Nasıl davranmam gerek :((((((

kendini üzme kadınlar böyle konularda canavarlaşabiliyolar..
benim de çocuğum yok..tüp yapıcaz filan..özzzz ablam bana bekle ben ikinciyi doğurayım annem benimkileri büyütsün sonra sen doğur gelip sana yardım etsin dedi..bende hee abla zaten 3 er 3er oluyoduda ben istemiyodum demiştim sinirle..yani kimseden anlayış ince düşünce bekleme..bende 2 kere düşük yaptım eşimin tarafındaki herkes çocuğunu burnuma sokar öff a lbu senin olsun bıktım diye güyya şaka yapar..yani diyeceğim o ki lafını esirgeme sen üzüleceğine onlar üzülsün..bebeğin altını açtığında keşke''ne bebek kokusu kaka kokusu sardı evi deseydin''tövbe yarabbim

allah bağışlasın maşallah oğluna

susmakta buluyorum çareyi ((

yok yok can evınden vuracaksınn

sen benım bebeklerımı kaybettıgım ıcınmı boyle yapıyorsun dıyeceksın kalacak

benı kac kısı elestırıyor uzuyordu
ne zaman hamıle kaldım
duymayan varsa onalrda tüp oldugunu duyurdum ve ekledım
benı uzen ınsanlar oldu dıye hatta aglşayarak soyledım o ortamda bunu yapan ınsanlar benden ozurler dıledı ama asla affetmedım affedemem
50 yasındakı kadınlar olgunlukla bebek olmadıgını anlayabılır bılebılırler

ya aslında sadece kuzenimin eşi değil herkez hor görüyor doğuramayan kadını

evime taşındım millet hayırlı olsuna geldi kendi kulaklarımla duydumben mutfaktayken "aman ev güzel büyük olsa ne çoluk yok çocuk yok kıçlarınamı sokacaklar" dediklerini

ama ben istifimi bozmadan onları uğurlarken allah olmayanada versin çifter çifter ev sizide kiradan kurtarsın dedim o kadınlar birdaha görüşmediler benimle :))))))

susmakta buluyorum çareyi ((

sen sustukça tepene çıkıyo bu tipler..ufaktan başla ..çok huyun değilse önce içinden söyle sonra sessiz sessiz söyle sonrada say gitsin..yaşadıklarımız yeterince zor bir de böyle dangıl dungul insanlarla uğraşamayız...

bi ara psikolojik destek aldım doktor hanımda bana aynını diyoru "sensin değerli olan bunu kimsenin engellemesine izin verme sen üzülüyorsan karşındakinin mutlu olmasına izin verme sende üz kaybetsende olur seni üzen insanın kaybı seni mutlu eder" diyordu..:)

bravoo seh bu işi çözmüsün daha ne soruyon nasıl davranayım diye..
seni kıranı üzeni sende hırpalıcaksın ki aklı basına gelsin...

allah bağışlasın maşallah oğluna

amin canım Allah razı olsun şu mübarek günlerde Rabbim sanada yaşatsın anneliği .inşallah biran önce bebeğini sağlıcakla alırsın...benim duaalarıma inanır arkadaşlarım var kk ye 4 yıldır yazarım ,ayrıca bebeğimonline formu vardı orda 3 arkadaş yazışırdık üçümüzde hamile kalamıyorduk ya da kalanlarda düşük yapıyordu ilk ben hamile kaldım sonra canım arkadaşım fatoşuma çok dua ettim darısını fatoşa ver ya Rabbim diye sonrada seldaya çok şükür bebklerimiz arasında biriyle 6 ay diğeriyle 9 ay var...hala konuşuruz...inşallah Rabbim darısınıda sana veriri canım.inşallah tüm sıkıntılarından kurtulursun.

cnmm oyuncak meselesi neyse diyecektim bizde en küçüğümüz 17 yaşında olmasına rağmen her çocuklu biri geldiğinda bu muhabbet açılıp kapanır, burda oynayacak yok deriz... birde sadece çocukda değil annesi de muhakkak sorar yane

ama annesinin eviniz çocuk koksun muhabbeti gerçekten çok ayıp birşey, kuzeninizle konuşsanız bak eşin böyle diyor kocaman kadın hiç yakıştıramıyorum kendisine lütfen uyarabilir misin deyin yani sen millete istediğini yap et onlar nasıl olsa anladığı gibi anlarlar bu yüzden çekinmeyin derim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

teşekkür ederim haklısınız konuşmak en iyisi.

aklıma gelmısken bır kerede bız evde mevlut okutuyorduk oylesıne hoca dedıkı
bılerek elbette
alcı olmus spot olmus koltuk olmus buyuk ev olmus onemlı degıl evin en güzel süsü cocuktur adımı soyleyerek dua ıstemıstı
sonrad ahamıle kalmıstım ıcım ezılmıstı tabıde ıste hayat ...
ÖYLE BE CANIM zaten elde olsa neden boyel bırsey ısteyesınkı rabbım tez zamanda nasıp etsın ınsallah canım suadna uygulanacak tedvaı nasıl olacak ?

lenfosit aşı yöntemiyle tekrar tüp bebek yapılacak inşallah bu son olur umudum boşa çıkmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…