Ya da kıza söyle "aklın varsa benim yılışık kocamdan iyilik bekleme sana yarardan çok zararı olur" de....
Kadının sosyal medya hesaplarını didik didik et ve mümkünse bunu yaparken de kocanın sosyal medya hesaplarını kullan gizlice yap
Kocan bu kadının peşine düştüyse garanti sosyal medyadan da yürümüştür kadına
Sosyal medyada sıkıntı yok sifreleri gizlemez takildigim kizdan rahatsiz olduysan neden tekrar onu kendi is yerine almaya calisiyosun bakalim zaman neler gostericek
Olay bastan sona tuhaf.Ne mesajları atiyormuşta sen yanlış anlayacamışsin?Orayı geçtim kadın bunu mu takip ediyor beni engelledin diyor bu kadar mi umrunda kadının?Eşinin canımlı konuşması ayrı bir olay.Kadinin sosyal medya hesabi falan var mı baktım mi?
Merhaba bayanlar.
Annemlerle farklı sehirlerdeyiz bir kac ay once yanlarina gittim ilk defa esimle bir ay ayri kaldik. Dondugumde esimin telefonuna baktigim da whatsaptan bir numara engellenmisti esime sordugumda is yerinde temizlik, cay getir gotur isini yapan biri sacma mesajlar attigi icin sen yanlis anlarsin diye engelledim dedi.
Bunu soyledikten sonra ki gun aksam eve geldigin de bayan esime onu neden engelledigini sormus esim de engelini kaldirmis. Ben sormadan esim soyledi. Acikcasi cok ustunde durmadim ama ara ara aklima takilmiyo da degildi.
Bir hafta once de eleman coklugundan dolayi bayani isten cikarmislar
Dun esimin telefonunu aldigimda kiz whatsptan cuma mesaji atmis esimde karsilik vermis ve ustune,
Esim: ne yapiyosun is buldun mu ?
Bayan: hayir beklemedeyim senden haber bekliyorum
Esim: Beklemede kal cnm
demis ve cnm kelimesini iki defa kullanmis mesajlasmanin genelinde esim daha samimi bayansa gayet duzgun cevaplar vermis. Dun baska sebepten dolayi esimle tartistik evde misafir vardi mesajlasmayi soramadim ve dunden beri aklima geldikce kotu oluyorum. buraya yazıp rahatlamak istedim kızlar ne dusunecegimi bilemiyorum...
Esim genelde mesaj kutusunu bos tutar isi geregi de sabit bir yerde kalmaz bu kizi da haftada 2-3 defa gorur. 5 yillik evliyiz benim yanimda bayanlarla konusurken mesafesini korur cunku samimi hareketleri sevmedigimi bilir.
Bana da oyle geldi konuyu acali kac gun oldu biz bugun konustuk verdigi cevaplar hic tatmin etmedi beni. Ama telefonunu alirim bakarim asla sifre koymaz sosyal medya hesaplari benim telefonum da surekli acik.