- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 35
- Konu Sahibi denizkizi35
-
Ben kimseyle para alış verisinde bulunamam kredi cekemezler çünkü tüm bankalara borçlular gecen yil dolandirildilar ondan sonra hiç biseylerini odeyemedilerArayıp iste. Ne demek gitti zaten? Verirken iyi isteyince mi kötü olucaksın? Kimseye de borç verme artık senetsiz imzasız. Gitsin çok dardaysa kredi çeksin. Bak bakalım bankaya öyle yapabiliyo mu?
neden istemeyeceğini merak ettim doğrusu?17 bin tl gitti zaten .. ne ben istedim ne onlar geri verdiler . 7 bin tl si eşimindi eşim olsa verirlerdi demekki yok olsun diyerek hoş karsilamisti altın olayına kadar hiç bişey demedi.
Evet ben hep iyi niyetimden kaybettim. Hep iyi niyetli oluşumdan sırtımdan vuruldum. Paraları olmasa ben yine eyvallah ederdim. Helal olsun derdim ama ellerine para geçince beni hiç arayıp sormamalri çok zoruna gitti.Kırk yok sırtında yaşı bir gün yere indir senden kötüsü olmaz. Kimseye seni zor duruma düşürecek kadar para verme. Yok de en başından kötü ol . Onlar gibi dost olmaz.iyi niyetini suistimal etmişler .
10 bini verirken kendi param olduğu için geri alamayacagimi bile bile verdim sonuçta kendi param dedim. Ama eşimden alınan 7 bin tl yi eşimden aldığımı biliyorlardı onu geri alacağım umidiyle verdim.neden istemeyeceğini merak ettim doğrusu?
borç olarak vermedin mi?
hibe mi ettin.
açıkcası bu şekilde davranan insanlardan alırım son kuruşuna kadar verdiğimi
7 bini eşimin geri kalan 10 bin kendi paramdi. Evet benim esim dünya da ki sayılı insanlardan biri. Aynı benim gibi.Iyide az parami 17 bin lira esinde cok iyi bi insanmis sanirim ki hic birsey dememis geri kaln para ile alakali bence geri kalanida istemelisin
E tamam da o onların sorunu. Senin derdin değil ki? Para yokken verdin tamam. Ama o parası varken geri ödemek yerine tatile gitmiş.Ben kimseyle para alış verisinde bulunamam kredi cekemezler çünkü tüm bankalara borçlular gecen yil dolandirildilar ondan sonra hiç biseylerini odeyemediler
peki sizin bu paralara ihtiyacınız yok mu?10 bini verirken kendi param olduğu için geri alamayacagimi bile bile verdim sonuçta kendi param dedim. Ama eşimden alınan 7 bin tl yi eşimden aldığımı biliyorlardı onu geri alacağım umidiyle verdim.
Aslında para benim umurumda degil biliyor musunuz . Bana yapılan çok zoruma gittui ellerine bir miktar para geçince beni arayıp sormamalari nispet yapar gibi facebookta o keyfimiz bu keyfimiz diye bildirim yapmaları beni çok üzdü.kalan parayı da isteyin. ama acil ihtiyacınız varmış gibi isteyin. yengenize de söyleyin o da sıkıştırsın. kusura bakmayın ama enayi yerine koymuşlar sizi. verdiğiniz de az bi para değil yani. umarım geri gelir.
Parça parça verip geri alamadığınız paralar ile 0araba alınıyor. Evet siz tabiki yolunu yorum diye düşünseniz o paraları vermezsiniz. Ama bir düşünmek gerek. Yüzünün astarı olan insan10000 tl sini borç alıp odeyememis ken tekrar borç istermi.. Şahsen isteyemem. Resmen kullanmışlar sizi. Sakın birdaha bu oyuna gelmeyin. Insan oğlunun çiğ süt emdigini hiç unutmayınBen
Ben kendimi yolunuyor olarak görmedim sadece çok merhametliyimdir ben 6 yaşındaki sabi için bunları yaptım. Coxuk baba sevgisinden mahrum batı evdeki maddi sıkıntılar ona yansimasin diye düşündüm. . 6 kardes bir magazada değiller 2 kardeşleri evli 1 tanesi özürlü evde hep anneyle birlikte diğer 3 u bir magazada.
Zaten para varken bana sırt çevirmeleri benim zoruma gitti. Geçen ay gittim eşimin bana kıyafet almam için verdiği parayla ben çocuğa kıyafet aldım benim var o çocuk okula gidiyor yazık kimse içinde ezilmesin üstü başı düzgün olsun kimseye heves etmesin dedim ben böyle bir insanım ama sonunda yapılan muamele çok zoruma gitti günlerdir bu konu yüzünden agliyorum.E tamam da o onların sorunu. Senin derdin değil ki? Para yokken verdin tamam. Ama o parası varken geri ödemek yerine tatile gitmiş.
