşinin canımlı konuşması ayrı bir olay.Kadinin sosyal medya hesabi falan var mı baktım mi?Bu mesajlasmadan once de bi muhabbet donmus ama msjlar ortada yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?