Nasıl davranmalıyım :(

Sosyal medyada sıkıntı yok sifreleri gizlemez takildigim kizdan rahatsiz olduysan neden tekrar onu kendi is yerine almaya calisiyosun bakalim zaman neler gostericek

Bende anlam veremiyorum kiz yakin bir sekilde msj atiyosa ona bu olanagida saglayan yine esimdir.

sorma zaten takip et sorunca varsa bile inlar edecektir watsapwebdwn bak

Eşin mesai arkadaşlarıyla falan hep böyle mi konuşur? Bu kadına özel İlk defa mı gördün böyle şeyleri?
Esim genelde mesaj kutusunu bos tutar isi geregi de sabit bir yerde kalmaz bu kizi da haftada 2-3 defa gorur. 5 yillik evliyiz benim yanimda bayanlarla konusurken mesafesini korur cunku samimi hareketleri sevmedigimi bilir.

Son düzenleme:
Whatspp web indiricem evde wifi yok internet paketi cok harcar mı ?

Son düzenleme:
canım... gereksiz bir samimiyet, normal bulmuyorum böyle bir hitabı. sanırım o engelleme de senin korkundandı.. asla masum değil söyleyim

canım... gereksiz bir samimiyet, normal bulmuyorum böyle bir hitabı. sanırım o engelleme de senin korkundandı.. asla masum değil söyleyim
Bana da oyle geldi konuyu acali kac gun oldu biz bugun konustuk verdigi cevaplar hic tatmin etmedi beni. Ama telefonunu alirim bakarim asla sifre koymaz sosyal medya hesaplari benim telefonum da surekli acik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…