Nasıl davranmam gerekir?

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
Merhaba Hanımlar aynı okuldan uzaktan tanıdığım biriyle 2 haftadır instagramda konuşmaya başladık.
Yani bir izlenimde bulunmak için daha erken o yüzden acele etmiyorum.
2 defa sesli konuştuk buraya kadar her şey güzel.
Dün görüntülü konuşalım diye ısrar etti
Yani brn zaten yüzyüze görüşeceğiz ne gerek var dedim.
Cevabı da şu "İnsanlar beğendiğinde beğendim diyecek kadar ya da beğenmediğinde beğenmedim diyebilecek kadar dürüst olmadıkları için öncesinde görmenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum."

Yani ben ilk buluşma heyecanını o an yaşamak istiyorum bana çok kompleksli gibi geldi ben mi abartıyorum?

İlk bulusma heyecani iyi guzel de begenilmediginde o heyecan hayal kirikligi olabilir bu da pek hoş olmaz.
Bulusacagi insanin yuzunu de gorsun bir zahmet. Hoş kamerada gormekle gercekte gormekte yine farkli oluyor zaten ama bence istegi normal.Kamera acmaya cekinecek olanla bulusmazdim ben olsam.

Bunun için ısrarcı olmaması lazım onun kendisine göre isteme cevabı varsa sizinde hayır cevabını verme hakkınız var. Ayrıca görüntülü konuşurken mi beğenip beğenmeme nasıl olacak daha önce fotoğraflarınızı göndermediniz mi?
En doğrusu yüz yüze görüşme ve tanışma derim

Kendini riske atmak istememiş. Sanırım buluşmayı görüntülü konuşmaya göre şekillendirecekti.

Yani storylerden, fotoğraflardan görüyor o yeterli olmaz mı ki.
Görüntülü konuşmadan sonra ben beğenmedim diye açıklama yapmak da zor.

İnstagramda zaten fotoğraflarım var. Bazen makyajsız filtresiz halimi bile paylsşıyorum

Yani storylerden, fotoğraflardan görüyor o yeterli olmaz mı ki.
Görüntülü konuşmadan sonra ben beğenmedim diye açıklama yapmak da zor.

Stori ve fotograflarda ben 10 senelik arkadaslarimi taniyamiyorum bazen kendilerine benzemiyorlar hiç bir suru filtre, program isik acisi, duruş acisi bilmem nesi var goruntulu konusmak en iyisi zor degil bence.

Ya egolu olarak düşünmeyin beni ama mesajlarından onu beğenmeyeceğimi düşünüyor öyle anladım.
Kabul edeyim mi sizce
Görüntülü konuşmayla ilk buluşma heyecanınızı kaybetmezsiniz bence. Aksine etkileniyorsanız görüntülü konuşmak buluşma günü daha rahat olmanıza yardımcı olur. Yani heyecanınızı daha kontrollü yaşarsınız.

Ben şahsen o cümleden rahatsız olur soğurdum. Hatta o görüşmeye gider yüzüne beğenmedim seni derdim

Okulda daha önce hiç muhabbetiniz olmadı mı? Olmadıysa ilk görüşmenin kamerada olmasını bende istemezdim zaten rahat konuşamazdım. 2 hafta çok kısa o samimiyete gelebilmek için.
Daha önceden muhabbetim varsa konuşurdum zaten daha önce görmüş kasmayı gerektiren bir şey yok.

Hayır muhabbetimiz yoktu. Ben zaten zamanla uyum ve samimiyeti yakalarım bende biraz yavaş işler.
Israrcı davranıyor. Bu konuyu nasıl kapatabilirim ne söyleyeyim?

Ya egolu olarak düşünmeyin beni ama mesajlarından onu beğenmeyeceğimi düşünüyor öyle anladım.
Kabul edeyim mi sizce
Kabul edin bence kamerayı da makyajsız falan açın. Arkadaşa da doğal olanın güzel olduğunu anlatmaya çalışın. Beğenmezseniz de sizden "elentirük alamadım" dersiniz.

Haha ya acaba ben mi çok kısıtlıyorum kendimi diye sorguladım ya.
Ee şimdi görüntülü konuşacaz beğenemezsem ne diyecem enerjimiz mi tutmadı falan?
Ben şahsen görüntülü konuşma taraftarı değilim. Yani yüz yüze görmeden görüntülü bana mantıklı gelmiyor. Yüz yüze görüşmede beğenemedim diyemeyen biri görüntülü de nasıl diyecek. Bana saçma geldi isteği

Konuşun görüntülü yahu , sanki soyunalım demiş adam karşılıklı kameradan .

Belki sizin hoşunuza gitmeyecek görüşmeyelim diyeceksiniz . Daha iyi bu sıcakta uğraşmazsınız git-gel .

Şu görüntülü konuşmayı bir ben sevmiyorum galiba.
Bir tek kocam iş gezisine gidince onu çok çok özleyip kamera açıyorum.
Uzak oturan aile fertleri,arkadaşlar vs. kameralı arasa ya açmam ya da kamerayı avizeye çeviririm.
Hele ki yeni flört ettiğim daha yüz yüze hiç görüşmediğim adama asla açmam kaldı ki fotoğraflarını da görmüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…