Sen de ben merhametliyim ben iyi niyetliyim diye otur evde o zaman.
işte tam da bu yüzden istemelisiniz paranızıAslında para benim umurumda degil biliyor musunuz . Bana yapılan çok zoruma gittui ellerine bir miktar para geçince beni arayıp sormamalari nispet yapar gibi facebookta o keyfimiz bu keyfimiz diye bildirim yapmaları beni çok üzdü.
Masallah canim Allah mutlulugunuzu daim etsin hep boyle iyi insanlar olarak yasayin i sallah fakat seninde birgun ihtiyacin olacak ve onlar senin yaninda olacakmi peki eger ihtiyacin yoksa ve durumunda gayet iyiyse isteme tabiki ama seninde ihtiyacin varsa neden esine karsi mahcupluk duyasinki sahs3n ben olsam oyle dusunurdum neden ya paralari var sikir sikir gezip yiyolar ama bn esimden bisi isterken artik onlarin yuzunden cekincem diye dusunurdum cnm7 bini eşimin geri kalan 10 bin kendi paramdi. Evet benim esim dünya da ki sayılı insanlardan biri. Aynı benim gibi.
Artık benimle konusmayacaklarmis zaten Yengeme ve anneme böyle soylemisler. Bu paraya acil olarak ihtiyacım yok ama dunyanin binbirturlu hali var sonuçta hasta bir insanım hastalığım nüks edebilir yeniden hastanelere dusebilirim acil para lazım olabilir tabiki öyle bir durumda ihtiyacım olacak sonuçta bende calismiyorum eşim sağlıyor tüm özel ihtiyaçlarımipeki sizin bu paralara ihtiyacınız yok mu?
neden kendi paran da olsa vazgeçiyosun ki.
borç diye aldılarsa adam gibi ödemeleri gerekmez mi.
ödemiyorlarsa isteyeceksin.
iyi niyetinizi kullandıkları ortada sonuçta.
kalan parayı da iste ki bi daha para diye bunaltmasınlar sizi
Aslında para benim umurumda degil biliyor musunuz . Bana yapılan çok zoruma gittui ellerine bir miktar para geçince beni arayıp sormamalari nispet yapar gibi facebookta o keyfimiz bu keyfimiz diye bildirim yapmaları beni çok üzdü.
Acil ihtiyacım yok allaha şükür eşim elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor bana ama tabi kanser geçirmiş bir insanım yine nusk edebilir hastalığım acil bişey olabilir ama yine eşim yapar. Benim kırılan kalbimin yanında para ne ki ben çok üzüldüm.Masallah canim Allah mutlulugunuzu daim etsin hep boyle iyi insanlar olarak yasayin i sallah fakat seninde birgun ihtiyacin olacak ve onlar senin yaninda olacakmi peki eger ihtiyacin yoksa ve durumunda gayet iyiyse isteme tabiki ama seninde ihtiyacin varsa neden esine karsi mahcupluk duyasinki sahs3n ben olsam oyle dusunurdum neden ya paralari var sikir sikir gezip yiyolar ama bn esimden bisi isterken artik onlarin yuzunden cekincem diye dusunurdum cnm
Aynen Öyle oldu.Acıma yetime diye başlayan bir söz var gerisini tamamlamıyorum böyleleri yüzünden çıktığına kanaat getirdim.
Cok gecmis olsun insallah birdaha o hastaliga yakalnmassinniz ve o parayada hic ihtiyaciniz olmaz kendinizide uzmeyin ozaman bisverin insanlar kendi hatalarini zamani gelince anlarlar anlamzlarsada kendileri kaybeder sen sagligina dikkat ettAcil ihtiyacım yok allaha şükür eşim elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor bana ama tabi kanser geçirmiş bir insanım yine nusk edebilir hastalığım acil bişey olabilir ama yine eşim yapar. Benim kırılan kalbimin yanında para ne ki ben çok üzüldüm.
Belki bu hastalığı yasamamis olsaydım onlari arayıp ağzımdan ne geliyorsa sayıp parami geri isterdim. Ama ben hastalıktan sonra haklı da olsam kimseyle kötü olmamaya başladım hep susmaya iyiligime kötülükte yapılsa alttan alan oldum dedim ki birgün iyilik mutlaka kazanacakCok gecmis olsun insallah birdaha o hastaliga yakalnmassinniz ve o parayada hic ihtiyaciniz olmaz kendinizide uzmeyin ozaman bisverin insanlar kendi hatalarini zamani gelince anlarlar anlamzlarsada kendileri kaybeder sen sagligina dikkat ett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?